Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, ludzie. Skończyłem już prawie pliki na hamachi. Przerzucenie plików to kwestia czasu. ~Info z forum

więc zaraz powinien być :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ci co mają Tanirusa to muszą pobierać clienta ? Czy jest jakiś patch ?:X

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dobra, ludzie. Skończyłem już prawie pliki na hamachi. Przerzucenie plików to kwestia czasu. ~Info z forum

Zaraz? Myslisz ze przerzucenie plikow to chwila?

Mylisz sie. To jeszcze zajmie conajmniej kilka h. Nawet jak mu tyle nie zajmie to przerzucenie to predzej niz 15 na 100% nie ruszy.

//UP

Musisz pobrac clienta.

Btw. Jak ktos nie wiedzial.

BYL RESET KONT TAKZE WSZYSCY OD NOWA NOL LAJFIMY. :P

Opublikowano

Zaraz? Myslisz ze przerzucenie plikow to chwila?

Mylisz sie. To jeszcze zajmie conajmniej kilka h. Nawet jak mu tyle nie zajmie to przerzucenie to predzej niz 15 na 100% nie ruszy.

//UP

Musisz pobrac clienta.

Btw. Jak ktos nie wiedzial.

BYL RESET KONT TAKZE WSZYSCY OD NOWA NOL LAJFIMY. :P

zgieło ? on nie będzie przerzucal,wszystkich plików :) Tylko te w których cos pozmieniał.

Opublikowano

taa a na jakim forum to wyczytałes :)> bo strona dalej nie dziala

Opublikowano

A start w końcu kiedy?

Prawdopodobnie dzisiaj do 15, ale wiadomo, że może sie wydłużyć ; )

Opublikowano

Robiłem z nim 2 serwery, na pierwszym był niewypał i zrezygnowałem z współpracy przez nieodpowiedzialne zachowanie w stosunku do graczy (w grze i na TS). Przy drugim serwerze oszukał mnie na kase z IS (uzgodniliśmy, że będzie mi odsyłał połowę na konto a później do mnie, żebym wysłał jakiś list bo on nie może..) Takie bajeczki. Ten człowiek ma jakieś problemy emocjonalne

Jbc z tej strony Haalt, dawny sponsor Tineshy

Niby dlaczego mamy ci wieżyć chociaż też możesz wymyślić taką bajeczkę. Wiesz takie formalności związane z kasą załatwia się osobiście a nie przez neta przecież wiadomo, że łatwo można zmanipulować się na tym. W sumie jak mi wiadomo to tinesha i aline (stare serwy) padły przez brak dofinansowania (chcoiaż z uzbieranej kasy można było wpłacić na serwer a nie na pierdoły to zalezy czy jakieś odsetki bd to idzie na ciebie). Zasada właściciela serwa się kłania.

93176798230333394383.png

Opublikowano

Ach i jakbyście wiedzieli, to HA troszeczkę nie ogarnia sprawy, nie potrafi zabezpieczyć dedyka i nie ma hajsu na filtry anty ddosowe itp.

Wiec i tak długo nie pogramy.

A jakie było najnowsze info? Skąd wiecie, że dzisiaj o 15 dajcie jakąś notke z ich forum

Opublikowano

taa a na jakim forum to wyczytałes :)> bo strona dalej nie dziala

Jest forum serwerowe. Co z tego ze strona nie dziala? xD Co ma strona do forum? facepalm

A start w końcu kiedy?

Podobno do 15...

Ach i jakbyście wiedzieli, to HA troszeczkę nie ogarnia sprawy, nie potrafi zabezpieczyć dedyka i nie ma hajsu na filtry anty ddosowe itp.

Wiec i tak długo nie pogramy.

A jakie było najnowsze info? Skąd wiecie, że dzisiaj o 15 dajcie jakąś notke z ich forum

Zgadzam sie z Toba w 100%.

Nigdzie nie podal ze start do 15, tylko ze jak przerzuci wlasnie te pliki to wlaczy. Czyli mozna zakladac ze do 15.

Opublikowano

Dobra, ludzie. Skończyłem już prawie pliki na hamachi. Przerzucenie plików to kwestia czasu. @2up to jest info z forum.

Opublikowano

Co z tego jak zabezpieczeń nie ma...

Zresztą zobaczymy jak to będzie, ale też mi sie wydaje, że długo nie pogramy, bo polecą znowu ataki i wszystko padnie 8S

Opublikowano

Odpowie mi ktoś ?

Ci co mają Tanirusa to jest dla nich jakiś patch ?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jest forum serwerowe. Co z tego ze strona nie dziala? xD Co ma strona do forum? facepalm

Podobno do 15...

Zgadzam sie z Toba w 100%.

Nigdzie nie podal ze start do 15, tylko ze jak przerzuci wlasnie te pliki to wlaczy. Czyli mozna zakladac ze do 15.

info jest na samej górze jako najlepszy komentarz

x

Opublikowano

Odpowie mi ktoś ?

Ci co mają Tanirusa to jest dla nich jakiś patch ?

Pisał Ci ktoś, że musisz pobrać clienta...

Opublikowano

Jest ktoś tutaj kto może mi powiedzieć czy warto jeszcze czekać czy wgl ten server ruszy d;?

Ruszyć ruszy, ale nie wiadomo ile będzie stał, bo są słabe zabezpieczenia.

Opublikowano

fajnie sie zapowiadal (cale szczescie ze nie wbilem) przez te ataki wasz serwer traci graczy ...
ja nie zagram narazie ale bede ogladal wasze poczynania i jezeli wszystko bedzie ok to wbije;)
a teraz dziekuje i zycze sukcesow oraz uporania sie z bledami DDoS'ami etc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...