Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawiłem trochę panel admina, Edycja graczy jest teraz o wiele lepsza

Jeszcze tylko banowanie skończę i biorę się za poprawki;p

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Banowanie skończone - działa automatycznie i nie będzie teraz z nim problemów;p

Właśnie poprawiam zauważone błędy;p

Opublikowano

a skan?

hmmm skan ? heh juz usuwam link spoko xD jeśli stawiacie na bezpieczeństwo a silnik nie jest mój to nie biorę odpowiedzialności za cudze wirusy xD

edit: bez urazy dla autora silnika ale w takim razie jeśli autor się zdecyduje udostępnić silnik to sam to zrobi w takim razie jeśli ktoś chce aktywnego downloada to może go dostać na PW ;P pobiera na własną odpowiedzialność xD

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

;p

Silnik nie ma wirusa, było chyba 20downloadów zanim mi strona wysiadła, a 7.5.1 miał równo 190 i nikt się na wirusa nie skarżył.

Właśnie pracuję nad 3 nowymi bazami tworzącymi się wraz ze światem - support, support_post, friends.

Opublikowano

Popracuj też nad regułą zagrody jaka obowiązuje na rundach SP i nad tworzeniem osobnego świata SZYBKIE lub SPECJAL

Opublikowano

to tylko w sumie nazwy światów a zawartości i tak se sami edytujecie .

Wdłg mnie zbędne. Jedynie nazwa świata by można było sobie zmienić i na stronie logowania się edytuje.

I postaraj się bartek o naprawy odnośników na swojej stronie bo jest lekki syf :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

to tylko w sumie nazwy światów a zawartości i tak se sami edytujecie .

Wdłg mnie zbędne. Jedynie nazwa świata by można było sobie zmienić i na stronie logowania się edytuje.

I postaraj się bartek o naprawy odnośników na swojej stronie bo jest lekki syf :D

Special i szybkie są zbędne, masz rację. A jeśli o moją stronę chodzi, to ja tylko przygotowałem index, w przyszłości wszystkie odnośniki będą działać;p

hmm ajak mam ustawić maksymalną liczbę graczy na danym świecie bo nie wiem ? a może dodasz też wstępne logowanie?

Wstępne logowanie to tylko dodatkowe megabajty dla MySql i dla światów...

Max liczba graczy na świecie... w wersji 8.1 popracuję nad tym:)

Oddali mi wczoraj transfer. Poprawię kilka rzeczy - jutro na 99% silnik będzie!

Opublikowano

Po co wprowadzać cały czas nowe wersje silnika, w których zmieniasz w zasadzie tylko .css i dodajesz kilka zbędnych, z reguły niedziałających funkcji? Poprawiłeś chociaż połowę błędów, które pojawiały się w wersji 7.0 albo u Rolanda?

Opublikowano

To czekajcie, właśnie 30%mi się wrzuciło:D

jak Wrzucę silnik, biorę się za stronę:)

Już możecie się rejestrować,logowanie będzie za chwilę, dodam również support podzielony na 2 typy:

Prywatny - kontakt tylko z administracją

Publiczny - Każdy może zobaczyć pytanie i na nie odpowiedzieć:)

Ogłoszenia również przed publikacją silnika się pojawią, listę zmian i nowości też będziecie mogli zobaczyć:)

Opublikowano

i już zauważyłem pierwszy błąd
nie da się zalogować na świat
na stronie głównej nie wyświetla się dobrze ten prostokąt na którym pisze świat 1 i nie można w niego kliknąć

up
już wszystko ok tylko jakiś mały błąd był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...