Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze jedno nie ruszaj strony głównej czyli jej oryginalnego wyglądu bo nie da się nawet zalogować :( popraw to

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekaj sprawdze

nic nie pomogło grafika zakrywa świat 1 lepiej było jak była stara grafika. Ehh... Bartek zaczyna cudować to oznacza że coraz gorzej będzie

Gdybym wiedział że takie coś wyjdzie że są wiecznie nie naprawiane błędy które są z wersji na wersje i to te same to bym nie ściągał

Opublikowano

czekaj sprawdze

nic nie pomogło grafika zakrywa świat 1 lepiej było jak była stara grafika. Ehh... Bartek zaczyna cudować to oznacza że coraz gorzej będzie

Gdybym wiedział że takie coś wyjdzie że są wiecznie nie naprawiane błędy które są z wersji na wersje i to te same to bym nie ściągał

Stwórz 2 świat i normalnie będziesz wchodził do gry. !

Opublikowano

jak mam zrobić nowy świat skoro nie można się zalogować? w plikach grzebać?

-,-

Zarejestruj się, dodaj sobie admina i zaloguj się na localhost/admin.php

Dodaj nowy świat... Gotowe!

Jest to mały błąd z rozszerzaniem się, w następnej wersji już będzie dobrze:)

Póki co rozwijam stronę, aktualnie statystyki:)

Opublikowano

wyskakuje taki błąd przy wylogowywaniu się

Fatal error: Call to a member function on a non-object in D:\mati\Silnik PL-Lan 8.0 By Bartekst222\htdocs\logout_admin.php on line 8

Opublikowano

To raczej wpływa tylko na wygląd strony, nie na jakiekolwiek akcje. Admin ma Auto-Login przy logowaniu się na stron ie głównej, Wylogowanie z admina sam nie wiem po co jest ale może się komuś przydać więc zostawiam:) A co do logout_admin.php to jest tylko strona "Ozdobna".

Opublikowano

Skoro ludzie piszą że są jakieś małe błędy to odrazu powinna być mała aktualizacja aby je wyeliminować. Postaraj się dopracować to co masz a nie rozbudowujesz silnik o nie do końca potrzebne rzeczy.

Opublikowano

I jeszcze ta strona. Zmień ją na oryginalną bo ta nie jest za fajna.

@edit. Popraw to jak najszybciej bo nawet zarejestrować się nie moge. Wywala błąd 404

Opublikowano
Para poder acceder a la iglesia desde el edificio

Seguir estos pasos

\8.0\Silnik PL-Lan 8.0 By Bartekst222\htdocs\pl1\actions\overview.php

línea 137

cambiar

'church' => '64,241,70,265,150,307,189,289,184,232,99,202',

por

'church' => '410,198,434,216,525,193,505,135,439,99,410,161',

El problema esta en que la coord que tiene actualmente es repetida con

'stable' => '64,241,70,265,150,307,189,289,184,232,99,202',

Espero que les sirva :)

//////

Aby uzyskać dostęp do kościoła od budynku

Wykonaj następujące kroki

\8,0 \Silnik PL-Lan 8.0 By Bartekst222\htdocs\pl1\actions\overview.php

linia 137

zmiana

'church' => '64, 241,70,265,150,307,189,289,184,232,99,202'

przez

'church' => '410, 198,434,216,525,193,505,135,439,99,410,161'

Problemem jest to, że rzeczywiście coord powtórzono

"stable '=> '64, 241,70,265,150,307,189,289,184,232,99,202'

Mam nadzieję, że to pomoże :rolleyes:

Opublikowano

@up Dzx za skrypcik:D

Teraz pracuję nad stroną, macie farta że silnik z rana wrzuciłem bo po południu mi przestał działać.

Zaczynam prace nad logowaniem:)

Opublikowano

Sorry za 2 post.

Czat jest prawie skończony - już można na nim pisać:)Tymczasowo Polskich nie akceptuje, ale to kwestia czasu aż naprawię;p

Teraz poprawiam stronę główną, już jest gotowe kilka stron admina dzięki czemu będzie mi łatwiej, jeszcze kilka dni i pojawią się płatne dodatki, będą działały na zasadzie Punktów:

Gracz wysyła SMS, dostaje kod, wpisuje, dostaje X Punktów, które będzie mógł na coś wykorzystać.

Z początku(Pierwsze 7 dni) będzie 2x więcej Punktów, jakie bonusy będą nie - nie jestem na 100% pewny, ale prawdopodobnie będzie:

- Lista serwerów - przeglądanie wszyscy - dodawanie serwera 20pkt, jeśli gracz nie będzie miał to publikacja zostanie zatrzymana i gracz otrzyma tylko Kod do wklejenia na mpcforum(taki jakby generator;p)

- Dodawanie Grup użytkowników - będą one miały własne Forum oraz informatory;p - założenie to będzie 50 pkt:D

- Konto VIP na stronie - Jakieś tam bonusy - coś wykombinuję:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...