Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Martwi mnie trochę mała aktywność administracji w zapowiedzi, już chyba 3 strony wcześniej pytałem czy client z bety będzie działał na oficjalnym starcie, a do tej pory nikt się nie wypowiedział. Start już za dwa-trzy dni, a serwer nie ma żadnej reklamy przez co boję się że możemy się zawieść co do ilości graczy na serwerze.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Martwi mnie trochę mała aktywność administracji w zapowiedzi, już chyba 3 strony wcześniej pytałem czy client z bety będzie działał na oficjalnym starcie, a do tej pory nikt się nie wypowiedział. Start już za dwa-trzy dni, a serwer nie ma żadnej reklamy przez co boję się że możemy się zawieść co do ilości graczy na serwerze.

Moje pachoły powiedziały, że potrzebujesz informacji z pierwszej ręki. Tak client z bety będzie zdatny do gry na oficjalu - pobierze co ma pobrać i hulaj dusza.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Czy administracja tego serwera nie uważa, że szkolenie konia co 5h to za długo?

Powinno być co 1/2h, nikt chyba nie chce 5 dni robić bojowca prawda?

Jeszcze martwią mnie 5 bony bo niby w is są tylko,nie sadzicie że to lekka przesada? Nawet jeżeli jest 100% na wejscie to uważam, że najlepiej je dodać to szkat i dropu bezpośrednio z bossów np. po 3 sztk. Nawet nie ma ich w av shopie.

Czekam na start, uważam że tylko zawiode się na tym serwerze, bo próbujecie zrobić mega harda gdzie bez is człowiek sobie nie pogra, a to ogromny minus.

Mam nadzieję, że się ogarniecie.

Opublikowano

Czy administracja tego serwera nie uważa, że szkolenie konia co 5h to za długo?

Powinno być co 1/2h, nikt chyba nie chce 5 dni robić bojowca prawda?

Jeszcze martwią mnie 5 bony bo niby w is są tylko,nie sadzicie że to lekka przesada? Nawet jeżeli jest 100% na wejscie to uważam, że najlepiej je dodać to szkat i dropu bezpośrednio z bossów np. po 3 sztk. Nawet nie ma ich w av shopie.

Czekam na start, uważam że tylko zawiode się na tym serwerze, bo próbujecie zrobić mega harda gdzie bez is człowiek sobie nie pogra, a to ogromny minus.

Mam nadzieję, że się ogarniecie.

Przecież 5 bony lecą z bosów...

Opublikowano

coś czuje że to fake patrzcie na parametry ^^

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

Zobacz sobie filmik z maszyny i porównaj parametry.

Wszystko pasuje więc czego się czepiasz ?

5 Bony tylko z bossów, to dobry pomysł. Pamiętajcie 5-bon to coś dodatkowego więc nie

może dropić z wszystkich mobów...

Opublikowano

Zobacz sobie filmik z maszyny i porównaj parametry.

Wszystko pasuje więc czego się czepiasz ?

5 Bony tylko z bossów, to dobry pomysł. Pamiętajcie 5-bon to coś dodatkowego więc nie

może dropić z wszystkich mobów...

Dodam, że jest 100% na pomyślne dodanie.

Opublikowano

coś czuje że to fake patrzcie na parametry ^^

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

RLY?!

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dodam, że jest 100% na pomyślne dodanie.

A z jakich bossów dropi?

Bronie 75 tylko z rippera, czy gdzieś jeszcze dropia? Fms do końca gry to nie za bardzo :(

Grzeniu może zróbcie jakąś ankietę, co ile lvl konia możemy wbić, bo 5 h to kupa czasu.

Proszę o rozpatrzenie tego, chyba ludzie wolą szybciej zrobić tego boja prawda?

Opublikowano

ale panikarze :D zaufajcie administracji, mają ogromne doświadczenie i na pewno nie zrobią jakieś rażącej głupoty. Na początku w byle jakim, podstawowym eq wystarczą 4 bony a jak już będziemy mieli konkretne itemy typu stalka to dodanie 5 bonu będzie pestką. Oglądałem wszystkie dostępne filmiki na yt i jestem zachwycony każdym elementem tego serwera. Zagram na 100%, zabawa będzie przednia :)

Opublikowano

Ktoś ma tutaj bardzo dużo wrogów za swoje hejty i hamowatość xD.

Szykry & Gzeniu zajebista ekipa, polecam w 100%.

Temna & Isurbi zrujnują ten serwer.

@down Yhmm, Łap warna xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ktoś ma tutaj bardzo dużo wrogów za swoje hejty i hamowatość xD.

Szykry & Gzeniu zajebista ekipa, polecam w 100%.

Temna & Insurbi zrujnują ten serwer.

Insurbi ? Nie znam.

//nazi moderacja czuwa . ; )

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

nie ma takiego sprzetu nie ma jeszcze 44 rdzeniowych procków więc nie oszukujcie...

tak samo łącze dzieci zobaczcie google i zobaczycie że maszyna to fake...

Opublikowano

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

nie ma takiego sprzetu nie ma jeszcze 44 rdzeniowych procków więc nie oszukujcie...

Ja pierdole... Gdzie się takie dzieci rodzą ? Nie wyczuwasz tu ironii? To było napisane z przekąsem :P (z czym? xD)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

Zwykły trolling po prostu a wy się spinacie i wypisujecie totalne bzdury że serwer to FAKE itdp.

Opublikowano

w każdej prezce mają być prawdziwe dane o maszynie .... szkoda że mod nie zamknął jeszcze tematu

Ja pierdole... Gdzie się takie dzieci rodzą ? Nie wyczuwasz tu ironii? To było napisane z przekąsem :P (z czym? xD)

a dziecko to z cb cwelu ;P zapraszam ts3 chyba że nie spełniasz wymagań i nie masz mutacji ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...