Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

72H musisz czekać, jeżeli się logujesz na stronę to polecam zmianę IP programem SPOTFLUX.

Ja tak robię, nigdy nie wszedłem i nie grałem na moim koncie jeżeli mam odpalone boty.

Hmmm, ok. Wydawało mi się to dziwne, bo kumpel który to robił na stronie wyświetliło mu się, że ma konta po kilku godzinkach (tak samo było w moim przypadku kiedy robiłem refki ręcznie) ale ok, poczekam jeszcze. Oczywiście, że nie gram na swoim koncie podczas "bocenia", chociaż mój komputer na to pozwala, ale wtedy robię coś innego ;>. Dziękli za odpowiedź, trochę się niecierpliwiłem i jednak szkoda by było stracić trochę tego czasu na bezużyteczne reflinki :P.

EDIT:

Spytałem drugiego kumpla, i zaraz po utworzeniu kont, na stronie wyświetliły mu się te konta (jedynie bez nazwy). W takim razie na pewno wszystko jest u mnie ok? zaznaczam iż przed uruchomieniem bota, ustawiłem swoje RefID i dopiero po tym ustawieniu, bot zaczął robić konta które leveluje.

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IP/RP dochodzą za refy, ale później. Ja zacząłem trzy dni temu bocić, to dopiero wczoraj mogłem odebrać za kilka kont IP. Bynajmniej tak u mnie jest. :p

g0Tef.jpg

Opublikowano

Hmmm, ok. Wydawało mi się to dziwne, bo kumpel który to robił na stronie wyświetliło mu się, że ma konta po kilku godzinkach (tak samo było w moim przypadku kiedy robiłem refki ręcznie) ale ok, poczekam jeszcze. Oczywiście, że nie gram na swoim koncie podczas "bocenia", chociaż mój komputer na to pozwala, ale wtedy robię coś innego ;>. Dziękli za odpowiedź, trochę się niecierpliwiłem i jednak szkoda by było stracić trochę tego czasu na bezużyteczne reflinki :P.

EDIT:

Spytałem drugiego kumpla, i zaraz po utworzeniu kont, na stronie wyświetliły mu się te konta (jedynie bez nazwy). W takim razie na pewno wszystko jest u mnie ok? zaznaczam iż przed uruchomieniem bota, ustawiłem swoje RefID i dopiero po tym ustawieniu, bot zaczął robić konta które leveluje.

Jeżeli wpisałeś prawidłowe RefID to nie masz się co martwić, do 72 godzin wszystko dojdzie.

Opublikowano

Jeżeli wpisałeś prawidłowe RefID to nie masz się co martwić, do 72 godzin wszystko dojdzie.

Ok, jeszcze raz dzięki, ale trochę myli mnie to, że nie ma na liście kont referalli tych które utworzył bot :P.

Więc nie pozostaje mi nic tylko czekać aż pokażą się na liście :), w tym czasie, odpalam kolejne.

Opublikowano

Nie wiem jak wam, ale mi ciągle wywala jakieś errory, po skończeniu meczu, zawiodłem się... no nic na innych botach zrobię refy.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ok, na liście refek, pokazały się konta które utworzył bot, tyle, że wyświetliło się ich ok 15 :D, z czego ja sam zakładałem 5, nie wiem czy to jakiś bug czy nie, ale strona się zaktualizowała :).

Opublikowano

Mam takie pytanko czemu jak chce wejść w refferale na stronie to mnie na NA przekierowuje i mam babola;c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Troche kupa, bo jak uruchomie maszyne ponownie i jak wlacze bota od nowa to tworzy nowe konto, a nie loguje na konto, na ktorym juz nabil przykladowo 6 lvl, pomimo, ze w pliku Online Account jest pokazane tamto konto.... moze cos zle robie ?

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Troche kupa, bo jak uruchomie maszyne ponownie i jak wlacze bota od nowa to tworzy nowe konto, a nie loguje na konto, na ktorym juz nabil przykladowo 6 lvl, pomimo, ze w pliku Online Account jest pokazane tamto konto.... moze cos zle robie ?

Dlatego ja na razie nie robię refów tym botem. Poza tym, jeśli nie uruchomie strategica, tego bota, to w lolu pokazuje mi się że neta nie mam... Ale jeśli już włącze bota, to net jest (?!)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Witam więc tak mam parę pytań odnosnie tego:

1. Czy jak stworzę wirtualną maszynę to ona zawsze jest tak jakby właczona czy mam aplikacje przzez którą to włączam (chodzi mi o to czy mi tak jakby ram dzieli na zawsze na moją i wirtualną maszynę i nawet jak nie będę używał wirtualnej maszyny to będę miał mniej ram?[Głownie chodzi mi o to czy włączam wirtualną maszynę aplikacją odpalam sobie na niej lola i bot sam śmiga a ja jestem tak jakby na tej swojej prawdziwej i robie co chceta :D])

2. Ile uciągnę maszyn żebym mógł grać spokojnie z kolegą w lola na 1024x720 w okienku bez lagów i żeby internet w miare śmigał na:

Intel® Pentium® CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00GHz

3.00 GB Ram

32 Bitowy System Operacyjny Windows 7

(Na wirtuala zainstaluje mikroxp czy jakos tak :D)

Karta Graficzna ATI Mobility Radeon HD 5470

graphic.png

Opublikowano

Po prostu zaloguj się na konto i odpal bota , ale niestety też mam tak samo :P

Witam więc tak mam parę pytań odnosnie tego:

1. Czy jak stworzę wirtualną maszynę to ona zawsze jest tak jakby właczona czy mam aplikacje przzez którą to włączam (chodzi mi o to czy mi tak jakby ram dzieli na zawsze na moją i wirtualną maszynę i nawet jak nie będę używał wirtualnej maszyny to będę miał mniej ram?[Głownie chodzi mi o to czy włączam wirtualną maszynę aplikacją odpalam sobie na niej lola i bot sam śmiga a ja jestem tak jakby na tej swojej prawdziwej i robie co chceta :D])

2. Ile uciągnę maszyn żebym mógł grać spokojnie z kolegą w lola na 1024x720 w okienku bez lagów i żeby internet w miare śmigał na:

Intel® Pentium® CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00GHz

3.00 GB Ram

32 Bitowy System Operacyjny Windows 7

(Na wirtuala zainstaluje mikroxp czy jakos tak :D)

Karta Graficzna ATI Mobility Radeon HD 5470

2.Uciągniesz jedną maszynę z lekkimi lagami jak ustawisz +/- 648 ram ew. dwie ale będziesz mieć odczuwalne lagi na kompie.

Co do pierwszego to jeśli ustawisz 512 ramu to zje Ci 512 ramu (będzie przeznaczony na maszyne) przynajmniej tak misie wydaje.

Edit.

Czy mogę grać w lola na moim koncie prawdziwym jeśli mam odpalonego bota ? Wiem ,że mogę ale czy jest jakieś większe ryzyko przyłapanie etc.

Bywalec
Opublikowano

Procesor - AMD Phenom II X4 840 Processor 3.20 GHz, 4 GB RAM'u, uciągne 4 maszyny? (Przy czym nie mam zamiaru w nic grać, jedynie oglądać filmy)

Opublikowano

Procesor - AMD Phenom II X4 840 Processor 3.20 GHz, 4 GB RAM'u, uciągne 4 maszyny? (Przy czym nie mam zamiaru w nic grać, jedynie oglądać filmy)

Proponuję 3 maszyny. Możesz uciągnąć 4 maszyny - oczywiście, ale wiąże się to z tym, że będziesz mieć zużycie procesora/ramu w granicach 90-100% przez co podzespoły komputera specjalnie długo nie pożyją (nie mówię, że padną w tydzien, miesiąc, kilka miesięcy ale czas żywotności znacznie się skróci :)

EDIT:

Co do kolegi sebasku to

1. Wirtualną maszynę włączasz poprzez plik .exe, czyli bez włączenia tego pliku uruchamiającego, maszyna NIE DZIAŁA w tle windowsa.

Opublikowano

Zrób to zobaczysz ;)

może ktoś zapodać link do tego simba installera, nigdzie tego nie moge znaleźć

...

Poszikaj asz znajdzież.

Bywalec
Opublikowano

Po zrobieniu 1 refa wyskakuje okienko,że wbiło 5 lvl i się zatrzymuje mimo, że mam ustawione 20 refów, ktoś wie dlaczego?

Opublikowano

Proponuję 3 maszyny. Możesz uciągnąć 4 maszyny - oczywiście, ale wiąże się to z tym, że będziesz mieć zużycie procesora/ramu w granicach 90-100% przez co podzespoły komputera specjalnie długo nie pożyją (nie mówię, że padną w tydzien, miesiąc, kilka miesięcy ale czas żywotności znacznie się skróci :)

EDIT:

Co do kolegi sebasku to

1. Wirtualną maszynę włączasz poprzez plik .exe, czyli bez włączenia tego pliku uruchamiającego, maszyna NIE DZIAŁA w tle windowsa.

Czyli dopóki nie odpalę przez exe to mam full ram itp. a jak odpalę tą wirtualną machinę to mi odcina na każdą określony ram?

A po wyłączeniu to ram itp. wraca do tj głownej maszyny?

graphic.png

Opublikowano

Czyli dopóki nie odpalę przez exe to mam full ram itp. a jak odpalę tą wirtualną machinę to mi odcina na każdą określony ram?

A po wyłączeniu to ram itp. wraca do tj głownej maszyny?

Laiki... macie vtuta, tam jest wszystko wyjaśnione, proszę nie spamować.

Jeżeli ktoś ma jakiś "POWAŻNY" problem niech dopiero piszę, jeżeli ktoś to zrobi za was, niczego się nie nauczycie w tym pustym jak dla was życiu.

Opublikowano

"poważny problem" z jakiego powodu po kliknięciu "play" bot staje na 20 wierszu? [Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

jeśli chodzi o zmiane false na true w settings, to robie to. mimo to nie działa. a po ponownym odpaleniu bota mam znowu false...;/

Bywalec
Opublikowano

"poważny problem" z jakiego powodu po kliknięciu "play" bot staje na 20 wierszu? [Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

jeśli chodzi o zmiane false na true w settings, to robie to. mimo to nie działa. a po ponownym odpaleniu bota mam znowu false...;/

Dlatego, że nie zapisujesz. (ctrl + s)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...