Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie masz kopii silnika ? to proszę kogoś o dodanie silnika na byle hosting fajnie by było jak by ktoś mi udostępnił ten silnik :)

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgłoszenie mogę ci napisać :P i tłumaczyć to i owo :) z angielskiego angielskie CV już dużo razy pisałem :) jeśli chcesz to mogę ci pomóc ale jesli by cię przyjeli to nie wiem czy byś robił dla innogames niemieckiego czy ze strony polski jak coś to więcej na PW albo na moim gg myśle że znasz :) albo na hamachi

EDIT: a chciałem ten silnik bo będę robił serię poradników dotyczących modyfikacji silników na YT a twój silnik najlepiej się z pośród wszystkich prezentuje :)

Opublikowano

Strona wygląda ładnie. ;P Szkoda że nie jest jeszcze skończona. xD Mapka też jest bardzo fajna. Brawo. :P

@edit

Poprawka. Mapka jest zajebista. ;P

Opublikowano

zgłoszenie mogę ci napisać :P i tłumaczyć to i owo :) z angielskiego angielskie CV już dużo razy pisałem :) jeśli chcesz to mogę ci pomóc ale jesli by cię przyjeli to nie wiem czy byś robił dla innogames niemieckiego czy ze strony polski jak coś to więcej na PW albo na moim gg myśle że znasz :) albo na hamachi

EDIT: a chciałem ten silnik bo będę robił serię poradników dotyczących modyfikacji silników na YT a twój silnik najlepiej się z pośród wszystkich prezentuje :)

Napisać CV nie problem, ale wyjechać do Niemiec... Tutaj chodzi o to że ja piszę, tylko że muszę najpierw angielską wersję a później dodają tłumaczenia do pliku językowego... następnie wrzucają nowe pliki i tyle.

Strona wygląda ładnie. ;P Szkoda że nie jest jeszcze skończona. xD Mapka też jest bardzo fajna. Brawo. :P

@edit

Poprawka. Mapka jest zajebista. ;P

O poczekaj, właśnie skończyłem wygląd rejestracji, teraz skrypt i będziecie mieli konta;p

A, w 8.0 pojawią się reklamy, nie usuwajcie ich też chcę coś zarobić;p

Opublikowano

To tylko zrób tak aby nie wyświetlały się na pół strony a będzie git. ;P

A co do stronki... Czekam, wiem że jej takiej nie zostawisz. xD

@edit Takie małe pytanie. Bo po stworzeniu nowego świata nie mam kościoła. Zrobiłem cos źle czy mi jakoś się sam wyłączył? I czy da się go włączyć jakoś. Edytowałem tylko plik konfiguracyjny serwera i wygląd strony więc raczej nic nie popsułem. ;P

Opublikowano

Powinieneś tylko plik konfiguracyjny edytować, resztę powinien system zrobić. Tam jest linijka, jak nie działa to nwm o co chodzi -,-

Opublikowano

Ale chodzi mi o wygląd strony głównej. Podmieniłem na oryginalny bo ten nowy nie za bardzo przypadł mi do gustu. Czyli w pliki config powinna być od tego linijka?

@edit już mam xD

Opublikowano

Mi się nic nie wyświetli mam Ad Muncher Premium i reklamy nie wejdą nawet jak zrobisz własne bo aktualizacja będzie po jednym dniu jak tylko wyjdzie taki baner :D

Opublikowano

Ojtam ojtam

Dorobię kilka rzeczy, kilka poprawek i wychodzi 8.0!

Teraz dodałem regulamin kontrolowany z poziomu admina;p

Oraz pracuję nad zabezpieczeniem drobnym mojego konta.

Opublikowano

hej bartek mam prośbę jeśli będziesz dodawał na swoją stronkę silniki to daj wybór wersji jaką chce się pobrać a nie jak na poprzedniej tylko najnowszą . No i parę aktualizacji poprosiłem jeśli nie było by problemu o skrypt wiadomości powitalnej ;)

Opublikowano

hej bartek mam prośbę jeśli będziesz dodawał na swoją stronkę silniki to daj wybór wersji jaką chce się pobrać a nie jak na poprzedniej tylko najnowszą . No i parę aktualizacji poprosiłem jeśli nie było by problemu o skrypt wiadomości powitalnej ;)

Dam wybór wersji. Jak będę pamiętam dam ten skrypt;p

wybór wersji i opis można do nich jeszcze dodać

Spk;p

Teraz poprawiam trochę stronę główną.

Opublikowano

Takie małe pytanie. Gdzie moge zmienić pozycje budynków? :P Tak żebym mógł je np przesunąc. xD Ta się to gdzieś zedytowac?

Opublikowano

Bo jest taka opcja "czytaj poprzednie posty." Poszukaj na stronach 1-3 a będziesz wiedział co zrobić. -.-

@edit

A tak wgl kiedy wyjdzie 8.0?

Opublikowano

8.0 wymaga dużo poprawek, oraz jeszcze nad kilkoma skryptami pracuję dzięki czemu będzie niezłe.

Już dodałem kilka rzeczy, sprawdzanie konta w JS np:)

Właśnie pracuję nad auto-odbanowaniem, kilka skryptów przejrzałem(przez 1h je przeglądałem) i wiem już jak zrobić kilka rzeczy;p

Co do mapy poruszanej myszką - pouczę się ajax i może ją zrobię;D

Albo skorzystam z 2 rozwiązania - Ma ktoś kontakt z Sir Roland`em?

Opublikowano

hmm nabylem silnik 7.5 wlasnie jestem w trakcie dodawania na byle darmowego hosta zaraz dam link

EDIT: aktywny download do silnika plemion 7.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...