Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KIEDY TO ON ? PYTAM SIĘ 50 RAZ ?!

A może większe te litery zrób.

Nie dało się wiekszych kurwa.

Pytanie, jak się ten serwer dokładnie nazywa?

bez gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aline2 ?

x

Opublikowano

Haha! Kurwa, retard. xD

Masz na gorze przeciez. LOL!

Aline2.

Co do serwera to mam nadzieje ze ten drop perel nie zostal zmniejszony do takiego stopnia ze do 100lvla bede mial x2 kazdej. ;)

Oraz mam nadzieje ze jak obiecal Weles serwer ruszy do 21. :)

Opublikowano

Jedyna Osoba która może zaprowadzić tu porządek to mod ...:D

Wysłałem zgłoszenia mam nadzieję , że zaraz wpadnie i zrobi tu porządek z spamerami ....

Dla tych którzy nie wiedzą o której będzie Serwer ON Macie u samej góry w "Najlepszej Odpowiedzi" wszystko wyjaśnione , wystarczy użyć trochę mózgownicy

Pozdrawiam

Opublikowano

Ludzie serwer będzie dzisiaj do 21 włączony...

Spamujcie dalej, ja cały czas zgłaszam Wasze żałosne i śmieszne posty typu '' kiedy ON '' / '' dajcie link do clienta, bo jestem zje***y i nie chce mi sie szukać '' - więc spodziewajcie sie warnów w najbliższym czasie.

Co do serwera, to wszystko będzie poprawione, yang bug i tak dalej... Nie ma co spinać, ale Wy oczywiście sracie sie na tym forum jakbyście do jutra mieli życie stracić... W sumie dla niektórych widać metin, to życie...

Chyba czas sie powiesić, nie sądzisz... ?

Hmm.Sam jesteś takim samym ''no lifem'' jak nas uważasz.Skoro siedzisz i tylko zgłaszasz wypowiedzi :) A napisałem to,ponieważ admin pisał,że ponoć jest on ,a nie jest.Więc nie pisz jacy my jesteśmy,bo sam lepszy nie jesteś ...

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Dobrze zrozumialem czyli ze tak jakby jutro o 15 start serwera jest ?? :D

Miał być w Niedziele, ale wiesz, będzie pewnie za 2 tygodnie ;)

Opublikowano

Dobrze zrozumialem czyli ze tak jakby jutro o 15 start serwera jest ?? :D

Ja zrozumiałem że dzisiaj działa jutro nie i o 15 znowu on ;d

x

Opublikowano

Aline2 ?

Dzięki Ci za odpowiedz.

Łapka UP - już leci.

A do all: To nei przeklinać kurwa, chcecie, żeby Wam serwer działał dokładnie.

Czy chcecie, aby wszystko zostało poprawione - i nie było żadnego bugu / problemów.

Czekajcie spokojnie. Wyluzujcie się.

Kurwa, żebyście życie kurwa stracili, bez tego serwera.

Mam rację ludzie?

bez gif

Opublikowano

Jedyna Osoba która może zaprowadzić tu porządek to mod ... :D

Wysłałem zgłoszenia mam nadzieję , że zaraz wpadnie i zrobi tu porządek z spamerami ....

Dla tych którzy nie wiedzą o której będzie Serwer ON Macie u samej góry w "Najlepszej Odpowiedzi" wszystko wyjaśnione , wystarczy użyć trochę mózgownicy

Pozdrawiam

KONFIDENT :D a tak serio to server mam nadzieje że jutro po 15 nie będzie przerw

x

Opublikowano

Hmm.Sam jesteś takim samym ''no lifem'' jak nas uważasz.Skoro siedzisz i tylko zgłaszasz wypowiedzi :) A napisałem to,ponieważ admin pisał,że ponoć jest on ,a nie jest.Więc nie pisz jacy my jesteśmy,bo sam lepszy nie jesteś ...

Chłopczyku sklej piz*e jak nie masz pojęcia o czym piszesz.

W przeciwieństwie do Ciebie ja poszedłem oglądać film po wyłączeniu serwera, a nie srałem ogniem kiedy ON, bo musze napier****ć żeby coś osiągnąć...

Nigdzie nie napisałem, że jestem lepszy, Ty sobie to ubzdurałeś, widać masz jakieś kompleksy.

A posty zgłaszam, bo denerwuje mnie coś takiego '' kiedy serwer ON ? '' , to ma być post wnoszący coś do tematu ? Nie, więc leci za coś takiego zgłoszenie, a jak Tobie sie nie podoba to grzecznie spier*****j na inne forum.

Zresztą Twoja sygna mówi wszystko '' zbieram + ^^ '' - żałosne...

Opublikowano

Witam

Chyba dla wszystkich Muszę Napisać to wielkimi literami !!

!!!!!!!!!!!!!!!!! START DZIŚ O GODZINIE 21 !!!!!!!!!!!!!!!

A JUTRO DO 15 SERWER MA BYĆ OGARNIĘTY BEZ WYWALANIA CH ITD

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

KONFIDENT :D a tak serio to server mam nadzieje że jutro po 15 nie będzie przerw

To czekajcie kurwa do tej 15tej.

Daniel_pl - ma racje.

A nie, że kłócicie się, żeby ktoś z Waszej rodziny zginał.

To jest tylko serwer, gra - a nie życie.

Zgadza się ??

Żenada - jeszcze raz ŻENADA!!!!!

bez gif

Opublikowano

Witam

Chyba dla wszystkich Muszę Napisać to wielkimi literami !!

!!!!!!!!!!!!!!!!! START DZIŚ O GODZINIE 21 !!!!!!!!!!!!!!!

Pisze do 21 , czyli w kazdej minucie moze wystartowac. Ale tak prawdopodobnie 21.

Opublikowano

Ja pierdole... Az sie plakac chce jak widze ten poziom tutaj wiekszosci ludzi!

Umiejetnosc czytania ze zrozumieniem= 0!

START SERWERA DO 21, DZISIAJ!!

BEDA MOGLY BYC MALE LAGI/LUB BEDZIE WYWALAC TROCHE, ALE JUTRO DO MAX 15 JUZ NIE.

NAUCZCIE SIE CZYTAC KURWA A NIE...

Do moda.

Nie dawaj za to %, chcialem tylko wytlumaczyc jak cos. ;)

Opublikowano

Nie Konfident kolego ... tylko to nie jest forum do nabijania postów , przykładem jesteś ty na ostatnich 3-4 stronach można zauważyć tylko twoje posty. Które zresztą są bez sensu ... Macie wszystko wyjaśnione a wy nadal wdrążacie temat "Kiedy ON" no kurde ludzie trochę wysiłku , wszystko piszę u samej góry .

Poczekajcie ... Sheila^^ na pewno napiszę jak już będzie wszystko ok , i serwer włączy ... tylko to jest istotne w tym momencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...