Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Nom podejrzewam że nie tylko Ty :D ale raczej poczekamy sobie coś tak czuje ;p więc nie ma się co wkurzać :) Bartek też człowiek i może się spóźnić i takie tam xD

Opublikowano

Kur*a!

Mama mnie do Kuzyna na tydzień wysłała, teraz nie mam dostępu do silnika.

Póki co szykowany od początku Lipca serwer Minecraft otworzyłem. Teraz jak u Kuzyna silnika nie mam to serwer mc rozwijam i zapraszam na niego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1014888-freebuild162otherdropsdzialki64x64serwer-firegomc-by-bartekst222/#entry8402908

Opublikowano

Kur*a!

Mama mnie do Kuzyna na tydzień wysłała, teraz nie mam dostępu do silnika.

Jak masz walić takimi tłumaczeniami, to się lepiej wstrzymaj, bo przypomina mi to szkolne usprawiedliwienia spierdolenia z ostatnich lekcji.

Opublikowano

Po chuj się tak do niego przypierdalacie? Z własnej woli robi silnik i nic z tego nie ma, więc może chociaż uszanujcie to że chce sobie trochę odpocząć, a nie na wasze życzenie ciągle dodawać nowe rzeczy.

Opublikowano

samo przeklinanie nie jest zabronione, bluzganie już tak ;p
od czasu do czasu można rzuciś jakimś ch*jem czy Ku*wą ale bez przesady :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Nowicjusz
Opublikowano

Nom jak już mówiłem Bartek też człowiek ma swoje życie rodzinę znajomych itp itd :) a tak że inne gry xD jak coś zrobi to się cieszcie jak nic to trudno nikt mu za to nie płaci :)

Opublikowano

2,5 h włączania i wyłączania programów, komputera i w końcu, poddaje się.

Silnik nie chce mi się za żadne skarby uruchomić, wciąż Tylko:

Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem localhost.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
  Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
  Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Apache nie chce działać, wymieniałem je z silników starszych kilkanaście razy... I NIC!

Jutro jeszcze spróbuję go Uruchomić, a jeśli mi się nie uda udostępniam wam htdocs żeby inni programiści mogli silnik rozwinąć(O ile ktoś będzie chciał go Opublikować)

@EDIT:

Póki co popracuję trochę nad www.plemiona-silnik.fwl.pl

Zamierzam wprowadzić kilka ulepszeń(Jeśli zadziała), a powyższa strona bardzo mi się przyda:)

Opublikowano

To co zrobiłeś, żę nie działa? Przecież miało być tak pięknie :C

Właśnie nic, byłem u kuzyna wróciłem - Pufffff

port 80 3306 i 81 odblokuj "D

Nie pomogło:(

Wprowadzę tylko kilka poprawek, tak na oko i publikuję silnik.

@Edit

Właśnie usuwam 'śmieci' z htdocs których nie powinno tam być, i zaczynam Upload.

@Edit2

Tym razem nie musicie czekać X h czy nawet dni, już 32% zamną a minęło tylko... 9 minut 3 minuty(Pomyliłem się w licznikach, 9 minut zostało;p)

Opublikowano

Zamiast przygody to jest prygody do mnichów nie ma obrazka jak chce wejść zobaczyć jego siłe to są errory,kosćiół działa ale nie mam 100% wiary i zasięgu kościoła.Wygląd strony też nie zachwyca ponieważ potem jak wejdzie się w grę to jest tak troche dziwnie tam gdzie surowce itd.Nie wiem jak wy ale ja poczekam na 7.6 i do niego zrobie grafikę swoją własną ale nie wiem czy ją udostępnie.

Opublikowano

- przy aktywacji konta brakuje funkcji trim przy sprawdzaniu kodu

- po zalogowaniu strona powitalna jest cała rozwalona

- do kościoła nie da się wejść z widoku wioski

- mnichowie nie mają ikonek

- brak szablonu popup_unit.tpl

- minimapa nie działa

Lipa ogólnie :/

Opublikowano

Bo mi nie chce się na kompie silnik uruchomić.

Nie mam jak go Progormować, naprawi mi się to wypuszczę 7.6 z poprawkami.

@Edit

Mnichom chyba nie zrobię Ikonek.

Aby wejść w Kościół trzeba w Poziom kliknąć:)

Opublikowano

popraw ten css od statystyków bo nie działają statystyki i ustawienia świata . Zedytuj css tak jak kurier plemion w Komnacie . Statystykach . Ekranie wylogowania , Team.

I dodaj Zapomniałem hasła bo zabrakło ci :D

A i napraw grafikę mnicha. I jeszcze jedno pytanko . Czy możesz też tak zrobić jak naprawisz statystyki światów. Ustawić ,aby się świat też sam dodawał jak do komnaty chwały.

graphic.png

76561198162331360.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...