Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej poczekac niz grac na BUGACH.

A mam takie pytanko , po co była Beta ??:D

Chyba po to aby już wtedy wyłapać wszystkie Bugi :)

Jeżeli nie było 100% pewności , że wszystkie bugi zostały wykryte i zlikwidowane mogli ją przedłużyć nawet o kilka dni i wtedy ruszyć z Oficjalem

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no to juz chyba każdego denerwuje!

Pisze Admin, ze start o 14 ;) Wystartował. YangBug i tp. Reset, kolejne bugi. Treaz o 15 czekamy na gre aby pograć a tu administrracja pier*doli, ze nie ma czasu.

Zamiast napic słowo ''Nie mamy czasu'' to napis ''Start o tej godzinie tego dnia'' Teraz 0 infa od admina bo jakies DDosy to chociaz cos napisz a nie kur*a. Ts-a nie ma, serva nie ma, Ty nic nie piszesz.. No czlowieku! Co jest z tobą? Boli cię coś ? To odpocznij... Macie tyle os w teamie na becie było lepiej.. No ogarnij to bo nie ma sęsu takie cos!

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

A może szanowny GM poda chociaż jaki jest kod usunięcia postaci dla tych osób które rejestrowały się z tego "awaryjnego linku"? Po resecie jak u wszystkich księga konia nie działała i trzeba było stworzyć nową postać więc róbcie reseta bo teraz nicki są pozajmowane albo podajcie kod na usunięcie.

Ja zrobilem konto na stronie podalem kod usuniecia a i tak niemoglem usunac postaci!

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

A może szanowny GM poda chociaż jaki jest kod usunięcia postaci dla tych osób które rejestrowały się z tego "awaryjnego linku"? Po resecie jak u wszystkich księga konia nie działała i trzeba było stworzyć nową postać więc róbcie reseta bo teraz nicki są pozajmowane albo podajcie kod na usunięcie.

Było napisane że nie bedzie resetu kont to juz lepiej na stronie dac mozliwosc zmiany/dodania kodu us. postaci i maila .

Opublikowano

A mam takie pytanko , po co była Beta ?? :D

Jeżeli nie było 100% pewności , że wszystkie bugi zostały wykryte i zlikwidowane mogli ją przedłużyć nawet o kilka dni i wtedy ruszyć z Oficjalem

No w sumie racja. ;]

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Popieram pana Ready

Czekam na server od 12 i łącznie pograłem z 1h z czego 40min poszło się jebać bo jakiś yangbug

x

Opublikowano

ryzykowałbyś spaleniem itemu ? ja wolałbym metalem

Z ripera dropi szkata ,a z szkaty ulepszacze.Już wiesz do czego jest dt ?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

A mam takie pytanko , po co była Beta ?? :D

O to chodzi, że bugi wykryte na becie nie były tak poważne jak każdy myślał od kiedy skończyła się beta namnożyło się ich na officialu np. nie było bug yangu czy coś z koniem. Niestety na starcie przytrafia się najgorzej. Serwer polecam bo administracja nie olewa spawy jak większość ma czas nawet w chwilach awaryjnych odpisać co i jak z serwerem.

Opublikowano

Z ripera dropi szkata ,a z szkaty ulepszacze.Już wiesz do czego jest dt ?

Kolega którego ja cytowałem pisał że poszedłbym na dt "żeby ulepszyć coś bez ulepszaczy" a nie żeby dropić ulepki

x

Opublikowano

Nie ma mnie od 16.

Zmieniło się coś był start czy coś ?

Od 16 może ruszył na 15minut i lipa

x

Opublikowano

Nie no to juz chyba każdego denerwuje!

Pisze Admin, ze start o 14 ;) Wystartował. YangBug i tp. Reset, kolejne bugi. Treaz o 15 czekamy na gre aby pograć a tu administrracja pier*doli, ze nie ma czasu.

Zamiast napic słowo ''Nie mamy czasu'' to napis ''Start o tej godzinie tego dnia'' Teraz 0 infa od admina bo jakies DDosy to chociaz cos napisz a nie kur*a. Ts-a nie ma, serva nie ma, Ty nic nie piszesz.. No czlowieku! Co jest z tobą? Boli cię coś ? To odpocznij... Macie tyle os w teamie na becie było lepiej.. No ogarnij to bo nie ma sęsu takie cos!

Dobra ziomek, widze, że należysz do niecierpliwych ludzi. Powiem Ci tak, stworzenie własnego serwera (a na pewno dedyka) nie należy do zadań ŁATWYCH, bo z tego co widze, piszesz jakbyś to wszystko umiał.

Beta testy były po to, aby wyłapać bugi. M.in. tego Yangbuga. Teraz wszystko starają się naprawić itp. Nie rozumiem tego, dlaczego jesteś taki napalony? Serwer, żeby się rozkręcił potrzebuje wiele czasu, nie jeden dzień!

A i na koniec Cię poprawie. Cytuję: "ogarnij to bo nie ma sęsu takie cos!" Pisze się, "SENSU" Zapamiętaj na przyszłość i bądź człowiekiem cierpliwym! Pozdrówki.

Opublikowano

No kiedy ten Start jak start jutro to zegnam

ja też to samo co up :)

Co za dzieciaki, jak chcecie isc na inne servery to Wio, ale to przynajmniej administracja sie nie obija a potem wrocicie tutaj z podkulonymi ogonami.

Opublikowano

np wydropić szkate albo ulepszyć item do którego potrzeba ulepszacze itp :)

wydropić szkate? skoto itemki na 65, 66 75 i chyba też 70 są u handlarki ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Kolega którego ja cytowałem pisał że poszedłbym na dt "żeby ulepszyć coś bez ulepszaczy" a nie żeby dropić ulepki

Poczytaj prezentacje i tam jest o ripku.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Dobra ziomek, widze, że należysz do niecierpliwych ludzi. Powiem Ci tak, stworzenie własnego serwera (a na pewno dedyka) nie należy do zadań ŁATWYCH, bo z tego co widze, piszesz jakbyś to wszystko umiał.

Beta testy były po to, aby wyłapać bugi. M.in. tego Yangbuga. Teraz wszystko starają się naprawić itp. Nie rozumiem tego, dlaczego jesteś taki napalony? Serwer, żeby się rozkręcił potrzebuje wiele czasu, nie jeden dzień!

A i na koniec Cię poprawie. Cytuję: "ogarnij to bo nie ma sęsu takie cos!" Pisze się, "SENSU" Zapamiętaj na przyszłość i bądź człowiekiem cierpliwym! Pozdrówki.

ja może i jestem niecierpliwy ale jak czekasz na server bo są beta testy, dopracowywanie , konfiguracja. Server startuje jesteś szczęśliwy trzymasz się w top10 a potem jeb reset i od nowa grasz z 30min i znowu Jeb przerwa -.-

x

Opublikowano

Śmiech na sali! Najpierw pisałeś, że nie wystartujesz dopóki nie dopniesz wszystkiego na ostatni guzik i co..? Największe gówno jakie można było zrobić - takich bugów na starcie na żadnym serwie nie widziałem: yang bug, brak dropu pereł, brak szkieletu obok seona, brak co u niektórych trzeciej ręki, problem z koniem.. Weź człowieku jak nie potrafisz to się za to nie bierz, serwer zapowiadał się kosmicznie i wyszło co - gówno :). Poczekam, jak do dzisiaj nie będzie chodził to was pierdole, siemanko :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...