Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmianki i dodania leca jeszcze z metinow ;)

No tak ale,mozna nimi mixowac itemy tylko do 40 lvla.

Co do dungeona na 20 lvl mam nadzieje,ze zmniejszycie sile tego bossa(86lvl) lekka przesada.

Widzialem jak Anty meczyl sie z nim na 75.Tak wiem,trzeba wybic mooby to sila bossa sie zmniejsza ale bez przesady kto go ubije z szerokim mieczem

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

testowalismy ten dung wielokrotnie na becie i wszystko bylo ok... jesli zostawil za duzo moobow to fakt boss jest niesmiertelny...

Przy testach przecietny gracz 35 ubil go sam. :)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

No tak ale,mozna nimi mixowac itemy tylko do 40 lvla.

Co do dungeona na 20 lvl mam nadzieje,ze zmniejszycie sile tego bossa(86lvl) lekka przesada.

Widzialem jak Anty meczyl sie z nim na 75.Tak wiem,trzeba wybic mooby to sila bossa sie zmniejsza ale bez przesady kto go ubije z szerokim mieczem

Tylko Anty nie wybił mobów :D Każdy zabity mob osłabia bosa ;D

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

W końcu się ktoś wziął za prezentacje i zrobił ją porządnie bez zbędnych rzeczy i owijania w bawełnę. No cóż, teraz można tylko czekać do 28 aż serwer wystartuje..;x

Mam parę pytań do TEAMU/TESTERÓW (inni.. nie wypowiadajcie się jak nie wiecie..)

1.Czy jest/będzie koń bojowy w IS? Albo medale lub brązowy certyfikat?

2.Czy jest misja na Marmur Poli? Czy tylko z dropu?

3.Czy handel postaciami za walutę realną będzie karany banem?

4.Czy dokładna godzina startu jest już ustalona? Bo wiemy tylko że 28 lipiec

graphic.png

Opublikowano

W końcu się ktoś wziął za prezentacje i zrobił ją porządnie bez zbędnych rzeczy i owijania w bawełnę. No cóż, teraz można tylko czekać do 28 aż serwer wystartuje..;x

Mam parę pytań do TEAMU/TESTERÓW (inni.. nie wypowiadajcie się jak nie wiecie..)

z tego co wiem to :

1. nie ma , ale bd wierzchowce w is ( chyba od 35 lvl )

2. Czy misja jest jakas to nie wiem ale w avshopie mozesz kupic losowy marmur oraz z dropu ;p

3. nie wiem ( administracja sie nad tym zastanawia )

4. nie wiem

Opublikowano

3.Rozmawialiśmy juz na ten temat ale jeszcze tak "oficjalnie" nie podjelismy w swoim gronie decyzji. Cos zdecydujemy napisze tutaj w temacie.

4.Jest to przybliżona data.Do konca miesiaca ruszymy. A dokladna data zostanie podana wczesniej.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

zmianki i dodania leca jeszcze z metinow ;)

Co z tego ? Przy takiej ilości graczy (dużej) znalezienie metina graniczy z cudem .

Dodajcie drop zmianek i dodań do mobów . Na większości serwerów jest tak i nikt nie narzekał .

Pozatym drop skrzynek w takim razie jest beznadziejny jak rok temu + szansa na wydropienie dodania/zmianki są bardzo małe wliczając do tego inne itemy z tych skrzyń.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Co z tego ? Przy takiej ilości graczy (dużej) znalezienie metina graniczy z cudem .

Dodajcie drop zmianek i dodań do mobów . Na większości serwerów jest tak i nikt nie narzekał .

Pozatym drop skrzynek w takim razie jest beznadziejny jak rok temu + szansa na wydropienie dodania/zmianki są bardzo małe wliczając do tego inne itemy z tych skrzyń.

Popieram. Jeżeli zmianki/dodania będą dropiły tylko z metków i skrzynek to wybonowanie eq będzie graniczyło z cudem, why? Powiedzmy że nawet jeśli te 100 osób będzie siedziało w m2 to metka za uja nie ubijesz, a już nie mówmy jak będzie tam 3/4 królestwa. Do tego ten beznadziejny pomysł z zmiankami i dodaniami do eq 40lv, poważnie?

Zobaczycie, prędzej czy później dodacie drop zmianek i dodań do dropu z mobów bo ludziom się nie spodoba drop, jaki będzie na serwerze :> .

Dodam jeszcze, że zamiast dodawać ku typu poli/instr/dowo itd dodawać do Skrzynki z KU, to mogliście zrobić do tego osobną Skrzynkę z 2 takimi książkami, wtedy z metka by leciały 2 pudełeczka. Takie jest moje zdanie, bo to są JEDYNE dwie rzeczy, które mi cholernie nie pasują w Astium.

Takie moje zdanie,

Pozdrawiam ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Powiem Ci, że mi się nawet podoba opcja gdzie eq z byle jakimi bonami jest coś warte a z dobrymi bonami już całkiem bezcenne.

Jak kieeeedyś na PL-u ^^

Opublikowano

PL to PL , a to jest prywatny serwer i nikomu się nie chce męczyć bo robił to kiedyś na pl'u .

Wracając do serwera , jak grałem rok temu na draenorze to do 40 lvla miałem może jeden itemek z trzema bonami .

Gram w metka już bardzo długo więc wiem co pisze.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

PL to PL , a to jest prywatny serwer i nikomu się nie chce męczyć bo robił to kiedyś na pl'u .

Wracając do serwera , jak grałem rok temu na draenorze to do 40 lvla miałem może jeden itemek z trzema bonami .

Gram w metka już bardzo długo więc wiem co pisze.

Bez przesady draenor nie byl taki ciężki..spokojnie szło wybonowac sobie całe eq do 40 lvla...oczywiście jeśli ktoś poświęcił troche czasu a nie expił na wariata

Opublikowano

Ja popieram Mareusa co do tych pudełeczek z książkami.. Drop zmianek i dodań jeśli ma być dodany do mobów to od razu można zrobić, żeby wpadały same do EQ..

Opublikowano

Gdy masz medal w eq jedziesz do stajennego klikasz na niego, następnie "Chce szkolić konia" i tyle. Nie ma misji.

Opublikowano

Medale sie czyta czy jezdzi sie od kropki do kropki?

Gdy masz medal w eq jedziesz do stajennego klikasz na niego, następnie "Chce szkolić konia" i tyle. Nie ma misji.

dodam ze jszcze co 5h z 70% szans ze wyszkoli, zeby nie bylo zbednych pytan

Opublikowano

Oh snap ja zaraz zejde na epilepsje ...

Najpierw przedmioty " premium " dropily bezpośrednio z mobow - źle

Chcieliście skrzynki "bo som fajne" - zrobiliśmy skrzynki to spowrotem chcecie bezpośredni drop.

Stwierdzam zgon bo umar. X_x

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Oh snap ja zaraz zejde na epilepsje ...

Najpierw przedmioty " premium " dropily bezpośrednio z mobow - źle

Chcieliście skrzynki "bo som fajne" - zrobiliśmy skrzynki to spowrotem chcecie bezpośredni drop.

Stwierdzam zgon bo umar. X_x

najgorsze jest to ze leci tylko 1 zmianka z kazdej skrzynki

Opublikowano

Jak będzie mozna sprzedac swoje konto za PLN to na 100% zagram :D

PD za ile będzie mozna kupic w IS ?

ja nie jestem przeciwny sprzedazy postaci i chyba reszta teamu tez nie

alepoco.jpg

Opublikowano

To ja powiem tak :

Jest drop tych skrzynek, jednakże one lecą jako tako, ale klucze ? Lecą kiepsko i najczęściej leci to tak: "Fioletowa skrzynia i żółty klucz".

Na Ra*** jest dosyć ciężko o zmianki bo na pozór nie ma ich tak naprawdę wiele jak się chce mixować powiedzmy epika, a hematy lecą tam o wiele lepiej niż skrzynki i odpowiednie do nich klucze + tam lecą po 3 zmianki - tu tylko 1. Nie przesadzajcie z tym hardem, bo (nie mówię tu o sobie) - stracicie wielu graczy pod pretekstem "Chciałem fajnego priv harda, ale nie trochę łatwiejszego pl-a"

io7e.jpg

Opublikowano

To ja powiem tak :

Jest drop tych skrzynek, jednakże one lecą jako tako, ale klucze ? Lecą kiepsko i najczęściej leci to tak: "Fioletowa skrzynia i żółty klucz".

Na Ra*** jest dosyć ciężko o zmianki bo na pozór nie ma ich tak naprawdę wiele jak się chce mixować powiedzmy epika, a hematy lecą tam o wiele lepiej niż skrzynki i odpowiednie do nich klucze + tam lecą po 3 zmianki - tu tylko 1. Nie przesadzajcie z tym hardem, bo (nie mówię tu o sobie) - stracicie wielu graczy pod pretekstem "Chciałem fajnego priv harda, ale nie trochę łatwiejszego pl-a"

O jaaa... Zapomniałem o tych kluczach .

Tym bardziej mija to się z celem żeby coś tu wybonować . Same skrzynki to fajny pomysł , ale żeby tylko z nich dropiły dodania i zmianki + metiny to przesada. Dodajcie je do dropu ze wszystkich mobów . Fakt że są jeszcze misje , ale to tylko pozornie wydaje się że jest tego "dużo" .

Proszę o przemyślenie w tej sprawie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Grałem Dreanor2 , Kalimdor

Gram Tutaj Server Godny Uwagi !

Lepiej smucić się i kochać,
niż żyć bez miłości w szczęściu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...