Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 4 osoby - lubią moje posty, w tym temacie.

84399190964636883270.png

Dziękuję - tym 4-em osobom.

Czekam na 100 osób.

Do roboty, go, go, go!

Jakiś kurwa skromny ,jakie to słodkie *.*

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz płacz i zgrzytanie zębów bo 1 minuta po STARCIE :)

Dokladnie,

Ty również otrzymujesz łapkę w górę, za ten post.

Jakiś kurwa skromny ,jakie to słodkie *.*

Dziękuje.

Też lajt idzie - za ten komentarz.

To było pewne , że o 21 będzie jeszcze oFF ..

Dobra odpowiedź.

Również łapka w górę, za ten komentarz.

Następnie 3 łapki w górę - zostały postawione.

Gratulację, dla tych 3 - osób, że mają cierpliwość.

GRATULACJE!

bez gif

Opublikowano

Już 4 osoby - lubią moje posty, w tym temacie.

84399190964636883270.png

Dziękuję - tym 4-em osobom.

Czekam na 100 osób.

Do roboty, go, go, go!

I tak mam więcej lajków od ciebie, hshs :*

AW : Skąd mogę zdobyć Miecz Żalu?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dokladnie,

Ty również otrzymujesz łapkę w górę, za ten post.

Dziękuje.

Też lajt idzie - za ten komentarz...

Następnie 2 łapki w górę - zostały postawione.

A ty otrzymujesz łapkę w górę za post że pochwaliłeś mój post jako pierwszy pochwalony :D heh :D

,,ojezus chryste sskaczeee mamo psychotropy bo serwer jeszcze nie on !! aaaaa karetke psychatryczą !! ludzię nieee !! kurcze !! jak oni mogą !! aaa serce me !! skacze :D

haha

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Twoje posty wielce wnoszą do tematu.''mam już dośc tego spamu-zgłaszam was ''Ja przynajmniej mam kulture-w przeciwieństwie do ciebie.Popatrz lepiej na te swoje słownictwo i te tępe teksty ''srasz ogniem'' z tamtego tematu,Gówno mnie obchodzi ile razy mnie zgłaszasz.Możesz nawet 100 razy mnie zgłosić -co tam.Nie jesteś bogiem więc zamknij morde z łaski swojej.

Zamknąć morde, to możesz Ty, bo piszesz takie wypociny, że szkoda gadać.

Moje posty ? Nic nie pisałem wcześniej kretynie, więc nie wiem o czym Ty mówisz... Do mojego postu o zgłoszeniach dodałem Antywarna jeleniu, chyba, że nie wiesz co to, bo Ty umiesz tylko spamować.

Kulture ? Za to nie potrafisz pisać '' weszłem '' , śmiech na sali... I tak Twoja sygnaturka, widać, że awans do gimbazy dopiero dostałeś.

I gdzie napisałem, że Cie zgłaszam ? Nigdzie - widać masz też problemy z czytaniem, ale co poradzić, dopiero wbijasz do gimnazjum...

I troche Ci zajęło odpisywanie na mojego posta, widać nie wiesz co pisać ^^

Bogiem może nie jestem, ale jak mnie określiłeś dla Ciebie jestem '' pro elo kozakiem ''.

W dodatku chwalisz sie, że siedzisz już od godziny na mpc i odswieżasz temat - weź sie je***j w łeb =)

AW : Polecam serwer, administracja sie stara, szczególnie Weles, bo reszta to tam...

Opublikowano

Zamknąć morde, to możesz Ty, bo piszesz takie wypociny, że szkoda gadać.

Moje posty ? Nic nie pisałem wcześniej kretynie, więc nie wiem o czym Ty mówisz... Do mojego postu o zgłoszeniach dodałem Antywarna jeleniu, chyba, że nie wiesz co to, bo Ty umiesz tylko spamować.

Kulture ? Za to nie potrafisz pisać '' weszłem '' , śmiech na sali... I tak Twoja sygnaturka, widać, że awans do gimbazy dopiero dostałeś.

I gdzie napisałem, że Cie zgłaszam ? Nigdzie - widać masz też problemy z czytaniem, ale co poradzić, dopiero wbijasz do gimnazjum...

I troche Ci zajęło odpisywanie na mojego posta, widać nie wiesz co pisać ^^

Bogiem może nie jestem, ale jak mnie określiłeś dla Ciebie jestem '' pro elo kozakiem ''.

W dodatku chwalisz sie, że siedzisz już od godziny na mpc i odswieżasz temat - weź sie je***j w łeb =)

AW : Polecam serwer, administracja sie stara, szczególnie Weles, bo reszta to tam...

Dobrze mówisz.

Za ten komentarz - to chciałbym Ci postawic łapkę w górę.

UP.

Gratuluje!

bez gif

Opublikowano

A ty otrzymujesz łapkę w górę za post że pochwaliłeś mój post jako pierwszy pochwalony :D heh :D

Dziękuje.

Za ten post, również wędruje, dla Ciebie łapka w gore.

PS.

Nastepne 2 lajty postawione.

Gratuluje!

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...