Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj bardzo ładny styl. Jak byś cały serwer zrobił w takim stylu na bank zagram. Jak coś daj info o starcie :)

Dziękuję za opinie. ;) O wszystkim poinformuję. 

QvcSB0h.png

6Oiz1MS.png

0xIp6T3.png

0xIp6T3.png

XY0OmEi.png

x7njYxT.png

wAQrXhO.png

fN9Lt9F.png

AzAMb0Z.png

rC5vRZL.png

Bt9Yv1Q.png

uL7BKMK.png

Opublikowano

Bardzo ładnie to wygląda :) Ustaw zeby na serwerze byl twoj obecny txtpack i będzie świetnie ;)

Bardzo ładnie to wygląda :) Ustaw zeby na serwerze byl twoj obecny txtpack i będzie świetnie ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bardzo ładnie to wygląda  :) Ustaw zeby na serwerze byl twoj obecny txtpack i będzie świetnie  ;)
Bardzo ładnie to wygląda  :) Ustaw zeby na serwerze byl twoj obecny txtpack i będzie świetnie  ;)

Dzięki za opinie. Najprawdopodobniej będzie ustawiony :)

Na texsturku ładny a tak bez to okropny 

Dzięki za opinie. Wiadomo na standardowych txt wygląda trochę inaczej, nie ma takiej wyobraźni. Ale na standardowych też da się grać :)

Mi się podoba z TxT jak i bez niego lecz dużo lepszy jest gdy TxT jest :)
Podoba mi się projekt lecz ciekawy jestem kiedy będzie start :)

Dzięki za opinie ;)

Start nie wiem, nie określę. Może po świętach Wielkanocnych, może później, wcześniej.. Nic nie obiecuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo ładny styl. Na serwery rpg/roleplay idealny! Mi się bardzo spodobał. 

Opublikowano

Nie gram w MineCraft tylko hostuję je lecz ten projekt mi się spodobał (Bardziej opisany wyłącznie dla mnie) więc zacznę grać na tym serwerze. Już wszystko mam obgadane z właścicielem serwera więc na 100% wystartuje ten projekt. Czekam tylko na info gdy będziesz coś potrzebował Kopnięty.

Opublikowano

Myślę że budowla dosyć dobrze dopracowana, ale nie na serwer :)
~-Pozdrawiam!

Opublikowano

Dziękuję za opinie,  @ECLC oraz @matityb567

@_Piotr_ Jeśli będę czegoś potrzebował napiszę ;)

ja myślę żebyś powiększył ten domek na spawn 

Ten "domek" nie jest spawnem. Ludzie czytajcie, i oglądajcie. Bo pewnie myślicie ze to spawn. Spawn będzie znajdował się gdzieś w zamku, lub jakiś lochach,więzieniach.

Myślę że budowla dosyć dobrze dopracowana, ale nie na serwer :)
~-Pozdrawiam!

Dziękuję za opinie ;) A czego nie na serwer? Proszę o jakąś sensowniejszą odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Świetne budowle!

Masz prawdziwy talent do budowania.

PS. Ciągle zastanawia mnie, jak ten temat może mieć ponad 800 600 odpowiedzi.  o.O

Opublikowano

Świetne budowle!

Masz prawdziwy talent do budowania.

PS. Ciągle zastanawia mnie, jak ten temat może mieć ponad 800 odpowiedzi.  o.O

Dziękuję kolejny raz za opinie ;)

Hmm, do 800 odpowiedzi to jeszcze brakuje ponad 100 ;)

Więc trochę jeszcze jest.

Już prawie kończymy połowę mapy - "od zamku w dól" ;)

Za chwilkę screeny.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zaje****** budujesz! 

Bardzo podobają mi się te domki itp.

Serwer na pewno będzie epicki!

Dziękuję za opinie! :)

Aktualizacja:

Połowa mapy została zakończona! Pozostaje tylko udekorować domki, poprawić małe szczegóły, i je dopieścić ;)

Następnie zaczynamy drugą połowę mapy, okolice zamku. Następnie bierzemy się za budowę muru, a potem miasta poboczne.

Pozdrawiam!

V8t1kxc.png

AESQa7w.png

7E3yl8M.png

vDBfw4r.png

dA3Rsrw.png

LVVJ4jw.png

Lv7AssI.png

iKSEK8s.png

VcpwgMT.png

LcW6MZQ.png

2FGIwxE.png

TyTS9oU.png

Opublikowano

Tak więc zaczynamy. Przygotowujemy teren pod budowę, zasiedlimy teren. Mało nam już zostało, a miasto (już) prawie zostanie ukończone. 

qA6LWAD.png

fMbre3a.png

Opublikowano

Ostatnio mieliśmy problemy, z przekopiowaniem miasta w inny świat.. i nadal są. Jakiś uszkodzony chunk, albo coś :> Nie wiem, pracujemy nad tym dalej. I nie było czasu aby coś zbudować ;>

Wracamy do budowy.. budujemy jakiś port.

YuFdE3Y.png

Aguhlhi.png

86FQPhe.png

Opublikowano

@UP

Jak zwykle zajebiste, ale to było dopiero jedno miasto? Świry... Po prostu Świrusy budowania (Pozytywne znaczenie) xD Haha!

Jeżeli reszta miast będzie tak wyglądać to i gry typu Bf3 będą chciały was na Grafików :P!!!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@UP

Jak zwykle zajebiste, ale to było dopiero jedno miasto? Świry... Po prostu Świrusy budowania (Pozytywne znaczenie) xD Haha!

Jeżeli reszta miast będzie tak wyglądać to i gry typu Bf3 będą chciały was na Grafików :P!!!

Dzięki :)

Ogólnie będzie (chyba) jedno miasto, ale zobaczymy. Będą też jakieś poboczne miejsca, np. jakieś tawerny, obozy, klasztory, opuszczone komnaty, ruiny,  jakieś statki na wodach - oprócz tego jakieś zatopione, i wiele wiele więcej.

Aktualizacja.. screeny nie po kolei ale jakoś będzie ;)

LZ3gHtF.png

JfVdwBw.png

1a6kzek.png

http://i.imgur.com/PKpShw4.png

VdeCxTQ.png

ZSA4lO9.png

IgpiLCL.png

Opublikowano

Świetne, po prostu świetne budowle.

Może zrobisz jakieś mapki na serwery?

Opublikowano

Świetne, po prostu świetne budowle.

Może zrobisz jakieś mapki na serwery?

Jak skończę swój projekt, to może (ale nic nie obiecuję). Zobaczymy co czas pokaże. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...