Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To też wyjdzie w 7.5, dodałem ogółem skrypt do 7.5 który zmienia tekst BB-code na HTML

Jeśli dobrze pójdzie to 7.5 pojawi się niedługo:)

Opublikowano

Jak 2 plemię na świecie nie istnieje to nie dziwne.

'Podrasowałem' trochę stronę główną oraz zabezpieczyłem trochę edycję MySql:)

+ system znajduje kto jest 1 administratorem na serwerze:D

Opublikowano

bartekst lubisz widze php. mam pewien projekt. system 2 fazowy (serwer i klient w php) wiecej na prv. odczytaj :D każdy zainteresowany PRV!

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

A jak naprawić błąd , który pokazuje w rankinu 12k punktów skoro wisoka startowa to 26 :) Chciałem w admienie edytować, ale tam budynki startowe są na maxa mimo to przy wchodzeniu na server zaczynamy od 26, a w rankingu nadal mamy 12k :P

Opublikowano

konfiguracja supportu w innym pliku jest

tymczasowo praca nad silnikiem - zawieszona. klawiatura mi się popsuła, i mam starą, która liter t i y oraz kilku innych znaków nie czyta.

robotek - config/config.php

am jest baza supportu;p

Opublikowano

Raczej 7.5, muszę jeszcze kilka poprawek wprowadzić i zrobić możliwość usuwania kościoła na świecie, i 7.5 wyjdzie:)

Opublikowano

konfiguracja supportu w innym pliku jest

tymczasowo praca nad silnikiem - zawieszona. klawiatura mi się popsuła, i mam starą, która liter t i y oraz kilku innych znaków nie czyta.

robotek - config/config.php

am jest baza supportu;p

Opublikowano

Ostatnio weszłem na privatewars, i pomyślałem se Może wprowadzić Odkrycia do gry.

działało by to na zasadzie:

admin dodaje w panelu administratora 1 odkrycie, odkrycie leci do wybranej przez niego wioski(ID WIOSKI).

Jak skończę projekt tego, wyjdzie 7.5!

Opublikowano

Ostatnio weszłem na privatewars, i pomyślałem se Może wprowadzić Odkrycia do gry.

admin dodaje w panelu administratora 1 odkrycie, odkrycie leci do wybranej przez niego wioski(ID WIOSKI).

Oby tylko nie było takiego czegoś , że przy większej ilości wiosek tak jak na private... wchodzisz w wioskę i wyskakuje błąd z ciągiem znaków ... coś tam , coś tam i wspomniane (ID Wioski) przez co dana wioska nadaje się aby do kasacji.

I masową zrób dobrą i może renamer wsi i masowe badania to z pewnością przyciąga tak samo jak pokonani przeciwnicy dla danego plemienia.

Odznaczenia hmm... zbędne raczej.

I może dodanie bota jako event np. gdy ktoś go pokona otrzymuje coś.

Bot ustawiony w sposób taki aby po 1 utraconej wiosce podbijał 5 innych graczą oczywiście.

I mniej barbarzyńskich wiosek , to strasznie demotywuje i stanowczo odraża , a potem wchodzi taki na serwer i mówi , że nuda albo zbyt łatwo bo bawi się w boba budowniczego ;/

Opublikowano

Ściągnąłem ten silnik instaluje odpalam i wchodze w panel admina i tworzę serwer . Potem chcę edytować ten serwer tzn dodać osadki itp. no to muszę wejść w edycje i się nie da :( wpisuje swój nick i hasło do tego świata w moim przypadku dałem serwer1 i jeśli wpiszę źle to wyskakuje komunikat że hasło jest złe natomiast jak wpiszę dobrze to nic się nie dzieje nie wchodże na żadną edycję świata ani nic dajej zostaje na tej samej stronie może ktoś wie o co chodzi ??? proszę o pilną pomoc :)))

Opublikowano

Ściągnąłem ten silnik instaluje odpalam i wchodze w panel admina i tworzę serwer . Potem chcę edytować ten serwer tzn dodać osadki itp. no to muszę wejść w edycje i się nie da :( wpisuje swój nick i hasło do tego świata w moim przypadku dałem serwer1 i jeśli wpiszę źle to wyskakuje komunikat że hasło jest złe natomiast jak wpiszę dobrze to nic się nie dzieje nie wchodże na żadną edycję świata ani nic dajej zostaje na tej samej stronie może ktoś wie o co chodzi ??? proszę o pilną pomoc :)))

Admina masz wbudowanego w konto :). Czyli logujesz się na swiecie i w prawym górnym rogu masz dodatkową kolumnę (admin) I tam masz wszystkie funkcje panelu admina swiata

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Ma ktoś też taki problem, że strasznie długo ładuje stronę? Średnio generuje w 700/800ms, komputer mam dosyć dobry [intel Core i7, 4GB RAM, 4 rdzeniowy, Karta nVidia GeForce 2GB itd], nie wiem skąd takie opóźnienia. Trochę jest to uciążliwe, chcę przejść na inną podstronę to muszę czekać kilka sekund aż załaduje

Opublikowano

Nie mam czegoś takiego ... Po prostu odpalam silnik i rerejstruje się i potem wyskakuje że pierwszy administrator no to robię żeby moje konto było pierwszym administratorem ... Następnie sb tworze nowy świat i jak się loguje na administratora no to jest do wyboru że na którym świecie chcesz się zalogować oraz niżej panele adminów ... i w tym panelu adminów jest świat 1 i admin.php i PMA ... no to wciskam na świat 1 i wyskakuje mi : Dodaj administratora na świecie!

Jeżeli jesteś właścicielem silnika, oraz chcesz mieć na świecie panel administratora podaj tutaj swój nick oraz kod zabezpieczający:

Imię użytkownika na świecie/nick:

Kod potwierdzający bycie właścicielem:

i co ? pomóżcie prosze

Opublikowano

D

Dałbyś radę zrobić te wojny? by chociaz było to ile wioch przejął dany gracz,a i czy też potrafisz by było dzielone forum z innym plemieniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...