Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według Ciebie DDoS zaczyna się od kilku tysięcy IP? Teach me master :D :D :D

Pierdolisz głupoty jak każdy przeciętny random. Na policję mogą iść bez problemu za ataki na ich maszyne, oni w dupie mają co na niej jest. Więc błagam Cie, nie wypowiadaj się o czymś, na temat czego nie masz zielonego pojęcia.

@Top

Będą przelewy w IS?

Ha ha .. :D no kurwa człowieku biorą korzyści majątkowe na grze do której nie mają żadnej licencji

Po drugie nie "dzielą" się wpływami z zysku z tego serwera z Globalem ... więc gówno zrobią ... :D

Widzę że jesteś wszechwiedzący kończyłeś prawo zaocznie ?? :D

Jakby tak było jak piszesz , to każdy by leciał na psiarnie ..:D człowieku ogarnij się nic im nie zrobią :)

Jedyne co mogą odwet zrobić ..:) ale sami jeżeli ustalą IP :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po 3 nie takie serwery byly atakowane :D i jakos nikt nie poniosl zadnych konsekwencji.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ktos tam z was pisal ze ten serwer nie prowadzi 12 latek tylko osoba dorosla tak?

Daniel(っ◕ ◕)っ

14 lat =Shellia

mati

14 lat =Flourine

Wejdź chociaż raz na ts'a i porozmawiaj z administracja...

vad2.jpg

Opublikowano

Ha ha .. :D no kurwa człowieku biorą korzyści majątkowe na grze do której nie mają żadnej licencji

Po drugie nie "dzielą" się wpływami z zysku z tego serwera z Globalem ... więc gówno zrobią ... :D

Widzę że jesteś wszechwiedzący kończyłeś prawo zaocznie ?? :D

Jakby tak było jak piszesz , to każdy by leciał na psiarnie .. :D człowieku ogarnij się nic im nie zrobią :)

Jedyne co mogą odwet zrobić .. :) ale sami jeżeli ustalą IP :D

Serio jesteś taki przyjebany, czy tylko udajesz? ;)

To, że maszyna jest atakowana to jedno, a to co na niej jest to drugie. A jeśli już tak bardzo masz asshurt'a o te sf, to mogą je usunąć z dedyka i nie ma problemu, problem w tym, że po 1. to jeszcze dzieci, a po 2 policja wiele nie zdziała, a jak już to po miesiącu.

@Top

Może usuniecie Zwój Powrotu Statusu z IS?

Opublikowano

Serio jesteś taki przyjebany, czy tylko udajesz? ;)

To, że maszyna jest atakowana to jedno, a to co na niej jest to drugie. A jeśli już tak bardzo masz asshurt'a o te sf, to mogą je usunąć z dedyka i nie ma problemu, problem w tym, że po 1. to jeszcze dzieci, a po 2 policja wiele nie zdziała, a jak już to po miesiącu.

@Top

Może usuniecie Zwój Powrotu Statusu z IS?

Dobra idź idź .. :D idź na Psiarnie i powiedź że Ci atakują serwer ... :D

Idź :D ha ha :D

Jeżeli by mieli na tym dedyku ... coś no nie wiem ... :) coś do czego mają prawo żeby na nim było to rozumiem :)

Zgłasza się i oni z tym porządek robią , ale nie z dedykiem priva ha ha :D

Po części się zgadzam ..:) ale jak usuną dedyka , to wtedy i ataki ustaną :) więc po ptokach :)

Opublikowano

Wejdź chociaż raz na ts'a i porozmawiaj z administracja...

Nie wiem kto jest w skladzie administracji i w sumie nie obchodzi mnie to , wiem ile Shellia ma lat i to mi wystarcza, u Flou tez byly pelnoletnie osoby w Teamie po 18-20 lat ;)

Zaczniecie hejtowac po 2-3-4 cofkach.

2252770056.png

Opublikowano

Dobra idź idź .. :D idź na Psiarnie i powiedź że Ci atakują serwer ... :D

Idź :D ha ha :D

Jeżeli by mieli na tym dedyku ... coś no nie wiem ... :) coś do czego mają prawo żeby na nim było to rozumiem :)

Zgłasza się i oni z tym porządek robią , ale nie z dedykiem priva ha ha :D

Ty wiesz co to dedyk? To maszyna fizyczna którą oni są współwłaścicielami, do której mają pełne prawo. Ale tekst z dedykiem priva rozjebał system :D :D :D

Kończę z Tobą dyskusję, bo patrząc choćby na Twój nick widać, że Twój poziom jest strasznie zaniżony.

@Top

Przez te ataki na start dacie jakieś bonusy?

Opublikowano

@Teken5, Ty masz jakiś problem serio ? Kurwa ogarnij dupe. Aż tak Ci żal, że Sheila nie dostaje hejta, a Flourine dostał ?

Non-Stop tylko piszesz, że Po tym bd hejt, albo po tym cos jeszcze innego. Ogarnij. Hejt na Flourine poszedł dlatego, że ciągle okłamywał nas, i mówił że już naprawił i działa, a potem się okazało że znowu lipa. I gracze którzy grali na Rusku, dobrze o tym wiedzą. Więc nie mam pojęcia dlaczego ciągle do tego wracasz i spinasz sie o ten hejt... Jesteś jego bratem, aniołem stróżem, matką czy co ?

Prosze Cię, skończ już spamować i zajmij się życiem poza komputerem :) Pozdrawiam :D

Opublikowano

Ty wiesz co to dedyk? To maszyna fizyczna którą oni są współwłaścicielami, do której mają pełne prawo. Ale tekst z dedykiem priva rozjebał system :D :D :D

Kończę z Tobą dyskusję, bo patrząc choćby na Twój nick widać, że Twój poziom jest strasznie zaniżony.

@Top

Dobra ... każdy wie o co mi chodziło :)

Wiesz że nie masz racji więc ..:) tak najlepiej skończmy dyskusje czekajmy na serwer :)

Opublikowano

Nie wiem kto jest w skladzie administracji i w sumie nie obchodzi mnie to , wiem ile Shellia ma lat i to mi wystarcza, u Flou tez byly pelnoletnie osoby w Teamie po 18-20 lat ;)

Zaczniecie hejtowac po 2-3-4 cofkach.

A skąd Ty wiesz ile ja mam lat? Na GG mogę napisać że mam 10 lat i co będziesz mówił że mam 10 lat <beka>

Co do serwera, dziś wystartuje.

Opublikowano

@Top

Okey to powiedz mi teraz co maja ataki do scrashowanych tabel w mysql hmm? maja cos? one tylko moga spowolnic procesy wynikiem czego bd lagi lub w ostatecznosci wywalenie chaneli. ;)

Znasz sie widze.

Owszem jest to dedyk i jest On kupiony na wlasnosc , ale gdyby Hosting wraz z Policja zajmowali sie kazdym przeprowadzonym atakiem na "dedyk" to kryminalisci chodzili by po ulicach.

2252770056.png

Opublikowano

A skąd Ty wiesz ile ja mam lat? Na GG mogę napisać że mam 10 lat i co będziesz mówił że mam 10 lat <beka>

Co do serwera, dziś wystartuje.

dziś ? może sprecyzuj ? ;|

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Okey to powiedz mi teraz co maja ataki do scrashowanych tabel w mysql hmm? maja cos? one tylko moga spowolnic procesy wynikiem czego bd lagi lub w ostatecznosci wywalenie chaneli. ;)

Znasz sie widze.

Owszem jest to dedyk i jest On kupiony na wlasnosc , ale gdyby Hosting wraz z Policja zajmowali sie kazdym przeprowadzonym atakiem na "dedyk" to kryminalisci chodzili by po ulicach.

kurwa jesteś taki zjeb jak chuj ..

@@

kurwa znów warn ? myślicie że te mpc z żelaza jest?

Opublikowano

dziś ? może sprecyzuj ? ;|

Prawdopodobnie o 15 mają włączyć

Spokojnie , może uda im się trochę te ataki zniwelować .. :)

i niech rusza już bez Bugów ;) i dłużej niż 10 minut ;)

Dajmy im czas :) nie spamujmy , i niech pracują w spokoju

Dacie link do stronki? Bo jakoś nie zauważam :)

Na 1 stronie prezentacji masz wszystkie linki

Opublikowano

nie poda bo to nie wystartuje nawet

Serio myślicie, że to wystartuje? Może i ma dobre pliki, ale zostaje

1) nienormalny i nieodpowiedzialny założyciel

2) maszyna z OVH za 100zł bez firewalla

@TEKEN5

Sheila (znany również na swoim forum pod nickami 360™, Weles, i innymi zgapionymi nickami) ma 14 albo 15lat.

PS. to jest chłopak.

69sf.png

Opublikowano

Serio myślicie, że to wystartuje? Może i ma dobre pliki, ale zostaje

a) nienormalny i nieodpowiedzialny założyciel

B) maszyna z OVH za 100zł bez firewalla

Skąd masz takie informacje mistrzu

x

Opublikowano

Skąd masz takie informacje mistrzu

Robiłem z nim 2 serwery, na pierwszym był niewypał i zrezygnowałem z współpracy przez nieodpowiedzialne zachowanie w stosunku do graczy (w grze i na TS). Przy drugim serwerze oszukał mnie na kase z IS (uzgodniliśmy, że będzie mi odsyłał połowę na konto a później do mnie, żebym wysłał jakiś list bo on nie może..) Takie bajeczki. Ten człowiek ma jakieś problemy emocjonalne

Jbc z tej strony Haalt, dawny sponsor Tineshy

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...