Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetni , mimo iż nie lubię Hardów raczej zagram .

`Astium przyszły najlepszy Hard ;)

1374642900-U336505.png

by Jakim08

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy pojawi się client? Jeśli dobrze spojrzałem na ss to przepustka do v2 jest tylko w is, będzie można ją zdobyć jakoś w grze?

Przepustkę możesz zdobyć w grze, wystarczy zrobić misje [ luczniki/szpony ] do ubicia.

Opublikowano

moglibyscie jeszcze dodać regularną wojne królestw co 12/24 godziny i serwer by był perfecto :)

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Owszem hard hardem, ale te KU to przesada.

Daje 3 opcje jeśli którejś w grze nie będzie moge zapewnić, że dużo graczy się zniechęci.

Opcja 1. 25 KU do G możliwość czytania co 12-24h brak możliwośći użycia rady i zwoju.

Opcja 2. 55 KU do G bardzo słaby drop rad pustelnika i zwoju egzorcyzmu. Podkreślam bardzo słaby drop tj. malutki % na drop z metinów 25-60lvl lub 60-90lvl (opcja taka gdyż iż ponieważ jeśli na Astium niższe lvl-e będą miały problem z zarobkiem dajcie zarobić im na radach, zwojach, niech dropią z metinów 25-60lvl no i odwrotnie wyższe lvl-e będą zmuszone robić dropy bo na high lvl ciężko z zarobkiem więc rady do metinów 60-90lvl)

Opcja 3. 55 KU do G bez możliwości użycia rady i zwoju, ale za to możliwość czytania na zasadzie: szkolenie niepomyślne - nestępne ku za 1h, szkolenie pomyślne - następne ku 3 max 6 godzin.

To oczywiście tylko taka osobista refleksja mało znaczącego graczyka ;] ale według mnie w każdej z tych sytuacji w najlepszym wypadku (każde ku weszło [bardzo mało prawdopodobne]) gracz będzie miał skil G1 najszybciej po koło 14 dniach. Według mnie to jest wystarczające przy czym pechowiec i po 2 miesiącach regularnego czytania może nie mieć G ;]

Oprócz tego serwer bardzo fajny, mam jeszcze wątpliwości co do tych nowości. Niby jest beta, ale jak na serwer wbije masa może się okazać że bug bugiem łatany ;]

Oczywiście mimo to zagram i polecam ;)

Opublikowano

Owszem hard hardem, ale te KU to przesada.

Daje 3 opcje jeśli którejś w grze nie będzie moge zapewnić, że dużo graczy się zniechęci.

Opcja 1. 25 KU do G możliwość czytania co 12-24h brak możliwośći użycia rady i zwoju.

Opcja 2. 55 KU do G bardzo słaby drop rad pustelnika i zwoju egzorcyzmu. Podkreślam bardzo słaby drop tj. malutki % na drop z metinów 25-60lvl lub 60-90lvl (opcja taka gdyż iż ponieważ jeśli na Astium niższe lvl-e będą miały problem z zarobkiem dajcie zarobić im na radach, zwojach, niech dropią z metinów 25-60lvl no i odwrotnie wyższe lvl-e będą zmuszone robić dropy bo na high lvl ciężko z zarobkiem więc rady do metinów 60-90lvl)

Opcja 3. 55 KU do G bez możliwości użycia rady i zwoju, ale za to możliwość czytania na zasadzie: szkolenie niepomyślne - nestępne ku za 1h, szkolenie pomyślne - następne ku 3 max 6 godzin.

To oczywiście tylko taka osobista refleksja mało znaczącego graczyka ;] ale według mnie w każdej z tych sytuacji w najlepszym wypadku (każde ku weszło [bardzo mało prawdopodobne]) gracz będzie miał skil G1 najszybciej po koło 14 dniach. Według mnie to jest wystarczające przy czym pechowiec i po 2 miesiącach regularnego czytania może nie mieć G ;]

Oprócz tego serwer bardzo fajny, mam jeszcze wątpliwości co do tych nowości. Niby jest beta, ale jak na serwer wbije masa może się okazać że bug bugiem łatany ;]

Oczywiście mimo to zagram i polecam ;)

Może tylko ja ale...Kompletnie Cię nie kumam stary xD

Opublikowano

ilosc ksiazek w pudelku nie jest jeszcze ustalona, prawdopodobnie zwiekszymy ilosc do 3. [ w pudelku znajduja sie rowniez insrukcje skilli wiec to nie jest tak ze zawsze dostaniecie 2x poli ... szansa na ku jest znacznie wieksza niz poli/dowodzenie ]

Handel postaciami za PLN ... nie zamierzamy jakos specjalnie tego blokowac, ale w granicach dobrego smaku. Napewno umozliwimy handel postaciami za yangi [ zamykajac postac w przedmiocie - prace trwaja ].

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Serwer na ktory dlugo czekalem. Widac ile pracy administracja wlozyla w stworzenie jego. Zagram na 100%! Shinsoo 4ever <3

@Edit:

Skoro mam do ch*ja ostrzeżenie za ten komentarz, to co ja mam właściwie w nich pisać?!

Opublikowano

Hmm... będzie stabilnie, konkretnie, bez owijania w "bawełenę" i nie padnie. Polecam tym, którzy lubią hardy na dłuższą rozgrywkę.

porzedni serwer Tenmy padl.. :) wiec i ten z czasem tez padnie ;]

zapowiedz bardzo mierna...nic ciekawego tutaj nie wyczytałem...;]

Pozdrawiam i zycze udanego startu ;]

Opublikowano

porzedni serwer Tenmy padl.. :) wiec i ten z czasem tez padnie ;]

zapowiedz bardzo mierna...nic ciekawego tutaj nie wyczytałem...;]

Pozdrawiam i zycze udanego startu ;]

Ja nie mialem żadnego swojego serwera, pracowałem z innymi ludzmi ale to nie byly moje projekty. W sumie 2, evonis i nevrast

alepoco.jpg

Opublikowano

no ale jednak pracowales z ludzmi którzy go zrobili :) więc nie jesteś "nieśmiertelny "

EM.. nikt nie jest nieśmietelny, z reszta oba te serwery nie padły z mojej winy. Evonis został po prostu zgaszony z winy sponsora, oszukal nas (nie ja go załatwialem, nie bylem za tym, mozecie cisnąc merkoan za to xD) a nevrast.. no cóz, wojtek zniknał jak jeszcze nevrast działał a ja bez dostepu do niczego nie moglem naprawić paru rzeczy, które ostatecznie po prostu zamkneły serwer. Tutaj to wygląda inaczej.

alepoco.jpg

Opublikowano

55 ku i taka mała szansa na wypad pudełka + drop innych ku... trochę hard w chuj z tym no ale ok :>
szkoda, że tylko start w takim czasie co A***

Opublikowano

EM.. nikt nie jest nieśmietelny, z reszta oba te serwery nie padły z mojej winy. Evonis został po prostu zgaszony z winy sponsora, oszukal nas (nie ja go załatwialem, nie bylem za tym, mozecie cisnąc merkoan za to xD) a nevrast.. no cóz, wojtek zniknał jak jeszcze nevrast działał a ja bez dostepu do niczego nie moglem naprawić paru rzeczy, które ostatecznie po prostu zamkneły serwer. Tutaj to wygląda inaczej.

jakies wytlumaczenie zawsze sie znajdzie :)) z Evonis na pewno mieliści zysk na początku ;p i został zgaszony dlaczego? bo spnsor powiedział "The end " ? troche to smieszne jest;] bo skoro ma sie zysk z serwera nie widze potrzeby "inwestowania " w sponsora :) a z wojtkiem takie fumfle i nie mialeś dostepu do maszyny do plików ? jakoś mi sie wierzyć nie chce :)

Opublikowano

jakies wytlumaczenie zawsze sie znajdzie :)) z Evonis na pewno mieliści zysk na początku ;p i został zgaszony dlaczego? bo spnsor powiedział "The end " ? troche to smieszne jest;] bo skoro ma sie zysk z serwera nie widze potrzeby "inwestowania " w sponsora :) a z wojtkiem takie fumfle i nie mialeś dostepu do maszyny do plików ? jakoś mi sie wierzyć nie chce :)

Sponsor miał dostęp do całego dedyka, zmienił konto dotpay z mojego na swój, więc zabrał wiekszość kasy i zwiał, potem na naszych plikach ruszało wiele serwerów (strepsils sie troche napocił zeby przetlumaczyć większość rzeczy) A do nevrast, wierz lub nie, moge zaraz zadzwonić do niego, wbije tutaj i sam ci to powie

alepoco.jpg

Opublikowano

Sponsor miał dostęp do całego dedyka, zmienił konto dotpay z mojego na swój, więc zabrał wiekszość kasy i zwiał, potem na naszych plikach ruszało wiele serwerów (strepsils sie troche napocił zeby przetlumaczyć większość rzeczy) A do nevrast, wierz lub nie, moge zaraz zadzwonić do niego, wbije tutaj i sam ci to powie

sponsor zwinal kase ale Tylko z miesiaca a nie z calości :) zawsze mozna odłożyć kase w razie czego :) ,a co mi po słowach ? ja wiele rzeczy tez mogę mówić i co mi po tym ? myślisz ze teraz sa czasy kiedy kazdy w wszystko wierzy :)?

Opublikowano

sponsor zwinal kase ale Tylko z miesiaca a nie z calości :) zawsze mozna odłożyć kase w razie czego :) ,a co mi po słowach ? ja wiele rzeczy tez mogę mówić i co mi po tym ? myślisz ze teraz sa czasy kiedy kazdy w wszystko wierzy :)?

To ciekawe czego kurwa chcesz jako dowód. Jak nie masz pojęcia jak było to po chuj pierdolisz? Też mogę powiedzieć o czymś o czym nie mam pojęcia, że chuja prawda, ale po co?

Astium team

Webmaster

Opublikowano

To ciekawe czego kurwa chcesz jako dowód. Jak nie masz pojęcia jak było to po chuj pierdolisz? Też mogę powiedzieć o czymś o czym nie mam pojęcia, że chuja prawda, ale po co?

Nie denerwuj się zuy, spokojnie xD

Evonis nie stał całego miesiaca nawet jak dobrze pamiętam.

alepoco.jpg

Opublikowano

Ja z chęcią zagram , ale jeżeli tylko ze skrzynek mają lecieć dodania/zmianki to podziękuje .

Ja chce tutaj się pobawić , a nie męczyć .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...