Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w każdej prezce mają być prawdziwe dane o maszynie .... szkoda że mod nie zamknął jeszcze tematu

a dziecko to z cb cwelu ;P zapraszam ts3 chyba że nie spełniasz wymagań i nie masz mutacji ;P

Ci coś nie pasuje to wyjdź z tematu i tyle.

Co do serwera polecam. Na oficial klient z bety?

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

INTEL KORE i55 x44 44GHz

RAMÓF 44GB

ŁĄCZE 2100GB/s

Nie rozumiem co jest w tym smiesznego,i ze pokazujecie strych na filmach >

Dla mmnie wyglada to zalosnie..i jeszcze ta Isurbi na chuja potrzebna tylko filmy psuje .

Lecz chuj .

Zalosne .

Opublikowano

Zróbcie jakas ankiete odnosnie broni 75. Ja osobiscie wolałbym zeby był wiekszy drop niz ripper.

Jak ktos wczesniej wspomniał bieganie z fms do konca gry nie bedzie fajne.

Opublikowano

Zróbcie jakas ankiete odnosnie broni 75. Ja osobiscie wolałbym zeby był wiekszy drop niz ripper.

Tak tak wszyscy to wiemy a tak na serio temat był podejmowany i tylko z ripa więc stop cry

Opublikowano

I dobrze, że only rip..

Przynajmniej będzie to coś unikatowego :p

graphic.png

Opublikowano

No nie wiem czy dobrze bo moim zdaniem dropnięcie broni na 75 ze szkaty ripa to trzeba mieć farta jak nwm co

MOŻE MI KTOŚ WYTŁUMACZYĆ JAK SIE DOKŁADNIE ŁOWI TE RYBY

Rybi łowy *

Opublikowano

No nie wiem czy dobrze bo moim zdaniem dropnięcie broni na 75 ze szkaty ripa to trzeba mieć farta jak nwm co

MOŻE MI KTOŚ WYTŁUMACZYĆ JAK SIE DOKŁADNIE ŁOWI TE RYBY

Rybi łowy *

Tu wszystko pokazane:

Opublikowano

"Start 27-30 lipca 2013"

- Czy jest już podana dokładniejsza data? :D

"Item-Shop oraz AVShop w grze."

- Czy mógłby mi ktoś podać może jakiś link do filmika, gdzie dokładniej wyjaśnione jest co i jak? Bo z tego SS nie wiele wnioskuje.

Jak z clientem? Ten z beta testów może być? Podajcie linka do nowego jak jest :P.

Jak z dropem zmianek? Do 30 lv ile średnio można nadropić?

Co z systemem konnym? Czytanie medali? Ile h?

Jest tutaj "prywatne DT"? Ile % szansy na broń 75% ze szkaty rippera? :D

Jaki drop z ryb / małży?

Działają tutaj rady i zwoje egzo.? Z czego dropią?

Słyszałem, że KU leci ze skrzyń dropiących z metków, głównie po 2 sztuki. To trochę mało. Będzie to w późniejszym czasie modyfikowane etc.? Może zrobicie jakąś ankietę, kto jest za tym, a kto nie żeby zwiększyć drop KU? :D Co wy na to? :)

Dobra narazie mam tyle pytań, myślę, że starczy. Za odp z góry dzięki ;).

Opublikowano

"Start 27-30 lipca 2013"

- Czy jest już podana dokładniejsza data? :D

"Item-Shop oraz AVShop w grze."

- Czy mógłby mi ktoś podać może jakiś link do filmika, gdzie dokładniej wyjaśnione jest co i jak? Bo z tego SS nie wiele wnioskuje.

Jak z clientem? Ten z beta testów może być? Podajcie linka do nowego jak jest :P.

Jak z dropem zmianek? Do 30 lv ile średnio można nadropić?

Co z systemem konnym? Czytanie medali? Ile h?

Jest tutaj "prywatne DT"? Ile % szansy na broń 75% ze szkaty rippera? :D

Jaki drop z ryb / małży?

Działają tutaj rady i zwoje egzo.? Z czego dropią?

Słyszałem, że KU leci ze skrzyń dropiących z metków, głównie po 2 sztuki. To trochę mało. Będzie to w późniejszym czasie modyfikowane etc.? Może zrobicie jakąś ankietę, kto jest za tym, a kto nie żeby zwiększyć drop KU? :D Co wy na to? :)

Dobra narazie mam tyle pytań, myślę, że starczy. Za odp z góry dzięki ;).

Tutaj masz odp na kilka twoich pytań !

http://www.youtube.com/user/AlliumOfficial
Opublikowano

I dobrze, że only rip..

Przynajmniej będzie to coś unikatowego :p

Powodzenia w biciu rippera Fms, będziesz musiał całą gildi wołać żeby go ubic :)

Na poli też ciężko, bo usunęli podwójną wartość ataku z aura/ostrzem na poli, więc lipa !

A na sam koniec jak ją dropniesz, będziesz się wkur... że nie możesz zrobić na 9:)

Ponawiam pytanie.

Czy bronie 75 będą gdzieś jeszcze dropic?

@down. Dzięki o to mi chodziło :) Administracja coś mało odp. na pytania.

Opublikowano

Powodzenia w biciu rippera Fms, będziesz musiał całą gildi wołać żeby go ubic :)

Na poli też ciężko, bo usunęli podwójną wartość ataku z aura/ostrzem na poli, więc lipa !

A na sam koniec jak ją dropniesz, będziesz się wkur... że nie możesz zrobić na 9:)

Ponawiam pytanie.

Czy bronie 75 będą gdzieś jeszcze dropic?

Pisali parę stron wcześniej :

Rip i jakieś tam wysokolewelowe bossy jak się nie mylę.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mamy 27 jak nie dzisiaj to pewnie 30 xD czekajmy cierpliwie ale ciagle mam nadzieje ze dzisiaj :) (xD juz to widze pierwsze 30 min serwa ani jednego pieska w m1 do ubicia bo wszystko wybite xD

Opublikowano

KURWA MAĆ odpalajcie jutro serwer bo jestem tak podniecony jak po orgaźmie :D...

Po orgazmie podniecenie ustępuje iks de. widać, że nie szarpałeś.

AW@ - skąd będą leciały stalki ?

io7e.jpg

Opublikowano

Po orgazmie podniecenie ustępuje iks de. widać, że nie szarpałeś.

AW@ - skąd będą leciały stalki ?

stalki moby redlas i metki 90

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Administracja nie uczy się na błędach.

Dr1 - zamknięty bo mało ludzi

Dr2 - zamknięty bo mało ludzi (chyba że był jakiś inny powód)

Astium - bardzo słaba reklama. Na żadnym kanale yt nie widać reklamy i nie chodzi tu o gimpery czy kij wie co tylko o osoby które kręcą lp z metina bo to oni mają dojście do największej liczby potencjalnych graczy. Reklama powinna być przed startem.

Opublikowano

Do administracji- skoro usunęliście bug z tym ognistym duszkiem na militarze, to może przyjrzeliście się na szamana, który expiąc w grocie (Setau), nie może uciekać podczas obrażeń od łucznika- wypycha go tak dziwnie, a powinien płynnie biec,

Jeśli tego nie sprawdziliscie, to proszę o zbadanie sprawy, to napewno będzie ułatwienie gry.

To zawsze strasznie przeszkadza, w takiej sytuacji - militar+ cięcie z siodła (jedyna ucieczka szamanem, by nie paść )

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

No w red lesie... ale powyżej 86 lv raczej jak to bywało, no i metki 90 lv, z Ripka. Tak samo jak byś grał na Metin pl.

Fajnie bedzie biegać z FMS'em do około 70lv i nim expić :P

Oby nie było mapy handlowej bo chyba każdy wie co ona przyniosła w dr1, miasta umarły ;)

Nie ukrywam że fajnie byłoby już wejść na forum, zarejestrować się a także pobrać clienta ;) czy też patchera jakiegoś.

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Opublikowano

No w red lesie... ale powyżej 86 lv raczej jak to bywało, no i metki 90 lv, z Ripka. Tak samo jak byś grał na Metin pl.

Fajnie bedzie biegać z FMS'em do około 70lv i nim expić :P

Oby nie było mapy handlowej bo chyba każdy wie co ona przyniosła w dr1, miasta umarły ;)

Nie ukrywam że fajnie byłoby już wejść na forum, zarejestrować się a także pobrać clienta ;) czy też patchera jakiegoś.

forum przeciez jest.. forum.astium.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...