Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg Haha, Hultaj spada na psy, już wiem dlaczego kiedys piterka cie wywalil z rangi administrator nieznasz się na graczasz tylko na PLN jak pisal klakier . A ten serwer bd najgorszy. Szczerze mówiąc gówno zarobisz ,a losowanie vipa PFF, ludzie skaladaja podania o to, a ty się cieszysz ze temat jest odswiezany tez mi admin, lepiej wypierdalaj z tej gry.

Więc maść na ból DUPY polecam !

79127996839181067322.jpg

79127996839181067322.jpg

P.s glosowalem na Metallurgy wiec wytnij mi glos <->__<->

Można jakoś zmutować tego pana na dany okres? Jeżeli tak byłoby miło...

Opublikowano

Zakończyła się właśnie zamknięta beta!

Znaleźliśmy kilka bugów i w miare szybko je naprawimy! Niedługo pewnie ktoś z beta testerów zda relacje. ;)

Opublikowano

ku*wa ludzie ogarnijcie posty typu "znając ciebie po 2 tygodniach serwer padnie "

Grałem na poprzedniej edycji z jakiś rok temu prawie

od początku do końca i dobrze wiem czemu padł serwer były takie bugi z modami że gracze bez problemu niszczyli spawn. I tak było codziennie Hultaj nie wyrabiał z naprawą spawnu i poprawianiem bugów w modach

co chwile znajdywał sie jakieś bugi na nie korzyść serwa.

Długo by o tym opowiadać ale wiem jaka jest prawda a znając Hultaja teraz ten serwer dopracuje do perfekcji i nie będzie żadnych bugów.

ps

Pozdro dla Hultaja nie wiem czy jeszcze mnie pamiętasz ale tamtej edycji serwa nie zapomne do końca życia to był najlepszy serwer na jakim grałem i oby ten był taki sam jak tamten trzymam kciuki pozdro !!!

1315741014-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...