Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego znowu się domagacie resa postaci ? ^^

myślałem,że pójde na trening to w 3h dacie radę się wyrobić xD a tu uj :D

Nie wszyscy-Arahja domaga się resetu .

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Serwer jest wyłączony dla tego, nie możecie.

KIEDY GO WLACZYCIE?

MOZE KUR JAKIES INFO DO 3h ZERO O KTOREJ BEDZIE ..

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Arahja wielce grozi, bo mu własny serwer nie wypalił, w sumie to się nie dziwie, gorszego szitu nie widziałem. Co do Aline, czekam z niecierpliwością

Opublikowano

a kiedy bedzie wloczony ?? :D :D

jak Sheila^^ go włączy :)

Będzie reset postaci bo up ktos tam pisał cos ;d

08945921259705007813.png

Opublikowano

Racja,dajcie im czas nawet do 21:00 niech włączą go nawet o 22! ale ma być wszystko na ostatni guzik bo troche parodia wchodzę a tu nie działają takie rzeczy

jak koń,3ręki nie ma, dwuręcznej broni epickiej, i wiele wiele innych.....

ale wierze w was dacie rade ^^

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Brand. Masz pozdrowienia od[HA]BonzoNakurwiacza z TS'a

@Anty warn.

Spokojnie poczekajcie, już naprawiamy końcówkę i będzie włączony :)

Opublikowano

Ale skoro w topce dopiero 85 to lepiej zrobic ten reset i wystartowac bez bugow a tak to drop perel zmieniony tu postacie pobugowane nicki zajete i sa problemy niewielkie ale sa reset i po sprawie topka duzo nie straci a wielu graczy sie ucieszy ;d

Opublikowano

Nie wiem o co wy tak spinacie ? każdy już powinien wiedzieć że chyba żadnemu serwerowi nie udało się wystartować bez problemów...

Wiadomo że administracja robi co może bo jeszcze jej się kasa za serwer nie zwróciła a nikt nie chce być stratny ;)

Proponuję zamknięcie tematu do czasu aż serwer jest off aby uniknąć niepotrzebnego spamu

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Po jaki za przeproszeniem chuj wam reset? Da wam to coś? Bosh... Ja wiem, że topka i wgl.... Gdzie wy macie pobugowane postacie?Nicki zajete? To znaczy, że ktoś zajął twój nick..

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ale skoro w topce dopiero 85 to lepiej zrobic ten reset i wystartowac bez bugow a tak to drop perel zmieniony tu postacie pobugowane nicki zajete i sa problemy niewielkie ale sa reset i po sprawie topka duzo nie straci a wielu graczy sie ucieszy ;d

noo własnie :) tez tak uwazam ale cóż wszystko zalezy od adma

08945921259705007813.png

Opublikowano

Dokładnie, racja!
Jeśli już zabrać się porządnie, to porządnie! Usunąć : bugi,lagi, zrobić reset postaci i wszystko utrzymywać w normie, 85 lvl na takim serwerze to nie wyczyn, więc wydaję mi się, że reset nikomu nie zaszkodzi. :)

Opublikowano

Dokladnie. Skonczcie ten spam bo juz temat caly zglosilem takze jak chcecie jeszcze wogole tutaj cos pisac to ogar troche...

Btw. Diabel do boju! <3xD

Tak wgl, to mam jedno pytanie do teamu.

Bedzie prywatne DT? Bo Weles chyba pisal ze dopoki serw off to mozemy pisac propozycje/zadawac pytania. No to korzystam. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...