Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nasze forum - Poradniki.

Dzięki już działa ...

Teraz jeszcze jedno zastrzeżenie na jaki chuy tyle osób w teamie jak nikogo nie ma na ts3 z nich ?

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

da, ladnie czytacie prrezentacje

da, zadałem byle jakie pytanie by nie mieć 5% , powinieneś zauważyć AW ;)

hsh

AW : Skąd zdobędę Złote Kolczyki ?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czekam na ten serwer jedyny projekt z 'jajami', a nie jakieś komercyjny shit ;)

@OFFTOP ;D

shuj.jpg

Opublikowano

Dzięki już działa ...

Teraz jeszcze jedno zastrzeżenie na jaki chuy tyle osób w teamie jak nikogo nie ma na ts3 z nich ?

to ze nas nie widac nie znaczy ze nas nie ma xD

w przyszlosciu < po stracie serwera > planuje zrobic cos takiego zeby np. kilka razy w tyg < o ustalonej wczesniej godzinie > usiasc z graczami na publicu i rozwiazywac problemy.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Pod wzgledem technicznym jeden z lepszych o ile nie najlepszy serwer.

Niestety poziom trudnosci troche mnie przerazil.Za typowymi hardami nie przepadam ale napewno wejde zobaczyc co i jak.Jezeli poczuje ten klimat z przed kilku lat zostane na dluzej.Polecam w ciemno ze wzgledu na administracje.Triador padl wiec zycze wam jak najwiekszej ilosci graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pod wzgledem technicznym jeden z lepszych o ile nie najlepszy serwer.

Niestety poziom trudnosci troche mnie przerazil.Za typowymi hardami nie przepadam ale napewno wejde zobaczyc co i jak.Jezeli poczuje ten klimat z przed kilku lat zostane na dluzej.Polecam w ciemno ze wzgledu na administracje.Triador padl wiec zycze wam jak najwiekszej ilosci graczy.

Ciekawe po ilu dniach będzie włam a po ilu będą udostępnione pliki ^^

Co do ilości graczy .. może 1k będzie lecz większość pójdzie na algo... oni mają reklame wam natomiast szkoda pieniędzy które i tak by się zwróciły ;)

Poziom trudności? to tylko się tak wydaje ^^ zobaczysz ile ludzi będzie ładowało w is i sprzedawało te zmianki/dodania itp na sklepach ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Ten client z bety będzie działał na starcie serwera, czy jakiś nowy planujecie wrzucić?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Szkoda, że nie ma pierścienia teleportacji, bo gdy widzę to teleportowanie się jak na pl'u, to żygam

Z misji na 20 lvl ( z tego co pamietam ) dostaje sie pierscien teleportacji :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Dostania na betę nie ma już możliwości po przez rejestracje, ale może ktoś tobie udostępnić konto jak go poprosisz ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

to ze nas nie widac nie znaczy ze nas nie ma xD

w przyszlosciu < po stracie serwera > planuje zrobic cos takiego zeby np. kilka razy w tyg < o ustalonej wczesniej godzinie > usiasc z graczami na publicu i rozwiazywac problemy.

Noo! Możesz być naszą GM patronką baranów :D Przestań serwerowni pilnować;x Reklamę zrób!

Btw wiadomo o której godzinie start?

graphic.png

Opublikowano

Mógłbym prosić kogoś o konto na bete? Chciałbym się rozejrzeć.

Wiadomo kiedy dokładnie będzie start?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja również bym prosił kogoś o podesłanie konta do bety na Pw , byłbym wdzięczny .

0qvf.png

Opublikowano

Ciekawe po ilu dniach będzie włam a po ilu będą udostępnione pliki ^^

Co do ilości graczy .. może 1k będzie lecz większość pójdzie na algo... oni mają reklame wam natomiast szkoda pieniędzy które i tak by się zwróciły ;)

Poziom trudności? to tylko się tak wydaje ^^ zobaczysz ile ludzi będzie ładowało w is i sprzedawało te zmianki/dodania itp na sklepach ;)

Niby jakie włamy ? o.O Raz się pod koniec życia DR2 zdarzyło i raczej się nie powtórzy.

io7e.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie download klienta ( jeśli już jest to poda ktoś link ) ? Kiedy będzie reje on ?

Opublikowano

Dreanor byl zajebistym serwerem, wiec przydalaby sie jakas reklama, u slawnego gameplayera na yt i serwer miazga;)

Mam nadzieje tylko ze start sie nie bedzie przedluzal jak 95% teraz startujacych serwerow, resety niewypaly padajace channele itp;)
Powodzenia

Opublikowano

czy to prawda ze zostaly udostepnione pliki serwerowe? i kiedy beta dla wszystkich? bo jak narazei dostep ma gildia inspiration, ktora zapozna sie z respami bossow ... a co z reszta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...