Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy była by możliwośc zrobienia małej zmiany w bb-codes na przyszłośc

chodzi mi o bb-code od wioski

dobrze by było jak by pojawił się tam nawias tak jak tu: [coord](500|500)[/coord]

bo wtedy można zrobić sobie listę wioch w notatniku i można atakować a tak to żaden konwerter listy wiosek nie działa na serwie

lub też można by było zmienić [coord] na [village]

popieram kolegę wyżej:) przydałoby się ;) bo bez tego to utrudnia grę

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc teraz tylko czekać aż nasz kolega zrobi odwzorowanie oryginalnego silnika jaki obowiązuje na polskich plemionach. Jak być miał czas to pomyśl nad regułą zagrody która jest na polskich sp oraz technologiach :D

Opublikowano

7.5 to najnowsza -,-

Oraz coś niesłychanego...

Coś czego na 100% się nie spodziewaliście...

Wersja 7.6 zostanie wersją 8.0!

Dlaczego? Ponieważ nadejdą tym razem bardzo duże zmiany!

Nowy wygląd gry, nowe zasady... oraz jeśli już wejdą większe zmiany graficzne to i Konta Premium!

Co pojawi się na 100%:

Możliwość dodawania własnych zasad z panelu admina

Więcej opcji edycji świata:D

Nowy wygląd... Strony powitalnej:D

Możliwość wyłączenia świata z listy światów na stronie głównej(logowanie)

Lepszy system rezerwacji!

Odkrycia

Ranking Odkryć

Możliwość przeniesienia odkryć z wioski do wioski za opłatą... 500 złotych monet*

Opublikowano

7.5 to najnowsza -,-

Oraz coś niesłychanego...

Coś czego na 100% się nie spodziewaliście...

Wersja 7.6 zostanie wersją 8.0!

Dlaczego? Ponieważ nadejdą tym razem bardzo duże zmiany!

Nowy wygląd gry, nowe zasady... oraz jeśli już wejdą większe zmiany graficzne to i Konta Premium!

Co pojawi się na 100%:

Możliwość dodawania własnych zasad z panelu admina

Więcej opcji edycji świata:D

Nowy wygląd... Strony powitalnej:D

Możliwość wyłączenia świata z listy światów na stronie głównej(logowanie)

Lepszy system rezerwacji!

Odkrycia

Ranking Odkryć

Możliwość przeniesienia odkryć z wioski do wioski za opłatą... 500 złotych monet*

O fajnie fajnie :)

Opublikowano

jest błąd w wersij 7.5 a w sumei to 2 jak chce zob opis mnicha to wyskakuej błąd smarta to samo tylko że inny błąd wyskakuej gdy zmieniam poparcie na s1 na s2 jest wszystko ok

Opublikowano

@UP Błąd starych nieodkodowanych plików.

Odkodowuję je właśnie:)

Co do silnika oraz strony:

Dam wam również niedługo(Dziś, tylko przerobię trochę kodu) Developerską wersję mapy poruszanej myszką:)

Dam również kilka dodatków, silniki znów są zawieszone sorry, FWL takie uprzejme że skasowali mi pliki:(

Ma ktoś jakiś DARMOWY hosting bez reklam, z krótką domeną(do 4 znaków) oraz bez błędów?

W ciągu dnia lub dwóch dam kilka fajnych ulepszeń na moją stronę i kontynuuję prace nad silnikiem:)

Opublikowano

Bartek ja mam do Cb jeszcze pytanie w którym pliku podniemić plik do forum ? bo mam forum a nie wiem w którym pliku wkleić adres aby do niego przenosiło

Opublikowano

Bartek ja mam do Cb jeszcze pytanie w którym pliku podniemić plik do forum ? bo mam forum a nie wiem w którym pliku wkleić adres aby do niego przenosiło

Ale forum że takie jak na plemionach czy do plemienia?

Jak przywrócić oryginalny wygląd strony głównej? :P

Podmień z wersji 7.5.1 czy tam starszej plik index.php oraz pliki_tpl/index.tpl

Opublikowano

Ale forum że takie jak na plemionach czy do plemienia?

to znaczy ja swoje na innym hostingu posiadam forum a chciałym wrzucić na stronę głowną natomiast gdy to robię to mi wyskkauje że nie znalazło i nie rozumiem tego że przed linkiem wyskakuje mi localhost/linkforum a chcialbym sam link do forum

A i jeszcze co do zagrody w opcjach jest ze niby mozna do 33 wybudowac ale no nst gdy to jest ustawione to maks 30 i zamiast 22 ileś tam można to 24 czyli jakby to nei działało

Opublikowano

Wyśle mi ktoś na PW download do silnika 7.5 ale z normalną stroną główną ? Nie tą od kuriera tylko normalną. Podmieniałem pliki ale nie wyszlo mi

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nie, to jest trudny skrypt, żeby mi co sekundę nowe dane z bazy danych pobierało nie łatwo zrobić:(

To tylko pokaz, możecie zobaczyć jak w przyszłości będzie mapa na silniku wyglądała, oczywiście na silniku będzie z poruszaną minimapą :D

Opublikowano

No więc tak, po pierwsze nowa strona silnika - http://plemiona-silnik.p.ht

Oraz developerska wersja mapy poruszanej myszką, kod pochodzi ze świata Arkadia(Z przeróbkami!), z mojego konta:

http://plemiona-silnik.p.ht/mapa.php

Jest większość opcji, włącznie Tryb pełno ekranowy:D:D:D

Same błędy na stronie wyskakują ;D

Zrobisz dla mnie slinik 1.5 ale z normalną stroną główną plemion?

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

od jakiegoś czasu wyskakuej mi ten błąd http://scr.hu/0a89/d4i9u wszystko włączone jak powinno być i tak jak bylo właczane tylko tym razem sie to pokazuje to wyskkauej gdy próbuje wejść na świat strona głowna działa tylko gdy się loguej na swiat to mi ten błąd wyskkakuje

Opublikowano

od jakiegoś czasu wyskakuej mi ten błąd http://scr.hu/0a89/d4i9u wszystko włączone jak powinno być i tak jak bylo właczane tylko tym razem sie to pokazuje to wyskkauej gdy próbuje wejść na świat strona głowna działa tylko gdy się loguej na swiat to mi ten błąd wyskkakuje

Wiem, w następnej wersji nie powinniście się z tym spotykać:)

Same błędy na stronie wyskakują ;D

Zrobisz dla mnie slinik 1.5 ale z normalną stroną główną plemion?

Nadpisz plik, wejdź w pliki_tpl/index.tpl, otwórz go notatnikiem/notepadem++ wprowadź np. na początku jedną spację, zapisz go i powinno być dobrze:)

Opublikowano

Ja do wersij 8.0 proponowalbym dodac zabieranie wiosek bo skoro admin może dodawać to czemu miałby nie móc zabierać? I jeszcze mam pytanie czy da się zrobić coś aby przy przenoszeniu z silnika 7.5 na silnik 8.0 konta graczy sie nie pousuwały , mieli tyle samo pkt co na 7.5?

Opublikowano

hej daj ktoś działający download do silnika 7.5 :p bo nigdzie nie mogę znaleźć ;P

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Ja do wersij 8.0 proponowalbym dodac zabieranie wiosek bo skoro admin może dodawać to czemu miałby nie móc zabierać? I jeszcze mam pytanie czy da się zrobić coś aby przy przenoszeniu z silnika 7.5 na silnik 8.0 konta graczy sie nie pousuwały , mieli tyle samo pkt co na 7.5?

Będzie się dało, to jest proste wystarczy się w MySql orientować -,-

hej daj ktoś działający download do silnika 7.5 :P bo nigdzie nie mogę znaleźć ;P

Sory za brak 7.5,b to głupie FWL mi pliki wyczyściło:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...