Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy pojawi się client? Jeśli dobrze spojrzałem na ss to przepustka do v2 jest tylko w is, będzie można ją zdobyć jakoś w grze?

Na przepustkę jest misja, więc mozna zdobyc spokojnie w grze.

Jak z tymi zmiankami do butów , naszyjnika itp ? Nie będzie można w żaden innym sposób dropnąć niż is ?

Zwykle zmianki i dodania mozna zdobyc chociazby z kolorowych skrzynek.

nie bede gral na takiej maszynie ...

Takiej nawet Google nie ma...

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Ja nie zagram, administracja jakaś ...

Patrzcie na opisy w filmikach np " "no takie coś ze bijeszi moby umierajom i lasery strzelajom i krew sie sypie wogule" "

Zobaczcie sami ;)

W innych filmikach było " metin jest fajny " czy coś takiego.

Co do serwera to zapowiada sie ciekawie gdyby nie ta Administracja :)

Opublikowano

Patrzcie na opisy w filmikach np " "no takie coś ze bijeszi moby umierajom i lasery strzelajom i krew sie sypie wogule" "

Zobaczcie sami ;)

no moze mi powiesz ze metin nie jest fajny

alepoco.jpg

Opublikowano

Zobaczcie sami ;)

89672d1363961700-fiatecuscan_pl-facepalm

@AW bo nazi moderacja czuwa:

Czy perły będą może dropiły ze skrzynek?

Opublikowano

Cóż, czekałem na Allium. Tenma doszedł do teamu o którym nic niewiedziałem, no ale dalej czekałem z niecierpliwością. Doczekałem sie nawet bety na którą udało mi sie wbić. I co? Zawód. Z początku serwer wydawał sie lekko zmodyfikowanym PL'em, z tym że po jakimś czasie gdy coraz więcej testerów zaczęło zarzucać to administracji, ta z wielkim bólem w końcu uchylała sie do sugestii większości (skrzynie, drop zmianek). Serwer ma ogromny potencjał i na pewno zaufaną i dobrą administracje, niestety większość z was po wbiciu na serwer zauważy, że mimo wszystko na serwerze nie czuć tych "wszystkich" nowości, gra sie ciężej niż na konkurencyjnych hardach stąd nie bez powodu nie raz zamiast Astium usłyszycie "PL v.2". W dodatku ceny w IS na samym początku bety wyglądały tragicznie, troche sie to zmieniło ale bez rewelacji. TOPke wbije ten kogo stać na więcej zmianek z IS i reszte bajerów.

Polecam osobom, które szukają PL'a bez bugów/hacków i z troche tańszym ISem.

(fala krytyki, wiem, licze że może komuś uda sie zmienić moje nastawienie - napisałem to co zobaczyłem w grze i na forum)

Opublikowano

Cóż, czekałem na Allium. Tenma doszedł do teamu o którym nic niewiedziałem, no ale dalej czekałem z niecierpliwością. Doczekałem sie nawet bety na którą udało mi sie wbić. I co? Zawód. Z początku serwer wydawał sie lekko zmodyfikowanym PL'em, z tym że po jakimś czasie gdy coraz więcej testerów zaczęło zarzucać to administracji, ta z wielkim bólem w końcu uchylała sie do sugestii większości (skrzynie, drop zmianek). Serwer ma ogromny potencjał i na pewno zaufaną i dobrą administracje, niestety większość z was po wbiciu na serwer zauważy, że mimo wszystko na serwerze nie czuć tych "wszystkich" nowości, gra sie ciężej niż na konkurencyjnych hardach stąd nie bez powodu nie raz zamiast Astium usłyszycie "PL v.2". W dodatku ceny w IS na samym początku bety wyglądały tragicznie, troche sie to zmieniło ale bez rewelacji. TOPke wbije ten kogo stać na więcej zmianek z IS i reszte bajerów.

(fala krytyki, wiem, licze że może komuś uda sie zmienić moje nastawienie - napisałem to co zobaczyłem w grze i na forum)

Lol, ceny w is jeszcze nie sa ustalone.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Lol, ceny w is jeszcze nie sa ustalone.

Drogą dedukcji można dojść wszystkiego ;f ceny kostiumów/wierzchowców zawsze są identycznie, patrząc na ich stosunek cen do reszty + - widać co będzie za ile. Zresztą nie zmienia to faktu że dawno nie widziałem serwera na którym zmianki dropią na tyle ciężko że trzeba je kupować w IS/że łatwiej je po prostu kupić w IS

Opublikowano

Drogą dedukcji można dojść wszystkiego ;f ceny kostiumów/wierzchowców zawsze są identycznie, patrząc na ich stosunek cen do reszty + - widać co będzie za ile. Zresztą nie zmienia to faktu że dawno nie widziałem serwera na którym zmianki dropią na tyle ciężko że trzeba je kupować w IS/że łatwiej je po prostu kupić w IS

Drop zmianek był modyfikowany. Wiele osób oburzyła się na becie. Chyba nie rozumiejąc, że beta po to jest, aby dostosować pewne rzeczy. Administracja analizowała wszystkie sugestie testerów. Wszystko na bieżąco było dostosowywane. Ponadto z powodu licznych próśb zostały dodane kolorowe skrzynki, na całe szczęście nieco zmodyfikowane. Poza tym jak możesz pisać, że serwer jest pod IS nie znając nawet cen w nim, bo nie są ustalone ;o

Kiedy będzie dostępna strona? Client będzie dzień wcześniej czy w dzień startu?

Opublikowano

Na Ravii tak samo były zmianki i dodania w item shopie i co ? Jajo - nikt ich już nie kupuje, albo są małe wyjątki. Przesadzacie i tyle, zresztą gadacie o topce gadacie, a topke i tak będzie miała ta gildia Inspiration jeśli tu zagra bo oni siedzą 24/7 chyba, ale mniejsza o to. Tutaj nawet bojowca w IS nie ma, który jest wielkim ułatwieniem...

io7e.jpg

Opublikowano

Można wiedzieć jakie przedmioty będą występowały w IS , wszystko co w IS będzie można zdobyć w grze? I zablokujcie bugowanie PD i wierzchowców :P

u6pv.jpg

Opublikowano

No serwer fajny :P. Szkoda tylko, że to hard. Serwerom tego typu trudno jest się wybić. Potrzebna jest dobra reklama. Mam nadzieję, że poradzicie sobie na starcie.

Nie podoba mi się tylko 1 rzecz, mianowicie drop KU. Do G wymagane jest POMYŚLNIE przeczytanie 55 takich. Czyli ciężko ze skillami będzie. Życzę powodzenia.

Zawitam na serwerze na 100%

@EDIT

Z tego co na tym filmie pokazałeś, co do łowienia:

- Z małży tylko perły lecą? Czy coś innego może jeszcze?

- Małż ma takie same zastosowanie jak na PL'u? Tzn. only do ulepszeń?

Opublikowano

Kiedy będzie dostępna strona? Client będzie dzień wcześniej czy w dzień startu?

Jak ją skończę. Planujemy wypuścić stronę na 2-3 dni przed startem serwera.

Astium team

Webmaster

Opublikowano

Zagrałbym, gdyby ten Team zrobił jakiś serwer easy/4fun. Mam dość hardów, nawet fajnych tak jak ten :P

Bo nigdy nie grałeś na "hard". Więc nie gadaj, że masz dość, bo w głowie same 4fun.

Opublikowano

Serwer mega , ale mam pytanie do użytkowników win8 siedzących na becie - czy klient jest stabilny i nie crashuje?

Ja mam win8 i działa ok

alepoco.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytań:

- czy w grze będą dostępne magiczne metale?

- jak dropia zmianki, wybonuje jako tako eq do 40lvl?

- do + ilu jest 100% na ulepszenie?

- czy resp mobow jest większy lub przyspieszony?

- zobaczyłem pelerynki u npc, w jakiej cenie one są?

- jakie eq na start? Cały zestaw czy tylko miecz?

Wybaczcie ze tak pytam, nie miałem okazji brać udziału w becie.

Oby to nie był hard z dupy.

Opublikowano

Mam kilka pytań:

- czy w grze będą dostępne magiczne metale?

- jak dropia zmianki, wybonuje jako tako eq do 40lvl?

- do + ilu jest 100% na ulepszenie?

- czy resp mobow jest większy lub przyspieszony?

- zobaczyłem pelerynki u npc, w jakiej cenie one są?

- jakie eq na start? Cały zestaw czy tylko miecz?

Wybaczcie ze tak pytam, nie miałem okazji brać udziału w becie.

Oby to nie był hard z dupy.

nie

ta, dobrze

1 2 3 4 jakos tak

nie fjem

12k - 100 24k - 200

- miecz zbroja +9 reszta +6 i poty do speeda tego i tego

Opublikowano

Na Ravii tak samo były zmianki i dodania w item shopie i co ? Jajo - nikt ich już nie kupuje, albo są małe wyjątki. Przesadzacie i tyle, zresztą gadacie o topce gadacie, a topke i tak będzie miała ta gildia Inspiration jeśli tu zagra bo oni siedzą 24/7 chyba, ale mniejsza o to. Tutaj nawet bojowca w IS nie ma, który jest wielkim ułatwieniem...

co z tego ze nie ma bojowca popatrz za to ile wierzchowcow.Pogrywalem troche na becie Duengony ciekawie zrobione,areny pvp,druzynowe napewno umila gre zobaczymy jak z liczba osob online bedzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...