Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt w tym temacie nie da ci WH ponieważ tu są ludzie którzy grają dla przyjemności idź na inne fora :]

Nie Mogę Się Doczekać :3

Hhahah jebłem, mpcforum to forum o cheatach mistrzu : )

Dla wszystkich spamujących:

RESET KONT BĘDZIE, START PRAWDOPODOBNIE O 15.

@Down kto tu nie umie czytać ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@ReziPlayGamesxD, Nie będzie żadnego resetu. Oni tylko naprawili tą 3 ręke, konia itp.

A off dlatego bo ataki. Ludzie nauczcie się czytać. Na Odpowiedzi pisze kiedy on... 15

Opublikowano

Witam

Reset Będzie ponieważ Baza Danych MYSQL im padła po wczorajszych ddosach ;PP a serwer ma być dziś

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

To samo co bylo na Tanirusie :D czemu nie hejtujecie ? nie piszecie "oO zjebany serwer" co chwila pada,pelno bugow" hmm? przeciez to te same pliki.

Flourine potrafiliscie shejtowac jak psa ;) a jemu dupeczke lizecie, nie 1 z was ja lize.

Czemu nie napiszecie "Tak to jest jak dziecko 14-15 letnie bierze sie za otwieranie dedyka,przeciez Shellia i Flourine sa w podobnym wieku hmmm? ;)

Milej Gry <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

No coz pozostaje czekac, mam nadzieje ze ataku ustana, a serwer bedzie dzialal normalnie.

Czy godzina 15 to godzina pewna? Bo nie widzialem zeby Admin cos pisal , ale to byla wiadomosc z wczoraj ze lagi ustana do 15.

Wiec tu moje pytanie czy start moze byc wczesniej?

@TEKEN5

Nie robia tego bo widza ze serwer nie jest zly i by mieli co robic. Ci co hejtuja ze serwer gowno lub nie zagraja bo reset takze wchodza do gry , oczywiscie nie kaazdy <3.

Opublikowano

Ludzie... W skrócie : jak komuś sie nie podoba i ma wylewać swoje żale w temacie, to wyjazd, bo takich tutaj nie potrzebujemy ;)
Na górze macie wyraźnie wszystko napisane, więc nie wiem o co Wam chodzi... Co za różnica czy będzie reset czy nie ? Macie trute śr 60 ? Macie 100 + ? Te poziomy, które są obecnie wbija sie w 15 minut łącznie z robieniem eq... No chyba, że ktoś jest takim cielokiem, że na 50-tym lata przed świątynią na ezotach...
Poszły ataki i tyle, widać, że serwer robi konkurencje, bo zainsteresowanie jest mega, a jak widać te ataki coś dają, bo później płaczecie na forum, że '' ooo ja je**e, serwer OFF, jestem przyje**m i nie gram ) >.<
Osoby piszące takie bzdury i tak po odpaleniu serwera wchodzą... Myślicie, że jakimiś wulgaryzmami, że nie zagracie itp, natychmiastowo przywrócicie serwer ?
Administracja też do końca nie wie o której dokładnie przywrócą serwer... A jak widać lepiej nie podawać godziny, bo jak jest spóźnienie 2-minutowe, to zaraz mpc zalane postami '' 2 minuty spóźnienia, nie gram ''...
Poczekajcie spokojnie, a na pewno serwer zostanie włączony. Idiotycznymi postami nie pomagacie.
Skoro jest napisane, że serwer będzie dzisiaj, to BĘDZIE.

To samo co bylo na Tanirusie :D czemu nie hejtujecie ? nie piszecie "oO zjebany serwer" co chwila pada,pelno bugow" hmm? przeciez to te same pliki.
Flourine potrafiliscie shejtowac jak psa ;) a jemu dupeczke lizecie, nie 1 z was ja lize.

Czemu nie napiszecie "Tak to jest jak dziecko 14-15 letnie bierze sie za otwieranie dedyka,przeciez Shellia i Flourine sa w podobnym wieku hmmm? ;)

Milej Gry <3

Nie piszemy, bo tutaj administracja nie ma 12 lat i nie kłóci sie na wołaj.

Nie piszemy, bo jak jest zgłaszany bug, to jest naprawiany, a to, że była gówniana beta i nie dało rady wszystkiego wyłapać, to trudno...

Gdyby Team był mądrzejszy ( a szczególnie nowy TGM miał okazje sie wykazać ), to ktoś zrobiłby nową postać godzine przed startem jak normalny gracz i sprawdził czy wszystko jest okej, a nie sobie wchodzą na konta GM'a i stoją w mieście... Odpisywać na PW to ja też moge.

I jak Ci sie coś nie podoba, to po co siedzisz w temacie ? Wczoraj Ciebie też tutaj widziałem w liście przeglądających ^.- ?

Opublikowano

Milej Gry <3

Idz sie dalej podszywać pod dziewczyne...

Tylko to nie Flour wyrobił sobie tą opinie tylko zjebany team tanirusa mu ją wyrobił, bo spierdolili sprawe dla twojej wiadomości, poza tym to jest temat alina a nie kurwa tanirusa. elo

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Witam

Powiem tak Wiadomo o tym tylko że będzie reset a start będzie dziś nie wiadomo o której godzinie może być za 1h może być za 30min ;PP trzeba czekać ;PP

A Napisali dziś jeszcze że uporali sie z jakimiś ddosami lecz jeszcze jakieś chyba problemy mają ;P

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Ludzie... W skrócie : jak komuś sie nie podoba i ma wylewać swoje żale w temacie, to wyjazd, bo takich tutaj nie potrzebujemy ;)

Na górze macie wyraźnie wszystko napisane, więc nie wiem o co Wam chodzi... Co za różnica czy będzie reset czy nie ? Macie trute śr 60 ? Macie 100 + ? Te poziomy, które są obecnie wbija sie w 15 minut łącznie z robieniem eq... No chyba, że ktoś jest takim cielokiem, że na 50-tym lata przed świątynią na ezotach...

Poszły ataki i tyle, widać, że serwer robi konkurencje, bo zainsteresowanie jest mega, a jak widać te ataki coś dają, bo później płaczecie na forum, że '' ooo ja je**e, serwer OFF, jestem przyje**m i nie gram ) >.<

Osoby piszące takie bzdury i tak po odpaleniu serwera wchodzą... Myślicie, że jakimiś wulgaryzmami, że nie zagracie itp, natychmiastowo przywrócicie serwer ?

Administracja też do końca nie wie o której dokładnie przywrócą serwer... A jak widać lepiej nie podawać godziny, bo jak jest spóźnienie 2-minutowe, to zaraz mpc zalane postami '' 2 minuty spóźnienia, nie gram ''...

Poczekajcie spokojnie, a na pewno serwer zostanie włączony. Idiotycznymi postami nie pomagacie.

Skoro jest napisane, że serwer będzie dzisiaj, to BĘDZIE.

Zrozum ze takich cofek bd 4-5 zanim nie upadnie ;) Flourine mial racje piszac ze dlugo ten serwer nie postoi, nawet patchera dobrze nie zrobil patcher jest po to by pobieral pliki zbedne do uruchomienia clienta, a ja,oraz kilka innych osob musielismy prosic by podrzucili poszczegolne pliki eix,epk, w tych jego plikach sa bugi,bledy w tabelach przez co bd crashowac,az dojdzie do tego ze wyjebie bledy w tabelce account i 1 sposob to "cofka" ;)

No ale dobrze :D Ty wiesz lepiej,tylko ze ja bardziej sie znam <3

Milej Gry i kilku cofek

@Rezydent: Jak nie wiesz czemu mialem proil dziewczyny to sie nie wypowiadaj, a jesli chcesz dalej drazyc ten temat zapytaj Global Moda - Antixa ;) oraz czlonkow teamu a najlepiej adminow.

2252770056.png

Opublikowano

Zrozum ze takich cofek bd 4-5 zanim nie upadnie ;) Flourine mial racje piszac ze dlugo ten serwer nie postoi, nawet patchera dobrze nie zrobil patcher jest po to by pobieral pliki zbedne do uruchomienia clienta, a ja,oraz kilka innych osob musielismy prosic by podrzucili poszczegolne pliki eix,epk, w tych jego plikach sa bugi,bledy w tabelach przez co bd crashowac,az dojdzie do tego ze wyjebie bledy w tabelce account i 1 sposob to "cofka" ;)

No ale dobrze :D Ty wiesz lepiej,tylko ze ja bardziej sie znam <3

Milej Gry i kilku cofek

Witam

Kolego Wnosisz coś na ten temat tylko gadasz i gadasz a nie wiesz co będzie za np 5h

Może i padnie ten serwer a może i nie lecz to już od nich zależy ;P

Najlepiej jak masz Tak pisać tak o z dupy to wyjdz ;x

Opublikowano

Nie wiadomo czy miał racje, serwer jeszcze nie upadł, tylko zjadły go ataki...

Mi jakoś wszystko działa, zresztą większości... A pliki sam Ci wczoraj podrzucałem ;>

I masz racje - nie znam sie zbyt dużo na clientach i tak dalej, więc w tym temacie sie nie wypowiadam.

AW : Serwer polecam, ponowny start będzie dzisiaj, wystarczy spokojnie poczekać, a nie pisać idiotyczne posty...

Opublikowano

Witam

Kolego Wnosisz coś na ten temat tylko gadasz i gadasz a nie wiesz co będzie za np 5h

Może i padnie ten serwer a może i nie lecz to już od nich zależy ;P

Wiem co bd bo znam Shellie ;)

pokaze Ci cos:

Daniel(063%d5 %d5)063

Mhm, umiesz zrobić takie coś?:

* Można użyć przedmiotu 3x

* Co 30 min

* Za 3 razem znika 11 lip, 12:06

?

W queści xD

queście.

Daniel(063%d5 %d5)063

Pamiętasz u mnie ? 10 lip, 18:29

Na serwerze tzn, Ekwipunek?

Umiesz zrobić że się otwiera za zgodą innego gracza?

Tak sie wlasnie zna ;) jestem naiwny bo za limit lajkow dodalem mu ta zmiane czcionki do clienta.

To Shellia nastawia wszystkich przeciwko Flourine, ja tylko pisze jak jest, na Tanirusie byly te same bledy,te same bugi, u Flou w zapowiedzi zwyzywaliscie go az pod koniec nie wchodzil na serwa,odebral sb prawa,bo juz mial dosc tego hejtu waszego.

2252770056.png

Opublikowano

START BEDZIE DOPIERO GDY ZNAJDA TYCH CO ICH ATAKUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to powiedzenia Ci zycze:

Atak DDoS jest odmianą ataku DoS polegającą na zaatakowaniu ofiary z wielu miejsc jednocześnie. Do przeprowadzenia ataku służą najczęściej komputery

Na jezyk Polski dla niekumatych atak ddos jest t atak kilkunastu tysiecy IP, wiec nwm czy do next zimy znajdzie IP serwera ktory go atakuje <3

Powodzenia.

2252770056.png

Opublikowano

Atak DDoS jest odmianą ataku DoS polegającą na zaatakowaniu ofiary z wielu miejsc jednocześnie. Do przeprowadzenia ataku służą najczęściej komputery

Na jezyk Polski dla niekumatych atak ddos jest t atak kilkunastu tysiecy IP, wiec nwm czy do next zimy znajdzie IP serwera ktory go atakuje <3

Tak mi napisal KidModerator GOOD podobno od kogos z administracji to wie

Opublikowano

Tak mi napisal KidModerator GOOD podobno od kogos z administracji to wie

Zrozum czlowieku ze ataki ddos byly ,sa i zawsze beda a osoby ktore atakuja bd zawsze bezkarne wlasnie dlatego ze w ataku bierze udzial kilka tys IP ;) nie sposob odgadnac czyje IP jest osoby atakujacej.

A GOOD napisal tak by was zniechecic do gry sam jak sie nie myle jest w teamie jakiego serwa.

@Czemu nie piszecie dziecko jeszcze spi ?, musi sie wyspac? u Flou w zapowiedzi tak pisaliscie, a jakos nie widze by Shellia od rana naprawial bugi ;)

2252770056.png

Opublikowano

Inna Bajka że nic nie mogą z tymi "Hackerami" zrobić , gdyż jak wiemy nie pójdą na pałkinsony bo sami łamią prawo używając "pirackich" plików serwerowych Metina

Musieli by mieć licencję , ale to jest nie możliwe ;)

Same Ataki byłyby do wykrycia :) Jeżeli by się prawdziwi informatycy za to wzięli ;)

Ludzie mają sposoby na atak DDoS a drudzy mają sposób na wykrywanie takich delikwentów :) atakujący nie jest bezpieczny , żaden program mu w tym nie pomorze :)

Opublikowano

Powodzenia.

Według Ciebie DDoS zaczyna się od kilku tysięcy IP? Teach me master :D :D :D

Inna Bajka że nic nie mogą z tymi "Hackerami" zrobić , gdyż jak wiemy nie pójdą na pałkinsony bo sami łamią prawo używając "pirackich" plików serwerowych Metina

Musieli by mieć licencję , ale to jest nie możliwe ;)

Same Ataki byłyby do wykrycia :) Jeżeli by się prawdziwi informatycy za to wzięli ;)

Ludzie mają sposoby na atak DDoS a drudzy mają sposób na wykrywanie takich delikwentów :) atakujący nie jest bezpieczny , żaden program mu w tym nie pomorze :)

Pierdolisz głupoty jak każdy przeciętny random. Na policję mogą iść bez problemu za ataki na ich maszyne, oni w dupie mają co na niej jest. Więc błagam Cie, nie wypowiadaj się o czymś, na temat czego nie masz zielonego pojęcia.

@Top

Będą przelewy w IS?

Opublikowano

ja to bym se juz zagral na servie bo nudy straszne kurde ;x wiadomo coś kiedy bedzie wgl wlaczony bo z tego co pisze na gorze server powinien byc do 15 stabilny.. a nie od 15 ;p

Opublikowano

@Tekken 5, przeczytałem wszystkie twoje wypowiedzi, i zgadzam się z nimi w 50%.

Uważam, że hejt na Flourine, nie był dobry i ludzie pewnie teraz tego żałują, bo nie mają servera do gry.

A Sheila, cóż, grałem na wszystkich odsłonach Tinesha/Aline, i podoba mi sie server. Szkoda że już 5 raz mu nie wychodzi, ale jak widzimy nie załamuje się jak Flourine i działa dalej.

A Tekken, skąd niby możesz wiedzieć że nie naprawia właśnie bugów ? Przecież gdyby on wbił na mpc, to miałby taki spam, i musiałby na prezce to wszystko powyjaśniać co zajęło by mu więcej czasu i server wystartowałby później ...

Opublikowano

Ktos tam z was pisal ze ten serwer nie prowadzi 12 latek tylko osoba dorosla tak?

Daniel(っ◕ ◕)っ
14 lat =Shellia

mati
14 lat =Flourine

Obydwaj sa z tego samego wieku ;)

Dalej bd hejtowac Flourine? <3

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...