Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robie nowe postacie i tak nie mam 3 ręki :(

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

P.S Nie dziala Wam, bo serewer off. ;x

Jutro o 15:00 - ma już Wam to dzialać, na bank - ten serwer.

bez gif

Opublikowano

Pograne :D

No bo oni Wam mówią, RCONI - z tego serwera, że jutro o 15:00 ma być serwer włączony.

I nie bedzie Wam juz lagował. Cierpliwości.

bez gif

Opublikowano

DLACZEGO MI NIE DZIAŁA TEN SERWER, POMOŻE MI KTOŚ WRESZCIE, CZY DALEJ BĘDZIECIE MIELI WYWALONE NA GRACZY!?!?

ILE MOŻNA PROSIĆ O POMOC! -_-

Opublikowano

Zaryzykuję i otwieram temat.

Od razu uczulam, że jeśli nadal będzie taki spam jak do tej pory temat zostanie zamknięty ponownie do odwołania, a spamerzy zostaną odpowiednio nagrodzeni.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

witam, może administracja podać jakiś informacje ??.. dlaczego serwer OFF i kiedy będzie ON..

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Weles:

Witam,
Drodzy użytkownicy, serwer nie został wyłączony na zawsze jak to usłyszałem od kilku nastu osób.
To że DDOSY lecą na nas i na nasze forum to nie znaczy że serwer nie będzie działał. Podejrzewam dwie osoby o to lecz nie zasługują na podanie ich nicków tutaj. Wracając do nazwy tematu.
Ja nic nie robię tak? A kto siedzi i zawala jak głupi po pieruńskich stronach o głupich zabezpieczeniach etc. Po ostatnich DDOSach wysiadło nam MYSQL dla tego zostało zainstalowane ponownie.
Serwer ruszy na nowo lecz teraz zostanie wszystko ponownie sprawdzone przed startem serwera.
Ponadto, dodałem już 2ręczną broń gdyż dużo osób się o to prosiło.
Serwer zostanie włączony jutro zapewne dziś będzie dodany do końca Item-Shop. Będą kody itp.
Mamy nadzieje że nie zrezygnujecie z serwera po małych dosach.
Co do strony większość osób się pluje "Ejj shejla weś usóń tom strone bo wież fubu się bęcie spać"
Strona jest legalna została kupiona od Turka za prawdzie $. Nie zamierzam jej zmieniać. Na stronie mogą być nie polskie fragmenty gdyż strona była Turcka i ją spolszczałem, wszystko jest zrobione na legalu. Co do Item-Shopa ceny są dopasowane do gry.
Osoby które pamiętam które były aktywne z BETY jak mówiłem otrzymają SM
Osoby które wygrały konkurs tak że otrzymają te SM
Start serwera przewiduję na dziś ( Dziś zrobię nockę ) Rano może nie będzie DDOSów a jak będą to nic na to nie poradzę. Jeżeli ktoś ogarnia FreeBSD może napisać do mnie. No nic możecie zadawać pytania ale nie spamując.

2yzq.png

Opublikowano

Poczytajcie od nowa:

Serwer będzie o 15:00 działał - bez lagów.

Na razie serwer został włączony, o 21:00 - dzisiaj, ale z lagami - jak to Wam mówili...

Czekajcie, do tej 15tej - wszystko będzie poprawione. Cierpliwości.

A nie, że spam w 40 stron się zrobił, przez kilka - godzin.

Ludzie - pomyślcie trochę. Trochę wyrozumiałości, dla administracji - tego serwera.

Serwer // gra, to nie jest utrata życia, to tylko poświecenie, dla administracji, takowego serwa.

I co Wy się myślicie, że chcecie serwer ON, włączony chcecie. A za chwilę jęk taki, na tym forum: ' Dlaczego nie mam 3-ciej ręki u konia ', albo ' Dlaczego koń mi się nie respi '.

Pomyślcie trochę, nad powagą.

Pozdrawiam.

witam, może administracja podać jakiś informacje ??.. dlaczego serwer OFF i kiedy będzie ON..

Dzisiaj, o 15:00 - będzie na bank - ten serwer włączony.

Czekaj cierpliwe na to.

bez gif

Opublikowano

Jest jakieś obejście bo se zrobiłem i nie działa . Ew. jakieś WH działające możecie dać ;D

mogę ip ts'a ?

qolJA1e.png

Opublikowano

Możecie podać linki z clientem bo nie mogę nigdzie znaleźć, a stronę wyłączyli chyba. Byłbym wdzięczny.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Jest jakieś obejście bo se zrobiłem i nie działa . Ew. jakieś WH działające możecie dać ;D

mogę ip ts'a ?

Nikt w tym temacie nie da ci WH ponieważ tu są ludzie którzy grają dla przyjemności idź na inne fora :]

Nie Mogę Się Doczekać :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...