Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym oświadczyć że serwera dziś nie będzie.

Wasz kochany Sheila aka. Weles dopiero wziął się za poprawiane bugów :P

wejdźcie sobie na forum i troche poczytajcie. Po prostu śmiech, a nawet aż żal. :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Nawet strona nie działa ...

Serio?Dzięki za info bo nie mam oczów <_<

Co do tematu serwa dziś nie będzie ^^

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Chciałbym oświadczyć że serwera dziś nie będzie.

Wasz kochany Sheila aka. Weles dopiero wziął się za poprawiane bugów :P

wejdźcie sobie na forum i troche poczytajcie. Po prostu śmiech, a nawet aż żal. :)

Nie lepiej niech włączy i niech ma wyjebane na bugi :)

Opublikowano

Witam

Kurwa nie dacie ani spokoju ani nic raz na jakiś czas wejde i 100% spamu widzę 0sensu najlepiej nic nie pisac tylko niech administracja napisze ;x

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Widać, że administracja all olewa. Napisanie 'JESZCZE CHWILKA'' zajmuje 20 sekund. . No bez jaj .. Jesli do 16 nie bedzie to mnie juz nie zawitacie ani moich kolegow ;x

Server ma keyllogera Nie polecam !

Jakiego keylogera.. Nie siej plotki!.....!

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Jestem ciekawy jak wy byście sb poradzili z takimi atakami i z takim spamem na mpc...

każdy mądry w gębie widzę -,-

To jest normalne że nowy serwer ataki itp... poczekajcie chwilę a na pewno będzie wszystko ok.

Tylko cierpliwości :)

Opublikowano

i chuj, nie dali żadnego info na własnym forum, ludzie zaczęli się burzyć to oczywiście zamknęli temat z powodu "spamu", szkoda gadać za 30min 16 i dalej żadnego info. Dziękuję za taką administrację(bo serwer całkiem całkiem).

Opublikowano

Server ma keyllogera Nie polecam !

To, że serwer nie może wystartować to nie znaczy, że masz go oczerniać i siać jakieś brednie które sobie wymyśliłeś.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Jestem ciekawy jak wy byście sb poradzili z takimi atakami i z takim spamem na mpc...

każdy mądry w gębie widzę -,-

To jest normalne że nowy serwer ataki itp... poczekajcie chwilę a na pewno będzie wszystko ok.

Tylko cierpliwości :)

Poczekajcie chwilkę? No weź teraz to mnie rozwaliłes chwilka to 3 dni ? Weź przestań.. Juz były 3 starty to bedzie 4 ... Nie kur*a tworzą server to nie ch maja zapezpieczenia

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Haha ja wiedziałem że tak będzie. Serw na tych plikach nigdy nie będzie stabilny. Szybko padnie i wątpię aby dziś był on a jak już to będą resety bez przerwy nowy start logowanie wywalać i lagi niby przez Ddosy.

Takeshi95.png

Opublikowano

Widać, że administracja all olewa. Napisanie 'JESZCZE CHWILKA'' zajmuje 20 sekund. . No bez jaj .. Jesli do 16 nie bedzie to mnie juz nie zawitacie ani moich kolegow ;x

Jakiego keylogera.. Nie siej plotki!.....!

Myślisz,że tak łatwo powstrzymać ataki ddos ? Możesz grać o 16,na zbugowanym serwerze w którym wywala co chwile ch i są niewyobrażalne lagi.

Co do tematu,wszyscy chcecie na szybko żeby ten serwer wystartował.Lepiej już niech wszystko ponaprawiają niż potem po kilka godzin dziennie off miałby być.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

LUDZIE co wy odwalacie? Serw nigdy nie będzie normalnie działał. Nie wierzycie? Po paru dniach sami się przekonacie. Nie czekałem na start i nie grałem więc nie wiem ile on jest off. Niby 3 dni i to jest 4 start. Nie dziwi was to? Inne serwery nie mają takich problemów.

Takeshi95.png

Opublikowano

Poczekajcie chwilkę? No weź teraz to mnie rozwaliłes chwilka to 3 dni ? Weź przestań.. Juz były 3 starty to bedzie 4 ... Nie kur*a tworzą server to nie ch maja zapezpieczenia

OK skoro z cb taki/taka mądrala to weź ty zrób serwer...

Opublikowano

Myślisz,że tak łatwo powstrzymać ataki ddos ? Możesz grać o 16,na zbugowanym serwerze w którym wywala co chwile ch i są niewyobrażalne lagi.

Co do tematu,wszyscy chcecie na szybko żeby ten serwer wystartował.Lepiej już niech wszystko ponaprawiają niż potem po kilka godzin dziennie off miałby być.

To po co biorą na litowść z 600 os i robia server bez zabezpieczeń ? Bo nie rozumiem.//.

OK skoro z cb taki/taka mądrala to weź ty zrób serwer...

Nie ponieważ nie robie server ani nic bo sie nie znam. Tak jak oni ;0

Opublikowano

Prędzej wysłucham całe

niż ten serwer ruszy :D

bicz plis. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xgzooAU1L_M#at=16

a co do serwera, pewnie i tak znajdzie sie jakas dziura i będzie reset. Nie polecam jak na razie zaczynania gry na serwerze. :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To po co biorą na litowść z 600 os i robia server bez zabezpieczeń ? Bo nie rozumiem.//.

Bez zabezpieczeń? Nie da się w 100% zabezpieczyć serwer ,DDoSy zgarniają każdy serwer , nie ważne czy mamy doczynienia z kilku letnim serwerem typu Pandora czy dużo nowszym jak ravia..

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Ej mądralo jak by się nie znali to nie było by tego serwa bo nie wiedzieli by od czego zacząć tak jak ty :O

A jakoś widać że się starają żeby grała taka maruda jak ty..

Tak że nie ściskaj dupy i czekaj.

Opublikowano

Bez zabezpieczeń? Nie da się w 100% zabezpieczyć serwer ,DDoSy zgarniają każdy serwer , nie ważne czy mamy doczynienia z kilku letnim serwerem typu Pandora czy dużo nowszym jak ravia..

To chcoiaz info ;) Bo takie cos nie ma sęsu.

//Ja już wychodze i nie wchodze. Nie mam zamiru tu grac!

Opublikowano

dokładnie, nawet taki global jak SG był ostatnio poddany na ataki DDoS przez co nie można było wejść na serwer przez prawie 2 dni

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...