Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Bartek to czemu wystawiasz silnik na którym nie da się wejść na świat

źle Ci ? nikt Mu nie podziękuję za to że sam pracuje nad tym silnikiem tylko sama krytyka -,-

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu bartek zamiast robić nowych aktualizacji lub spolszczania nowych silników proponował bym ci dopracować te małe bugi z silnika 8.0 bo to raptem dzionek siedzenia przy silniku i większość zgłoszonych błędów zostanie usunięte a tak to zrobisz następną niedopracowaną wersję która da dużo do myślenia :)

ale to tylko moje zdanie

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Nowicjusz
Opublikowano

Powiedz mi, za co ja mam mu dziękować? Nawet do gry nie mogę wejść -_-

a ja jakoś się loguje normalnie :) nie jego wina że nic nie umiesz ;)

Opublikowano
I jeszcze nie znalazł błędów, które są trudne do skorygowania.

Na razie, od czasu do czasu mam soluccionado, ale będę nadal szuka, czy jakikolwiek trudniejsze ^_^

Opublikowano

Wersja 8.1 wyjdzie kiedy naprawię wszystkie(Prawie) błędy oraz wraz z nowym programistą odkodujemy silnik!

Można już dziś sprawdzać co nowego będzie w wersji 8.1 - twlan.plemiona-silnik.p.ht

Gdy odkodujemy sid.php będziecie mogli się logować!

Opublikowano

Silnik będzie możliwy do postawienia na normalnej stronie, zanim jednak wyjdzie zlikwidujemy jak najwięcej błędów. Możliwe nawet że pojawi się w 2014...

Póki co poprawiam akcje w panelu admina, bo mam problem... Później skorzystam z programu, odkoduję pliki konfiguracyjne, poprawię w nich błędy i zalogować każdy będzie się mógł;p

Możliwe że 8.1 będzie udostępniało tylko htdocs...

Opublikowano

Może z kilkoma małymi zmianami, resztę CZYSTĄ typu pma czy MySql będzie się osobno pobierało, wgrywało plik index_tw.sql i to tyle...

Nie działają mi Spoilery i szybka odpowiedź, WTF?!

Opublikowano

8.1 daj mi znać, kiedy można wejść w świat: D

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /home/u571353824/public_html/twlan/pl1/uczestnictwo.php on line 124

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...