Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ku*wa ludzie ogarnijcie posty typu "znając ciebie po 2 tygodniach serwer padnie "

Grałem na poprzedniej edycji z jakiś rok temu prawie

od początku do końca i dobrze wiem czemu padł serwer były takie bugi z modami że gracze bez problemu niszczyli spawn. I tak było codziennie Hultaj nie wyrabiał z naprawą spawnu i poprawianiem bugów w modach

co chwile znajdywał sie jakieś bugi na nie korzyść serwa.

Długo by o tym opowiadać ale wiem jaka jest prawda a znając Hultaja teraz ten serwer dopracuje do perfekcji i nie będzie żadnych bugów.

ps

Pozdro dla Hultaja nie wiem czy jeszcze mnie pamiętasz ale tamtej edycji serwa nie zapomne do końca życia to był najlepszy serwer na jakim grałem i oby ten był taki sam jak tamten trzymam kciuki pozdro !!!

Haha chłopie mylisz się wtedy serwer był dla kasy a nie dla zabawy po drugie na początku było normalnie a były resety po 3 lagi i bugi ludzie to wykorzystali i z nerwów niszczyli spawn bo mieli już dosyć tych resetów
Opublikowano

Haha chłopie mylisz się wtedy serwer był dla kasy a nie dla zabawy po drugie na początku było normalnie a były resety po 3 lagi i bugi ludzie to wykorzystali i z nerwów niszczyli spawn bo mieli już dosyć tych resetów

Wyjdź już z tego tematu i idź płakać komu innemu, jeżeli możesz.

O 14 start beta testów, bądźcie gotowi!

Opublikowano

Otwarte BETA TESTY przełożone na godzinę 18.00

Będziemy sprawdzać crashe, bugi, lagi, wszystko co znajdziemy będzie poprawione do oficjalnego startu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...