Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet Michios sie wypowie :D. Nie wiem z kumplem na pewno tu będziemy grali jak dzisiaj wystartuje,fajne pliczki chyba autorskie no i itemy 70+ u npc <3 . Droga administracjo za ile te itemy są xD ?(yang)

Tanio na 30lvl mozesz miec ich cale eq

Wy myślicie że serwer ruszy ?

Gumiś się o to postara że będzie OFF 4Ever.

Pozdr.

kolejny hejter

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CIĄG DRĄG baranie :)

Widzę że jaśnie pan trzeba do Cb mówić bo ty obrażać możesz lecz jak ktos coś na Cb powie to już katastrofa. Gratuluje wychowania dziecinko :). Nie masz nic sensownego do powiedzenia na temat serwera to wyjdź dla dobra twojego i reszty graczy nie zarażaj debilizmem .Pozdrowienia :)

Opublikowano

Na privie, zwlaszcza takim jak Aline, kazdy bedzie wstanie dojsc na rippa w +/- 20min bez wiekszych problemow, bez wzgledu na to czy jest dobry, czy nie.

Ale jak tam chcesz. Jezeli uwazasz ze 9rippow na kazdym ch bedzie wystarczajaco dla setek graczy to gratuluje.

Aha, jeszcze jedno.

Co macie zamiar zrobic z alchemia i zielarstwem?

Co ty pierdzielisz , jakie 20? Nie ważne jak kurwa zajebiste masz eq to same pieczątki tyle pochłaniają.. DT w małym stopniu jest zależne od eq , jest z góry ustalony minimalny czas-.-

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Serwer powinien być stabilny do około godziny 15 jutrzejszego dnia.

Dziś będą ograniczone DDOSY, możliwe że nie będą odczuwalne.

Serwer będzie włączony do godziny 21:00 - Prawdopodobnie.

Item-Shop będzie aktywny do godziny 21:30 - Dojdą również 3 Nowe przedmioty

Wysyłanie SMS będzie aktywne o 21:30.

Jak na razie przelewów nie mam zamiaru robić.

Jeżeli tak bardzo zależy Ci na przelewie napisz do mnie na forum lub w Dyskusje na naszym forum pod tytułem

Przelew

O treści

PW

A na pewno do Ciebie napiszę.

Opublikowano

Nabijasz Posty człowieku ogarnij się , odejdź od kompa ...

Nie płacz , bo tylko serwer będzie ON to mało myszki nie wyrwiesz żeby wbić ...

A jeśli już chcesz cytować któryś post zrób to w jednej odpowiedzi ... a nie 100 postów po 1 linijce ... żenujące

i to samo do pozostałych , proponuje wyjść na dwór spotkać się ze znajomymi ...

Zapomnieć o tym gdy wrócicie będzie już wszystko ok , wtedy wbijecie i pogracie

To co na zielono to swiete slowa.

Za to co jest na pomaranczowo to polac temu panu prosze! (zajebiste :P)

P.S. Dalbym Ci lajka ale limit wyczerpany.

Riper występuje w sztukach 9 na mapach od 95 wzwyż

Nawet jakby bylo ich po 15 na KAZDEJ mapie to by to nie zmienilo faktu ze bedzie od chu** ludzi na nich polowac. :)

Powodzenia w ubiciu zycze.

Cos mi sie wydaje ze nie dostane odpowiedzi ale sprobuje ten ostatni raz...

Co z alchemia/zielarstwem?

Czy bedzie prywatne DT?

Czy dostaniemy jakies info odnosnie startu?

//

''Serwer będzie włączony do godziny 21:00 - Prawdopodobnie.''

Czyli wszyscy moga isc spac bo start jutro. Sry Weles ale juz naprawde nie wierze ze dzisiaj wystartujecie po tym co dzisiaj juz bylo.

Mam nadzieje ze bedzie ale jak mowie, watpie.

Lecz mimo wszystko wierze w Was i zycze powodzenia...

Opublikowano

Ludzie! Ogar! Po co tak zbędnie spamujecie! Jeśli czegoś nie wiecie, JA zpraszam was na fejsbuka serwera. Tam na pewno znajdziecie jakieś njusy. :P
Na pewno to co was dręczy, dowiecie się w przyszłości, to tylko kwestia czasu! A ten spam tutaj jest nie potrzebny! Większość ludzi spina się ze sobą, albo kłócą się o to czy DT będzie i czy będzie prywatne! To tylko kwestia czasu, macie wakacje, więc jeszcze macie kupe czasu na granie na tym serwerze, dajcie im skończyć ich "dzieło". :)

Opublikowano

Jeżeli tak bardzo zależy Ci na przelewie napisz do mnie na forum lub w Dyskusje na naszym forum pod tytułem

Przelew

O treści

PW

Dzsiaj czy jutro do 21?

x

Opublikowano

Dziś do 21.

Ale przecież jest offine :D chyba że jeszcze nie odpalileś na to 20 minut :c

x

Opublikowano

Ludzie serwer będzie dzisiaj do 21 włączony...
Spamujcie dalej, ja cały czas zgłaszam Wasze żałosne i śmieszne posty typu '' kiedy ON '' / '' dajcie link do clienta, bo jestem zje***y i nie chce mi sie szukać '' - więc spodziewajcie sie warnów w najbliższym czasie.

Co do serwera, to wszystko będzie poprawione, yang bug i tak dalej... Nie ma co spinać, ale Wy oczywiście sracie sie na tym forum jakbyście do jutra mieli życie stracić... W sumie dla niektórych widać metin, to życie...

Nadal off jest :<

Chyba czas sie powiesić, nie sądzisz... ?

Opublikowano

Przelew

O treści

PW

Czyli jutro serwer bedzie już off???

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Widzę że jaśnie pan trzeba do Cb mówić bo ty obrażać możesz lecz jak ktos coś na Cb powie to już katastrofa. Gratuluje wychowania dziecinko :). Nie masz nic sensownego do powiedzenia na temat serwera to wyjdź dla dobra twojego i reszty graczy nie zarażaj debilizmem .Pozdrowienia :)

Tak, ty baranie na per Pan :). Konstruktywna krytyka zawarta w poprzedniej wypowiedzi, jako, że jesteś debilem nie zrozumiesz tego i uznajesz za nic "sensownego". Ciebie się już nie da zarazić niczym, jesteś zjebany do szpiku kości baranie, pissss :)

Opublikowano

Spamujcie dalej, ja cały czas zgłaszam Wasze żałosne i śmieszne posty typu '' kiedy ON '' / '' dajcie link do clienta, bo jestem zje***y i nie chce mi sie szukać '' - więc spodziewajcie sie warnów w najbliższym czasie.

Co do serwera, to wszystko będzie poprawione, yang bug i tak dalej... Nie ma co spinać, ale Wy oczywiście sracie sie na tym forum jakbyście do jutra mieli życie stracić... W sumie dla niektórych widać metin, to życie...

A przepraszam źle zrozumiałem myślałem że będzie włączony do 21 a po 21 offine i prace

x

Opublikowano

mozna prosic o klienta na innym hostingu? bo co pobieram z mega to w pewnym momencie sie zatrzymuje i dalej nie chce sie ruszyc :/

MI TAK SAMO NIECH WRZUCĄ GDZIE INDZIEJ TO

Opublikowano

Czyli jutro serwer bedzie już off???

Nie? Tam jest napisane ze do 15 powinien byc stabilny czyli od 15 juz niepowinno wywalc CH itp.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Witam

Można dostać link do klienta ?

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Kolego tu nie ma co się denerwować, dzieci nie mają co robić to piszą durne posty. Ja powiem tak ja bym mógł nawet jeszcze tydzień poczekać byle by to wszystko działało i nie było żadnych problemów/bugów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...