Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytaj prezentacje i tam jest o ripku.

pisze że jest także w ilości 9 sztuk na mapie 95 -.- więc nie wiem czy się oplaca iść +/- 40 min do dt na 1 ripa

x

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja może i jestem niecierpliwy ale jak czekasz na server bo są beta testy, dopracowywanie , konfiguracja. Server startuje jesteś szczęśliwy trzymasz się w top10 a potem jeb reset i od nowa grasz z 30min i znowu Jeb przerwa -.-

Niech Ci będzie, a teraz uzasadnij Mi proszę, co Ci daję ta topka? Po tym jak serwer ruszy dalej w niej będziesz więc co Ci przeszkadza? Są wakacje, masz PEŁNO czasu na to, aby być w topce a nawet na 1 miejscu, nie ma co się denerwować. Wystarczy uzbroić się w cierpliwość i czekać, uwierz mi! :)

Opublikowano

Na becie nie bylo jak sprawdzic yang buga bo byly inne rzeczy u npc t obyl tez lekki blad.

A OD CZEGO BETA JEST WSZYSTKO SIE SPR NA BECIE PRZECIEŻ.

Opublikowano

wydropić szkate? skoto itemki na 65, 66 75 i chyba też 70 są u handlarki ?

W prezentacji jest napisane,że z ripera dropią ulepszacze.Nie wiem czy są one w szkacie czy może oddzielnie dropią.Ale dropią.Drop ze szkaty można zawsze zmienić.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

W prezentacji jest napisane,że z ripera dropią ulepszacze.Nie wiem czy są one w szkacie czy może oddzielnie dropią.Ale dropią.Drop ze szkaty można zawsze zmienić.

Ripery sa zrzucone na mapy począwszy od mapy 95 wzwyż. Tak przynajmniej mialo byc.

Co z serwerem Mr. Sheila?

Opublikowano

Co za dzieciaki, jak chcecie isc na inne servery to Wio, ale to przynajmniej administracja sie nie obija a potem wrocicie tutaj z podkulonymi ogonami.

zamknij sie nie bede czekal 6 dni

Opublikowano

Z ripa dropią wejściówki na Baronową :)

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

Niech Ci będzie, a teraz uzasadnij Mi proszę, co Ci daję ta topka? Po tym jak serwer ruszy dalej w niej będziesz więc co Ci przeszkadza? Są wakacje, masz PEŁNO czasu na to, aby być w topce a nawet na 1 miejscu, nie ma co się denerwować. Wystarczy uzbroić się w cierpliwość i czekać, uwierz mi! :)

Czekałem i czekał aż wszystko dopną na ostatni guzik i co -.- szkoda gadać mam nadzieje że jeszzcze dzisiaj wystartuje

x

Opublikowano

Ripery sa zrzucone na mapy począwszy od mapy 95 wzwyż. Tak przynajmniej mialo byc.

Co z serwerem Mr. Sheila?

Więc DT jest nie potrzebne. :)

Opublikowano

pisze że jest także w ilości 9 sztuk na mapie 95 -.- więc nie wiem czy się oplaca iść +/- 40 min do dt na 1 ripa

40min na rippa? No to kurde Ci musze przyznac. Dobrym graczem na 100% jestes. W krocej niz 40min to nawet na PLu zrobisz. Haha! Dobre sobie.

Pytam sie wlasnie z tego powodu zeby wydropic te klucze czy co tam jest z tego rippa. Co z tego ze jest ich az 9 na tej mapie jak w kazdej chwili na tej wlasnie mapie moze byc 200+ ludzi? (zwlaszcza na starcie)

Dlatego ponawiam pytanie i mozesz hejtowac ile chcesz, 'pro graczu'. Jesli jeszcze zemna 'nie skonczyles' to zapraszam na PW. ;)

Bedzie prywatne DT?

Tak pozatym, polecam Wam odejsc od kompa i wyjsc na dwor lub porobic cos innego (na kompie) bo widze ze tutaj niektorzy od 7 siedza. ^^

Ja tam ide ogladac Gre o tron i Wam polecam to samo. :)

Opublikowano

ty myślisz ze 9 ripów starczy na 500+ graczy ?

Opublikowano

40min na rippa? No to kurde Ci musze przyznac. Dobrym graczem na 100% jestes. W krocej niz 40min to nawet na PLu zrobisz. Haha! Dobre sobie.

Pytam sie wlasnie z tego powodu zeby wydropic te klucze czy co tam jest z tego rippa. Co z tego ze jest ich az 9 na tej mapie jak w kazdej chwili na tej wlasnie mapie moze byc 200+ ludzi? (zwlaszcza na starcie)

Dlatego ponawiam pytanie i mozesz hejtowac ile chcesz, 'pro graczu'. Jesli jeszcze zemna 'nie skonczyles' to zapraszam na PW. ;)

Bedzie prywatne DT?

Tak pozatym, polecam Wam odejsc od kompa bo widze ze tutaj niektorzy od 7 siedza. ^^

Ja tam ide ogladac Gre o tron i Wam polecam to samo. :)

Napisałem +/- ponieważ nie każdy jest tak Pro elo ogarnięty jak ty

x

Opublikowano

Na privie, zwlaszcza takim jak Aline, kazdy bedzie wstanie dojsc na rippa w +/- 20min bez wiekszych problemow, bez wzgledu na to czy jest dobry, czy nie.

Ale jak tam chcesz. Jezeli uwazasz ze 9rippow na kazdym ch bedzie wystarczajaco dla setek graczy to gratuluje.

Aha, jeszcze jedno.

Co macie zamiar zrobic z alchemia i zielarstwem?

Opublikowano

Nawet Michios sie wypowie :D. Nie wiem z kumplem na pewno tu będziemy grali jak dzisiaj wystartuje,fajne pliczki chyba autorskie no i itemy 70+ u npc <3 . Droga administracjo za ile te itemy są xD ?(yang)

PonuryMech_eune_83_3_logo.png

Opublikowano

Podajcie stronke albo download bo szukam pol godz i nigdzie nie ma

No przecież kur*a w prezentacji ją masz!!

Opublikowano

Cały czas to tłumacze trzem graczom

A nie pomyślałeś,że na tych mapkach może roić się od innych osób i trudno będzie ubić bossa ? A dt nie musi być 40+/- ,mogą byc ułatwienia w dt np.pieczęcie dropią w 1 respie(tak jak to jest na xenoxie) .Więc jak cała mapa jest zapełniona,dt nie będzie złym pomysłem.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Nabijasz Posty człowieku ogarnij się , odejdź od kompa ...

Nie płacz , bo tylko serwer będzie ON to mało myszki nie wyrwiesz żeby wbić ...

A jeśli już chcesz cytować któryś post zrób to w jednej odpowiedzi ... a nie 100 postów po 1 linijce ... żenujące

i to samo do pozostałych , proponuje wyjść na dwór spotkać się ze znajomymi ...

Zapomnieć o tym gdy wrócicie będzie już wszystko ok , wtedy wbijecie i pogracie

Opublikowano

Na privie, zwlaszcza takim jak Aline, kazdy bedzie wstanie dojsc na rippa w +/- 20min bez wiekszych problemow, bez wzgledu na to czy jest dobry, czy nie.

Ale jak tam chcesz. Jezeli uwazasz ze 9rippow na kazdym ch bedzie wystarczajaco dla setek graczy to gratuluje.

Aha, jeszcze jedno.

Co macie zamiar zrobic z alchemia i zielarstwem?

Riper występuje w sztukach 9 na mapach od 95 wzwyż

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...