Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz pozdrowienia od BonzoTeamu - zobacz - www.tanirus.xaa.pl

Ja pierdole, a ten dalej na tej gotowej stronie napierdala. -.- "

Na ethane wrzucił to samo, tylko tutaj ją edytował, a taki z niego hackier że po 15min cały kod strony był już na forum ethany i wszyscy go wyśmiali, on tylko tam tekst edytuje i obrazki dodaje, taki z niego hackier.

A przy okazji Gumiś straszyłeś mnie wczoraj że strace konto na Triadorze i że mi je ojebiesz....

Jak narazie to mi ojebałeś laske pod biórkiem ze swoim Gonzo składem, hackierzy za 2.50zl.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie informacje co i jak , są na Naszym Forum , jeżeli będzie server ON-line odrazu Wam damy znać , prosimy czekać cierpliwie i nie spamować kiedy ON etc .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

tylko ze ten ''team'' jest jednoosobowy :)

serwer bedzie ON o 15;OO ?

Ja i cycu to 2 osoby.

Ja pierdole, a ten dalej na tej gotowej stronie napierdala. -.- "

Na ethane wrzucił to samo, tylko tutaj ją edytował, a taki z niego hackier że po 15min cały kod strony był już na forum ethany i wszyscy go wyśmiali, on tylko tam tekst edytuje i obrazki dodaje, taki z niego hackier.

A przy okazji Gumiś straszyłeś mnie wczoraj że strace konto na Triadorze i że mi je ojebiesz....

Jak narazie to mi ojebałeś laske pod biórkiem ze swoim Gonzo składem, hackierzy za 2.50zl.

jesteś żałosny ;) Triadorek się "trzymie" jak widzisz więc na niego spierdalaj .

Opublikowano

Wszystkie informacje co i jak , są na Naszym Forum , jeżeli będzie server ON-line odrazu Wam damy znać , prosimy czekać cierpliwie i nie spamować kiedy ON etc .

Szkoda, że tam nie ma żadnych konkretnych czy szczególnych info o starcie serwera ;)

Opublikowano

no tak w sumie Ty wiesz lepiej bo to Ty byłeś wczoraj na ts i rozmawiałeś z Nami :) może Sheila powie kim jestem.

Sheli-a powie kim jest. A dokładniej.

//Jest już jest 2 reki tak ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

siemano , szukalem serwera patrze ten ale jak odrazu zobaczylem ze Sheila jest jego wlascicielem postanowilem odrazu wam tu napisac takie male info . nie grajcie tutaj ludzie NIE DAWAJCIE TEMU DZIECKU ZADNEJ KASY , tak sheila to dzieciak mial juz nie jeden serwer albo 4fun albo hard , duzo tego bylo i zaden nie wytrzymal dlugo i to samo bedzie z tym gwarantuje wam to :) mam juz o nim takie zdanie ze to nieogarniete dziecko po tym jak mi na gg zaczal mame wyzywac:) typowy gimbus :) konczac powiem wam

NIE GRAJCIE U TEGO TYPKA NA SERWERACH ZBIERZE KASE , ALBO ZNOWU GO " OKRADNIE SPONSOR" , A MOZE NIE WYTRZYMA DDOSOW I KASE Z IS DA NA " SCHRONISKO?" WATPIE ;) ODRADZAM I POZDRAWIAM :
)

Opublikowano

Sheli-a powie kim jest. A dokładniej.

//Jest już jest 2 reki tak ?

tak jest zaraz edytuje i dam ci SS

@EDIT

1374018829-U661747.png1374019132-U661747.png

x

Opublikowano

Ja i cycu to 2 osoby.

jesteś żałosny ;) Triadorek się "trzymie" jak widzisz więc na niego spierdalaj .

Ja żałosny kurwa ?? i tylko to masz do powiedzenia ??

No kurwa miałeś mi konto ojebać, jesteś hakierem no to kurwa czekam !! dla Ciebie to pestka.

Narazie dużo pierdolisz i dużo straszysz, a mało robisz.

To że kupisz sobie maszynke do DDosowania nie czyni z Ciebie hakiera, zrozum to.

Jakby serwer miał zabezpieczenia to byś go mógł co najwyżej posmyrać, bo jak mówiłem ty masz problem by się włamać do swojego pokoju, co dopiero na jakiś serwer.

Dużo mówisz mało robisz.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

15 dochodzi :) i nie ma zadnego info na temat serva ;x

takie info od xZawodowieCx :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

mhm coraz mniej mi się to podoba żadnego info od administracji :)

No przecież nie bedą odliczać pozostało 5min 10sekund 9 setnych sekundy do startu serwera prosimy przygotować myszki i nakurwiam* w lvl....

Opublikowano

No przecież nie bedą odliczać pozostało 5min 10sekund 9 setnych sekundy do startu serwera prosimy przygotować myszki i nakurwiam* w lvl....

Prędzej to ja pójde do kibla i się wysram niż ten serwer wystartuje

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Na co wy czekacie? Tak jak pisałem w Zapowiedzi, na tym łączu, bez filtrów, bez zabezpieczeń na pewno nie uda im się wystartować.

Opublikowano

Prędzej to ja pójde do kibla i się wysram niż ten serwer wystartuje

No chyba nie masz zamiaru trzymać takiej rzeczy przez parę godzin idź!!

Opublikowano

A startują już chyba 10 raz od wczoraj , mogli by to zrobić raz a porządnie i konkretnie o danej godzinie , no ale jak administracja jest nie kompetentna to tak jest .

Opublikowano

Sanir przydupas? ;d

A tobie co jaki przydupas? Po prostu wole żeby poszedł się wysrać bo jak będzie zwlekał z tym to może mieć małe kłopoty :)

A z resztą niech ludzie sraj* wyklinają ruszy to ruszy nie ruszy to nie ruszy. Życie toczy się dalej :*

Ps. Ortografia niektórych mnie przeraża!!

Opublikowano

A startują już chyba 10 raz od wczoraj , mogli by to zrobić raz a porządnie i konkretnie o danej godzinie , no ale jak administracja jest nie kompetentna to tak jest .

Gdyby nie ataki to wszystko było by dobrze...

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...