Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagow od serwera nie bylo i nie bedzie , tylko te od Ddosow :)

ta bo uwiężę. Lagów nie będzie jak 100 graczy będzie albo i mniej. A to że Ddosy są to pewnie kit bo nie potrafią ogarnąć. Może wywala bez przerwy logowanie?

Takeshi95.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta bo uwiężę. Lagów nie będzie jak 100 graczy będzie albo i mniej. A to że Ddosy są to pewnie kit bo nie potrafią ogarnąć. Może wywala bez przerwy logowanie?

strona kradziona, bedzie mial nauczkę (5start serwera).

Opublikowano

Jak on w ogole nie wystartuje . Administracja ma wylane , start ma niby byc do 15 , a ich nawet na forum nie ma , nigdzie . Zero kontaktu z administracja !

GDZIE MASZ NAPISANE ŻE START DO 15?!?! JEST NAPISANE ŻE MASZYNA (SERWER) BĘDZIE STABILNA DO GODZINY 15 A TO NIE OD NICH ZALEŻY.

Opublikowano

GDZIE MASZ NAPISANE ŻE START DO 15?!?! JEST NAPISANE ŻE MASZYNA (SERWER) BĘDZIE STABILNA DO GODZINY 15 A TO NIE OD NICH ZALEŻY.

od mojego VPS'a kotku

Opublikowano

od mojego VPS'a kotku

Kolejny agent co wali z vpsa ze skryptu udp, ogolnie mam beke w chuj bo dziecko znalazło skrypt i go wykorzystuje teraz na prawo i lewo atakujac serwery z darmowych vpsów.

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

@MamFlow, już chyba 10 raz piszesz, że nie wystartuje bo administracja się nie odzywa... Wejdź na forum i poczytaj bo tam piszą co i jak. Sheila cos robi bo jest na Skype... Więc na 100% jest na kompie.

Opublikowano

Kolejny agent co wali z vpsa ze skryptu udp, ogolnie mam beke w chuj bo dziecko znalazło skrypt i go wykorzystuje teraz na prawo i lewo atakujac serwery z darmowych vpsów.

skrypt udp? what tfck

dziecko? Do sheili to napisz ;&

Opublikowano

skrypty mieli swoje, ok. Design robił ZIELSKO, więc mu ukradli. Sheila życzyłem dla twojego kolegi powodzenia na PW, nie pomogło :/

Nie, design jest turecki a zielsko go sobie przywłaszczył, z reszta nie tylko ten a 90% tych co ma znalazl na obcych stronac # beka

mało wiesz laiku ;)

podaj mi ip tego vpsa zara zobaczymy co tam potrafisz ;-)

@up

no tak.. tak.. z reszta dostane tylko logi od sheili z ataków ( o ile sie zgodzi ) to tam przefiltruje co i jak ;-)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ludzie! Ogarnijcie myślicie, że to takie łatwe? Na stworzenie plikow takich tżeba byc doswiadczonym. Więc napewno wystartuje. Myśle, że Shelli-a mozesz sie zgłosić do entergames... Oni maja full zabezpieczenia!

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Nie, design jest turecki a zielsko go sobie przywłaszczył, z reszta nie tylko ten a 90% tych co ma znalazl na obcych stronac # beka

mało wiesz laiku ;)

design turecki? laiku? spierdalaj

@up jak narazie to ten serwer sra :/

Opublikowano

mało wiesz laiku ;)

Zielsko pewnie go przerobił

+ spolszczył + inne.

//Napewno o 15 start ? Nie moze byc wczesniej jesli juz all macie ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

rezydent ty wiesz, ze atak ddos to zapychanie portow 108237182312 adresami ? Chcesz na wsszystkie naraz "nasskoczyć"? GL

Opublikowano

rezydent ty wiesz, ze atak ddos to zapychanie portow 108237182312 adresami ? Chcesz na wsszystkie naraz "nasskoczyć"? GL

To ty to napisałeś, a sądzać po tym co napisałeś to jednak zostaje przy swoim, że jestes kompletnym laikiem i noł nejmem, koniec rozmowy z byle kim jej nie prowadze, jak masz problem to pw.

@top

Serwer watpie ze do 15 wystartuje bo sheila jak wspomnialem sobie nie poradzi, a na pewno nie sam, chyba ze znajdzie kogos kto mu zabezpieczy wszystko + wykupi to i owo. Ja osobiscie poczekam do tej 15.. zobacze co tam wykminia no ale nie ma co sie za bardzo napalac tak uwazam...

@up

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Robimy wszystko co w naszej mocy, serwer będzie dziś na pewno działał.

nom, ale strone nową rób

Opublikowano

Zapierdzielaj sheila bo nie ma gdzie grac

100RCZYK nie hakieruj pligz :D

Nom rup nowom stronem bo 100RCZYK ci jom shakieruje sfojimi ddosami uwaga na niego

Opublikowano

@100RCZYK, kurwa ty masz serio problem człowieku. Weź wyjdź na dwór czy coś. Ewentualnie, weż młotek i ciulnij sie w łeb.

Opublikowano

Zapierdzielaj sheila bo nie ma gdzie grac

100RCZYK nie hakieruj pligz :D

Nom rup nowom stronem bo 100RCZYK ci jom shakieruje sfojimi ddosami uwaga na niego

nie, zablokuja mu ja :*

ale ja nic nie ddosuje, to ze serwer jest chujowy i nie umie go wlaczyc to nie moj problem.

@up

no wypierdalaj

Opublikowano

nie, zablokuja mu ja :*

ale ja nic nie ddosuje, to ze serwer jest chujowy i nie umie go wlaczyc to nie moj problem.

@up

no wypierdalaj

Nom, pewnie ze mu zablokuja bo ma all psd do strony itp, pewnie ze tak! xDD

Sheila

Mozna liczyc na SS logów z ddosami na serwer? Chcialbym zobaczyc co tam i jak, moze jakoś pomoge...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...