Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda, że małe zainteresowanie serwerem... nie postarali se o reklamę

Opublikowano

szkoda, że małe zainteresowanie serwerem... nie postarali se o reklamę

Serwer jeszcze nie wystartował a ty już narzekasz. Nie widzisz ile osób ma już sygne z Astium? Ile osób się tu udziela? Skąd wiesz, że po starcie nie będą mieli jakiś YTberów?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jakbyscie zrobili z tego easy, to by Wam wbilo ok. 1k ludu, bo wszyscy na taki serwer czekaja. Wiem, ze bida, bo start sie zbliza, ale zastanowcie sie, chocby o podwyzszeneie lvl'a do 125/150. Wydaje mi sie, ze wiecej ludzi by sie na to pokusilo, bo jak wiadomo hardami sie od dawna rzyga. Serwer polecam, pewnie wbije, ale na prawde.. zastanowcie sie.

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a ty już narzekasz. Nie widzisz ile osób ma już sygne z Astium? Ile osób się tu udziela? Skąd wiesz, że po starcie nie będą mieli jakiś YTberów?

nie narzekam od tego zacznijmy tylko wyrażam swoją opinie bo o reklamę martwi się przed startem..

Opublikowano

Jakbyscie zrobili z tego easy, to by Wam wbilo ok. 1k ludu, bo wszyscy na taki serwer czekaja. Wiem, ze bida, bo start sie zbliza, ale zastanowcie sie, chocby o podwyzszeneie lvl'a do 125/150. Wydaje mi sie, ze wiecej ludzi by sie na to pokusilo, bo jak wiadomo hardami sie od dawna rzyga. Serwer polecam, pewnie wbije, ale na prawde.. zastanowcie sie.

Teraz tak piszesz że hardami się rzyga. A zobacz ile teraz powstaję mediumów i easy to potem będziesz pisał co innego.

Opublikowano

Limit kont beta wyczerpany.

Będzie można się jeszcze dostać na Bete ?

Jedynie możesz dostać od kogoś konto.

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Teraz wszystkie srory balmora polecą :D Bedzie masowe zamykanie serverow po starcie astiuma :P
Oj cos czuje ze wreszcie mamy server godny uwagi, server na dluzej.
Macie te same nowosci ktore maja wszystkie obecnie startujace servery, roznica jest taka ze mieliscie je rok temu, a oni sciagneli od was pomysly.

Wbijamy z ekipą, jakzeby inaczej xD

Do zobaczenia na serverze ;*

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jakoś nie ma szału w zainteresowaniu serwerem. W temacie bety już było większe. Coś czuje , że połowa osób , która brała udział w becie po prostu sie rozczarowała. Sam nie miałem tej "przyjemności" więc nie bede na razie krytykował , zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

9kf9.png

Opublikowano

Jakoś nie ma szału w zainteresowaniu serwerem. W temacie bety już było większe. Coś czuje , że połowa osób , która brała udział w becie po prostu sie rozczarowała. Sam nie miałem tej "przyjemności" więc nie bede na razie krytykował , zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

A po co mają siedzieć 24/7 w temacie? Po co mają cały czas siedzieć na becie? Teraz tam nie ma co robić dostajesz na start 75lvl, a bugi i tak są już posprawdzane. Mówisz "małe zainteresowanie" powiedz mi który serwer ostatnio dostał 100 "lubię to"? Tak, dawno takiego nie było. Zresztą teraz piszecie, że małe zainteresowanie, a później w grze jest lament i płacz bo wszystkie spoty zajęte...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Serwer pod ISa.

Ciekawy ale nie zagram. Szkoda mi PLN na to ;).

Kolejny... Uzasadnij, dlaczego serwer pod ISa ?

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Serwer pod ISa.

Ciekawy ale nie zagram. Szkoda mi PLN na to ;).

Wszystkie serwery są pod is. Z czegoś serwer musi sie utrzymać. Nie musisz kupować SM jeżeli nie chcesz. Nikt Cię nie zmusza. Ja osobiście nigdy na Metina ani złotówki nie wydałem. I sobie jakoś radziłem. Zmianki lecą ze skrzynek - lecą Z metinów-lecą Egzo i rady tak samo. Czego Ty człowieku chcesz więcej?

Pytanie do teamu astium:

Czy bedzie v3 lochu pająków z samymi szponami z V2? Było coś takiego na NevrasT i to było świetne :3

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Mam pytanko bo nie mogę nigdzie znaleźć ;D

Czy jest jakieś forum tego zacnego projektu? :)

Jeżeli mógłbym prosić o link na PW,będę dozgonnie wdzięczny :)

Opublikowano

Mam pytanko bo nie mogę nigdzie znaleźć ;D

Czy jest jakieś forum tego zacnego projektu? :)

Jeżeli mógłbym prosić o link na PW,będę dozgonnie wdzięczny :)

xxx

beznazwy2sj.jpg

Opublikowano

Jedyny i niepowtarzalny serwer hard/medium szykuje się gruba impreza w królestwie "ALLIUM" zapraszam // I tak przy okazji potrzeba mi jeszcze z 10 osób do gildii wrazie potrzeby pisać PW ;d

Pozdrawiam

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

10 osobowy team to zawsze źle się kończy. Ile już było takich serwerów:)

Tu cię mogę zapewnić, że jest to 10 doświadczonych osób ;)

AW: Da się łączyć KU?

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...