Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie na 100% zajebisty! - grałem na Draenorze i czysta zajebistosć, Szykra wie co robi :) - już drugi bardzo fajny server hard godny uwagi, powodzenia i polecam :)

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JARAM SIĘ JAK RUDY ŻYD W PIECU <3 <3

Zbrodnią byłoby nie zagrać na tym serwerze. Zapraszam gorąco wszystkich do Alium(Jinno).

Serwer od tej ekipy nie może nie wypalić :D Oby zazdrosne dzieci nie DDoSowały to będzie najlepszy serwer 2013

Opublikowano

JARAM SIĘ JAK RUDY ŻYD W PIECU <3 <3

Zbrodnią byłoby nie zagrać na tym serwerze. Zapraszam gorąco wszystkich do Alium(Jinno).

Serwer od tej ekipy nie może nie wypalić :D Oby zazdrosne dzieci nie DDoSowały to będzie najlepszy serwer 2013

FuBu już zwolnił małysza zapier.. mu 30patoli na nowe ddosery na ten serwer.

Opublikowano

Może nie doczytałem...Ale skąd można będzie zdobyć bronie 75lv (truciaki bambusy itp.) Za odpowiedz dziękuję :)

Bodajże only rip ; ]

# 5% za to, że pomogłem koledze ? Pjona ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A jak już macie zostawić te 2 KU, to usuńcie drop ks poli itd . bo wtedy skilla zrobić to .. 2 miesiące przy normalnej grze ;x .

Mam jeszcze jedno pytanie :

Jak wygląda sytuacja z 7 piętrem w DT?

Nalegam na dodanie Wieży Orków i Wieży Mistyków, naprawdę - tym zachęcicie graczy do grania na Astium, naprawdę - chyba wiecie jaką popularnością cieszą się owe rajdy na hard serwerach ;)

Nie jestesmy zwolennikami przerabiania dt na kosz innego dunegona.

Planujemy zrobic rajd z orkami, ale jeszcze jest w fazie bety beta testów.

Nawet nie wiem czy da rade do startu go odpalić.

Może nie doczytałem...Ale skąd można będzie zdobyć bronie 75lv (truciaki bambusy itp.) Za odpowiedz dziękuję :)

Bronie na 75 beda z ripa i wysoko levelowych bossow.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nie jestesmy zwolennikami przerabiania dt na kosz innego dunegona.

Planujemy zrobic rajd z orkami, ale jeszcze jest w fazie bety beta testów.

Nawet nie wiem czy da rade do startu go odpalić.

Bronie na 75 beda z ripa i wysoko levelowych bossow.

mm, moim zdaniem to błąd ;) Ale cóż, zobaczymy jak to będzie.

AW: Skąd mogę zdobyć Nieznany Talizman + ?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mm, moim zdaniem to błąd ;) Ale cóż, zobaczymy jak to będzie.

AW: Skąd mogę zdobyć Nieznany Talizman + ?

z niektorych skrzynek dropia ciezko dostepne ulepszacze, reszta standardowo .

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

No i to są nowości, nie to co na innych serwerach, że dadzą 5 nowych broni ( oczywiście takie same jak na innych serwerach) i wielka nowość. Widać, że serwer jest traktowany na poważnie i bardzo się staracie, za co szacun. Oczywiście zagram i życzę jak najmniej problemów

Opublikowano

Zrobcie lepiej dobra reklame zeby duzo ludzi gralo ;) najlpeiej jakas wspolprace z youtuberami co maja duzo subskrybcji

Opublikowano

Zrobcie lepiej dobra reklame zeby duzo ludzi gralo ;) najlpeiej jakas wspolprace z youtuberami co maja duzo subskrybcji

Pytałem o to i usłyszałem odpowiedź NIE. A szkoda bo wątpię że będzie dużo ludzi bez żadnej większej reklamy na YT.

Samo MPC dużo nie da, i teraz jeszcze startują 2 dość dobre serwery chociaż tyle że jeden to hard drugi medium/easy.

Macie w planach dodać nowe zbroje/bronie/biżu, czy zostaje tak jak jest.

Opublikowano

Długo na serwer czekałam, z resztą nie tylko ja. Chyba nie trzeba nikogo namawiać do zagrania.

Serwer jest bardzo dopracowany. Administracja to ogarnięci ludzie z doświadczeniem, którzy wiedzą co robią. Interesują się tym, co na serwerze się dzieje i aktywnie odpowiadają na wszelkie propozycje graczy. Nie jest to serwer na miesiąc czy dwa, a coś na dłużej. Wszystko jest według mnie dobrze dopasowane. Jest wiele fajnych nowości, jednak nie jest to przesadzone. Bo wiadomo - co za dużo to nie zdrowo. Uważam, że system petów jest bardzo ciekawy, dosyć oryginalny. Jest wiele fajnych dungeonów, które są ciekawym urozmaiceniem gry, oderwaniem od expa.

Wydaje mi się, że Astium jest strzałem w dziesiątkę. Wiele osób z niecierpliwością czekało na tego typu serwer. No i się doczekało

Serdecznie polecam Astium wszystkim, którzy szukają czegoś stabilnego na dłuższą metę.

Powodzenia administracji. Oby start był bezproblemowy.

Pozdrawiam, Sonea :ninja:

Opublikowano

Mam rozumiec ze WH 100% zablkowany po stronie serwera i clienta?

Co do reklamy , to jezeli nie dogadaja sie z yputuberami to samo MPC nie wystarczy, nie mowie zeby placic im w zł ale duzo osob napewno chętnie zagra na serwie i zaplata w formie SM za nagrywanie lets pleji napewno bedzie atrakcyjna i wiele osob napewno bedzie z Wami wspolpracowac, takze Wy na tym dobrze wyjdziecie bo grraczy na serwer przybędzie i bedzie przyjemniej sie grało . ;)

Opublikowano

O kurcze! Teraz to się postaraliście, ta prezka jest o wiele przyciągająca od tamtej, zagram na pewno !! :)

Ile mniej więcej zmianek wydropie do 30 poziomu ?

Opublikowano

a jak z zabezpieczeniami przed ddosowaniem ? żeby nie było tak że padniecie na starcie.

Przed DDoS nie ma jako takich konkretnych zabezpieczeń, można je jedynie osłabić czyli zmniejszyć ich odczuwalność.

Opublikowano

jeden z lepszych hardów pod względem technicznym, napewno będzie wszystko w najlepszym porządku i oczywiście zagram : )

Opublikowano

No serwer kozak, napewno zagram niestety na bete nie zdążyłem :/

Najlepszy serwer 2013 jak narazie na wakacje. Szkoda, że nie ma eq z Draenora. :c

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Cała Polska+cyganie :D

Hahahahhah, nie mogę !!!!

Dodajcie jeszcze drop gruzu :D

Na 100% zagram serwer godny uwagi !!!!!

Opublikowano

@ UP Tak Dungeony w PT można wykonywać.

Co do reklamy nie wiem jak tam administracja nasza uważa, ale chociaż u 1 osoby mającej te 1,5/2k subów co nagrywa z Metina bardzo by pomogła.

A z książkami mogłoby być tak, że:
Metiny 5-20 Level: Pudełko z 2 KU

Metiny 25-35 Level: Pudełko 4 KU( W TYM 3 Księgi Umiejętności i 1 np Poli, Dowodzenie itd)

Metiny 40-55 Level: Pudło 5KU ( W TYM 4 KU I Poli, Dowodzenie)

Metiny 60-75 Level: Pudło 7 KU ( W tym 5KU I 2 losowe z Poli/Dowodzenia/Combo itp)

Metiny 80-90 Level: Pudło 9 KU ( W tym 6 KU I 3 Losowe Poli/Dowodzenie).

Taka moja propozycja :P.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ UP Tak Dungeony w PT można wykonywać.

Co do reklamy nie wiem jak tam administracja nasza uważa, ale chociaż u 1 osoby mającej te 1,5/2k subów co nagrywa z Metina bardzo by pomogła.

A z książkami mogłoby być tak, że:

Metiny 5-20 Level: Pudełko z 2 KU

Metiny 25-35 Level: Pudełko 4 KU( W TYM 3 Księgi Umiejętności i 1 np Poli, Dowodzenie itd)

Metiny 40-55 Level: Pudło 5KU ( W TYM 4 KU I Poli, Dowodzenie)

Metiny 60-75 Level: Pudło 7 KU ( W tym 5KU I 2 losowe z Poli/Dowodzenia/Combo itp)

Metiny 80-90 Level: Pudło 9 KU ( W tym 6 KU I 3 Losowe Poli/Dowodzenie).

Taka moja propozycja :P.

Jestem na nie :) Wtedy "wysokie levele" miały by lepiej ! Niech zostanie tak jak jest ;d

Opublikowano

Jestem na nie :) Wtedy "wysokie levele" miały by lepiej ! Niech zostanie tak jak jest ;d

A czy nie o to w Metinie chodzi, że ci, którzy zapracowali wbili level mogą zarabiać lepiej?

Bo jaka to sprawiedliwość gdzie ktoś bd bił Metiny w Red Lesie i bd miał możliwe, że gorszy drop od gościa co w M2 Klepie Metki.

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...