Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz przydała by się 2 dniowa beta dla WSZYSTKICH, wtedy by było można się wypowiedzieć co i jak, a lepiej pamiętać, ze każde potknięcie to przejście na konkurencyjny serwer. Serwerowi życzę jak najlepiej i oczywiście będę na nim grał, jednak też chce dla niego jak najlepiej ;)

Mów mi KeiseN :)

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest jakaś szansa na to że udostępnicie clienta dzień/dwa przed startem?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

najgorsze jest to ze leci tylko 1 zmianka z kazdej skrzynki

czy aby na pewno z każdej? na pewno nie i do tego 1..no siema

Opublikowano

Bez przesady draenor nie byl taki ciężki..spokojnie szło wybonowac sobie całe eq do 40 lvla...oczywiście jeśli ktoś poświęcił troche czasu a nie expił na wariata

Powiem ci, że Dreanor był trudny. Wbiłem 35 lv i miałem 1 rzecz z PŻ. Bez wydawania na is.. Wbiłem chyba z kolegą 65 to nawet dobrego fms-a nie mialem. A topka miała po 2kkkkkk..

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Zaaaajeeeebissstyy projekt ! :)

Brawa dla Załogi Astium. Życzę jak największej populacji graczy choć o to nie trzeba będzie się martwić :)

Kreatywne pomysły,które pasują do klimatu Metina i o to chodzi :)

Opublikowano

To ciekawe czego kurwa chcesz jako dowód. Jak nie masz pojęcia jak było to po chuj pierdolisz? Też mogę powiedzieć o czymś o czym nie mam pojęcia, że chuja prawda, ale po co?

niestety Twoja wypowiedz jest na tak niskim poziomie,że Cię nie rozumiem ;/ przykro mi.

Opublikowano

ZuyPan bedzie w administracji? Kiedys na forum mi groził ze jak cos osiagne na waszym serverze moze mi ktos ,,przypadkowo'' konto zbanowac. Uciszcie go lepiej bo gadac to moze i duzo ale wiekszosc to glupoty.

Opublikowano

ZuyPan bedzie w administracji? Kiedys na forum mi groził ze jak cos osiagne na waszym serverze moze mi ktos ,,przypadkowo'' konto zbanowac. Uciszcie go lepiej bo gadac to moze i duzo ale wiekszosc to glupoty.

Może jakiś dowód a nie puste słowa. Równie dobrze mogę napisać, że TuFAST to pedał bo pisał tak na shoutboxie...

Opublikowano

No prezentacja mi się podoba i sam koncept również!

Tylko znowu ciekawy jestem czy spełni oczekiwania wszystkich i czy znowu nie będzie problemów już na samym starcie jak to zwykle bywa na takich, dobrze zapowiadających się serwerach.

Filmik ciekawy. :D

Opublikowano

Nie, nie będę w administracji. To, że jestem webmasterem nie oznacza, że będę miał jakiś wpływ na serwer czy rozdawał bany.

A ty TuFAST naucz się czytać co ktoś do ciebie pisze zanim zaczniesz rzucać na lewo i prawo co kto powiedział

Astium team

Webmaster

Opublikowano

Nie, nie będę w administracji. To, że jestem webmasterem nie oznacza, że będę miał jakiś wpływ na serwer czy rozdawał bany.

A ty TuFAST naucz się czytać co ktoś do ciebie pisze zanim zaczniesz rzucać na lewo i prawo co kto powiedział

Dobra nie gadaj tylko stronę kończ xddd chcemy pograć (Żeby dziur nie było)

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze tu tlumów nie bedzie, a ten serwer na to zasluguje, Easy medium pedala z grzywka ma 3x takie zainteresowanie niestety... a startuje w tym samym czasie.

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze tu tlumów nie bedzie, a ten serwer na to zasluguje, Easy medium pedala z grzywka ma 3x takie zainteresowanie niestety... a startuje w tym samym czasie.

Zobacz na liczbę lajków, a przy tym zauważ, że zapowiedź Astium-a została opublikowana później :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Zobacz na liczbę lajków, a przy tym zauważ, że zapowiedź Astium-a została opublikowana później :)

Dokładnie zwróć uwagę na liczbę lajków ;P. Astium ma więcej, na dodatek zapowiedź została opublikowana później.

A to można w bardzo prosty sposób porównać, wystarczy podzielić liczbę wyświetleń, przez liczbę postów i wyjdzie "średnia zainteresowania serwerem".

Zapowiedź Astiuma ma średnią wynoszącą 64,7 tamta wynoszącą 55. Co więcej: w tamtym temacie większość postów to zbędna dyskusja, która go wgl nie dotyczy więc.. :D

Widać różnicę? :D

Co do serwera powiem tak - nic dodać, nic ująć. Jest po prostu boski.

Jedyne co mnie martwi to reklama, ponieważ właśnie liczba graczy będzie zależała od tego czy zagram ;P.

Ode mnie tyle, mogę wam tylko życzyć udanego startu ;P.

Czas wszystko pokaże, zobaczymy jak to będzie :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...