Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panie up chyba serwery pomyliles, kazdy mogl konta na bete zalozyc :) lecz ich ilosc byla ograniczona :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy to prawda ze zostaly udostepnione pliki serwerowe? i kiedy beta dla wszystkich? bo jak narazei dostep ma gildia inspiration, ktora zapozna sie z respami bossow ... a co z reszta?

Dokładnie... Powodzenia , nawet na Astium te głąby z Inspiration mają lepiej niż wszyscy.. Się zastanawiam czemu nie daliście większej ilości kont na betę. Weszły na nią tylko topowe i gildie i no-life. Bo godzine po starcie rejestracji już miejsc na nią nie było..

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie... Powodzenia , nawet na Astium te głąby z Inspiration mają lepiej niż wszyscy.. Się zastanawiam czemu nie daliście większej ilości kont na betę. Weszły na nią tylko topowe i gildie i no-life. Bo godzine po starcie rejestracji już miejsc na nią nie było..

co ty pieprzysz? jak gram tu na becie to nikogo z inspiration nie widzialem

Opublikowano

Witam.

Chciał bym zachęcić wszystkich do grania na serwerze Astium.pl , jest on naprawdę bardzo dobrze dopracowany , stworzony przez wspaniałych ludzi oraz graczy z wieloletnim stażem m.in : Szykra oraz Gzeniu. Grałem na każdej edycji serwera Szykry począwszy od Draenor , Kalimdor aż po Draenor2.

Serwery były świetne , żadnych włamów oraz ataków , raz pod koniec istnienia Draenor'u2 był jeden atak chyba. Na serwerze jest dużo , ale to bardzo dużo nowości , począwszy od prostych questów aż po trudne w wykonaniu rajdy , systemy osiągnięć itd ... , liczę że i wy pojawicie się na serwerze i , że zaprosicie swoich znajomych , ponieważ im więcej tym lepiej. Nie zawiedźcie temu Astium , ponieważ oni włożyli tyle pracy w ten serwer , tyle nocek siedzieli nad plikami aby stworzyć wspaniały serwer dla nas - graczy .

Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Witam.

Chciał bym zachęcić wszystkich do grania na serwerze Astium.pl , jest on naprawdę bardzo dobrze dopracowany , stworzony przez wspaniałych ludzi oraz graczy z wieloletnim stażem m.in : Szykra oraz Gzeniu. Grałem na każdej edycji serwera Szykry począwszy od Draenor , Kalimdor aż po Draenor2.

Serwery były świetne , żadnych włamów oraz ataków , raz pod koniec istnienia Draenor'u2 był jeden atak chyba. Na serwerze jest dużo , ale to bardzo dużo nowości , począwszy od prostych questów aż po trudne w wykonaniu rajdy , systemy osiągnięć itd ... , liczę że i wy pojawicie się na serwerze i , że zaprosicie swoich znajomych , ponieważ im więcej tym lepiej. Nie zawiedźcie temu Astium , ponieważ oni włożyli tyle pracy w ten serwer , tyle nocek siedzieli nad plikami aby stworzyć wspaniały serwer dla nas - graczy .

Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie.

Aha ta, tyle że na początku Draenor stał po 3-4h dziennie przez jakieś 2 tygodnie, bo leciały takie ataki

Opublikowano

Aha ta, tyle że na początku Draenor stał po 3-4h dziennie przez jakieś 2 tygodnie, bo leciały takie ataki

yy? Mówisz o pierwszej edycji Dreanor'a czy poprzedniej, która startowała w ubiegłe wakacje?

Jeżeli chodzi ci o Dreanor2, to się grubo mylisz - na starcie były tylko małe problemy, jak dobrze pamiętam to chyba było max 3-4 dni , potem prawie 10msc grania bez problemów .

AW : Zostało odbugowane Kryształowe Pole? tzn żeby te skałki nie spadały tam, gdzie postacią nie możemy dotrzeć.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Server zapowiada się wspaniale, na pewno wbije :)

Takie pytanko: Czy client będzie dostosowany do Windowsa 8 ? bo ludzie którzy mają ten windows, często są problemy z graniem...

Prosiłbym o odpowiedz bo mając windowsa 8 zawsze gdy wbijam na server to nie moge grać bo od razu mi się robi czarny ekran albo cała gra ścina mi sie...;/

P4hS6w.png

Opublikowano

Server zapowiada się wspaniale, na pewno wbije :)

Takie pytanko: Czy client będzie dostosowany do Windowsa 8 ? bo ludzie którzy mają ten windows, często są problemy z graniem...

Prosiłbym o odpowiedz bo mając windowsa 8 zawsze gdy wbijam na server to nie moge grać bo od razu mi się robi czarny ekran albo cała gra ścina mi sie...;/

tenma podobno ma windows 8 i mu chodzi

Opublikowano

czy to prawda ze zostaly udostepnione pliki serwerowe? i kiedy beta dla wszystkich? bo jak narazei dostep ma gildia inspiration, ktora zapozna sie z respami bossow ... a co z reszta?

Zmień dilera, albo nie pal.

Do bety każdy miał dostęp wystarczylo wejsc na forum i znaleść kod do aktywacjii konta, więc nie pierdziel glupot.

Kolejny...

Na forum masz dużo nowinek dot. serwera, też nie miałem okazji brać udziału w becie i jakoś nie płacze.

Inspiration chyba nie gra na Astium, prezke gildi usunęli i może zagląda tam kilka osób.

Zapraszam na forum serwera.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze mam pliki serwerowe i ze do bety powinien bys dostep dla wszystkich graczy nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na waszym nudym forum. Dreanor padl to i to padnie. A wtedy znowu hajsu do portfela by sie przydalo i wyjdzie następny serwerek ...

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze mam pliki serwerowe i ze do bety powinien bys dostep dla wszystkich graczy nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na waszym nudym forum. Dreanor padl to i to padnie. A wtedy znowu hajsu do portfela by sie przydalo i wyjdzie następny serwerek ...

Ok i potem nastepny i nastepny . Załadujemy im na start z 10 kafli . My sie cieszymy i teraz mozesz wypierdalac z zapowiedzi :)

Start o ktorej godzinie ?

Opublikowano

co za idiota, lapcie mnie. Kiedy draenor padl? powiedz mi serio bo nie wiem..

po co zasmiecac jakimis dziecmi dostep do bety? i tak bugi sa juz wylapane start jest od jutra do 30 mozliwy, wiec na choj ci to konto

Opublikowano

Pliki serwerowe nie zostaly udostepnione tylko dr2 padl ofiara ataku.Pamietasz moze jak fg startowalo z Albatorem? Cale szczescie zamkneli go rownie szybko jak otworzyli.

Topic@ Pod wzgledem reklamy ekipa astium troszke mnie zawiodla.Kilka youtuberow chcialo nagrac zapowiedz serwera a swoim kanale lecz nie mogli dostac sie na serwer.Natomiast konta pozajmowaly osoby,ktore tylko stoja w m1 badz pojedynkuja sie (Nie mowie o wszystkich).

Srij9JT.png

Opublikowano

Ale wy się ujebaliście tego inspiration, nawet nie mamy zamiaru tutaj grać (lub znaczna część nie ma zamiaru), a ty pierdolisz, że nas tutaj widziałeś, ogarnij się i najlepiej przypierdziel głową w ścianę to może Ci pomoże.

@top

Pod względem technicznym, "nowościowym" i bajerowym to serwer będzie na pewno w top, ale z tego co widzę to nic nie robią z reklamą serwera co skończy się słabo :)

@Gall

W zupełności wystarczy na 100 online, może wezmą się za reklamę jak na starcie zobaczą 500 online, z czego połowa się wykruszy po 2 dniach.

Opublikowano

Ale wy się ujebaliście tego inspiration, nawet nie mamy zamiaru tutaj grać (lub znaczna część nie ma zamiaru), a ty pierdolisz, że nas tutaj widziałeś, ogarnij się i najlepiej przypierdziel głową w ścianę to może Ci pomoże.

@top

Pod względem technicznym, "nowościowym" i bajerowym to serwer będzie na pewno w top, ale z tego co widzę to nic nie robią z reklamą serwera co skończy się słabo :)

Szykra sadzi iz taka reklama wystarczy http://i.imgur.com/CpVAnve.jpg

Antywarn : Bedzie tutaj zwoj powrotu statusu bo nie doczytalem ?:)

Srij9JT.png

Opublikowano

Szykra sadzi iz taka reklama wystarczy http://i.imgur.com/CpVAnve.jpg

Antywarn : Bedzie tutaj zwoj powrotu statusu bo nie doczytalem ? :)

Wystarczy, wystarczy ;)

@top

@Gall

W zupełności wystarczy na 100 online, może wezmą się za reklamę jak na starcie zobaczą 500 online, z czego połowa się wykruszy po 2 dniach.

Czemu tak sądzisz? Rozmawialiśmy na TS, no to pare osób (tak 1-3k subów) deklarowało się, że zrobią serię z Astiuma. Bardziej martw się o Algorię, nie chodzi mi o administrację gdyż Piotrek to porządny gość i wie co robi, tylko no taki serwer, nie jest na dłużej, tydzień? Może dwa-trzy, ale później, nie ma sensu już grać.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Ten client z bety bedzie dzialac ? Czy bedzie jakis nowy ?

Powinien działać, masz tam patcher, więc jak dodadzą coś nowego to Ci pobierze wymagane pliki, ewentualnie będzie jakaś łatka czy coś na starcie :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Troszkę się naczytałem tych wypocin niektórych i że servery Dr, Dr2 Kalimdor działały bez zarzutów i nie było włamów;) tak jak napisał to pewien gracz który grał na wszystkich serverach naszego [GA].

No zmartwię, ale niestety było i bedzię sporo problemów przy starcie servera tak jak to zawsze bywało, ale to kwestia czasu gdy dzieci odpuszczą ataki a administracja umożliwi nam gre bo warto ;). Oby sie nie powtórzyły bugi na yangi jak to bywało :P ale to tak na marginesie i odpukać ;)

Server stabilny! i na pewno umili nam wolne chwile

Na pewno zagram z miłą chęcią tak jak to było na Dr, Dr2 i Kalimdorku

czekam ;)

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...