Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

START SERWERA DO 21, DZISIAJ!!

Czyli zostało Wam 7 minut do włączenia serwera.

Spokojnie - cierpliwości.

A nie, że będziecie przeklinać - i robić pośmiewisko - na tym forum...

bez gif

Opublikowano

Chłopczyku sklej piz*e jak nie masz pojęcia o czym piszesz.

W przeciwieństwie do Ciebie ja poszedłem oglądać film po wyłączeniu serwera, a nie srałem ogniem kiedy ON, bo musze napier****ć żeby coś osiągnąć...

Nigdzie nie napisałem, że jestem lepszy, Ty sobie to ubzdurałeś, widać masz jakieś kompleksy.

A posty zgłaszam, bo denerwuje mnie coś takiego '' kiedy serwer ON ? '' , to ma być post wnoszący coś do tematu ? Nie, więc leci za coś takiego zgłoszenie, a jak Tobie sie nie podoba to grzecznie spier*****j na inne forum.

To ty nie masz pojęcia o czym piszesz.Nie ''srałem ogniem kiedy on''.Weszłem tutaj hmm.godzine temu ? I nie siedze tylko tutaj ,tylko odświeżam topic co 5 minut,a robie coś zupełnie innego. .Myślisz,że jak posty zgłosisz -to będziesz pro elo kozak ?Jak mnie coś denerwuje,to nie zwracam na to uwagi.Ty też tak zacznij robić -.-

Twoja sygna hmm.co w ogóle oznacza ? To jakaś bajeczka dla takich dzieciaczków jak ty ,czy jak ? Wytłumacz mi co ona oznacza,chętnie poznam tą historię

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Tak, jak mówię:

5 minut, i będzie Was ulubiony serwer.

Ja na tym się nie znam. Więc zostawiam opinie dla Was.

Tyle w tym temacie.

bez gif

Opublikowano

JEST KUR*WA BEDE EXPIL WKONCU

a tak powaznie to bedzie ten reset czy nie ?

Resetu nie będzie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

To ty nie masz pojęcia o czym piszesz.Nie ''srałem ogniem kiedy on''.Weszłem tutaj hmm.godzine temu ? I nie siedze tylko tutaj ,tylko odświeżam topic co 5 minut,a robie coś zupełnie innego. .Myślisz,że jak posty zgłosisz -to będziesz pro elo kozak ?Jak mnie coś denerwuje,to nie zwracam na to uwagi.Ty też tak zacznij robić -.-

Naucz sie składać zdania kleszczu.

Co to znaczy '' weszłem '' , gdzie Ty chodzisz do podstawówki ? Czy już awans w tym roku do gimbazy ?

Co 5 minut ? To gratuluje... Tak sie składa, że gówno mnie interesuje co Ty robisz.

Nie, nie będę pro elo kozak jak mnie określasz ( dzięki ), ale po prostu niech nauczą sie pisać sensowne posty, które wniosą coś do tematu, a nie '' kiedy ON '' .

Skoro nie zwracasz uwagi, to morda i nie odpisuj takimi wypocinami.

Opublikowano

to czekamy jeszcze 5 minut ^^

Masz rację.

UP - za ten komentarz.

Resetu nie będzie.

Ja też by to powtórzyl, wiec zacytowałem Twój post.

Oba te posty otrzymują łapki w górę.

UP...

bez gif

Opublikowano

Już postawione, te zacytowane posty.

- rozpatrzone -

Jeszcze 3 minuty, i Wasz ulubiony, wymarzony serwer...

bez gif

Opublikowano

Już postawione, te zacytowane posty.

- rozpatrzone -

Jeszcze 3 minuty, i Wasz ulubiony, wymarzony serwer... bedzie dalej OFF

Mozna jakies info od administracji na temat dropu perel?

W jakim stopniu zostal zmniejszony?

Dzieki.

@Contiv

Zajebisty post, szkoda ze nie mam lajkow. ^^

//ALE ZARAZ BEDZIE SPAM!!! JUZ MINUTA PO!!!

O KURWA NIEEE IDE SKAKAC Z MOSTUUUU...

Oczywiscie taka bedzie reakcja typowego gimbuska tutaj a nie moja. ;)

Opublikowano

Już 4 osoby - lubią moje posty, w tym temacie.

84399190964636883270.png

Dziękuję - tym 4-em osobom.

Czekam na 100 osób.

Do roboty, go, go, go!

bez gif

Opublikowano

21:00 off serv

Nie zesraj się, jezu - chyba powinniście być nauczeni, że w tych czasach mało jaki serwer startuje na czas, albo zostaję uruchomiony po przerwie o odpowiedniej godzinie.

AW: Skąd mogę zdobyć Zatruty Miecz?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Naucz sie składać zdania kleszczu.

Co to znaczy '' weszłem '' , gdzie Ty chodzisz do podstawówki ? Czy już awans w tym roku do gimbazy ?

Co 5 minut ? To gratuluje... Tak sie składa, że gówno mnie interesuje co Ty robisz.

Nie, nie będę pro elo kozak jak mnie określasz ( dzięki ), ale po prostu niech nauczą sie pisać sensowne posty, które wniosą coś do tematu, a nie '' kiedy ON '' .

Skoro nie zwracasz uwagi, to morda i nie odpisuj takimi wypocinami.

Twoje posty wielce wnoszą do tematu.''mam już dośc tego spamu-zgłaszam was ''Ja przynajmniej mam kulture-w przeciwieństwie do ciebie.Popatrz lepiej na te swoje słownictwo i te tępe teksty ''srasz ogniem'' z tamtego tematu,Gówno mnie obchodzi ile razy mnie zgłaszasz.Możesz nawet 100 razy mnie zgłosić -co tam.Nie jesteś bogiem więc zamknij morde z łaski swojej.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...