Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Została zamknięta, ponieważ jeden ze skryptów 'łamał zasady' wysyłając E-meile aktywujące do was, niestety przez funkcję parse @ była innym znakiem, przez co hostinger zamknął stronę.

Ale nie ma tego złego:

Poszukuję Downloadów wszystkich silników jakie tylko znacie(Ale muszą być stałe!)

Chcę zrobić nową stronę, większość skryptów już gotowa, tym razem będzie forum(Zewnętrzne na hostingu pun.pl, jak dla mnie najlepszy;))

Pojawi się kilka nowych opcji, będą lepsze zabezpieczenia a layout jak dla mnie jest całkiem niezły;)

Aktualnie wrzucam przeróbkę silnika 8.3, będzie kilka błędów naprawionych + lista serwerów będzie tym razem w pełni działała:D

Lecz na starej stronie miałem już 400(Około) zarejestrowanych, czy konta będą importowane? Nie - Lepiej, w ogóle nie będzie kont, Download będzie dla każdego a lista pobrań będzie tym razem zajmowała kilkadziesiąt razy mniej miejsca w bazie MySQL;)

Strona ma szanse się rozwinąć, ponieważ nie będą tam tylko moje silniki, Download będzie działał na zasadzie przekierowania pod daną stronę, czyli co? Wy klikacie Download, on otwiera specjalną stronę która nalicza mi pobranie silnika a po chwili pobieranie silnika rozpoczyna się!

Poszukuję teraz:

1 administratora forum, który pomoże mi ogarnąć stworzenie go, administrator dostaje TYLKO rangę admina na forum oraz jako pierwszy link;)

2-4 moderatorów którzy za kilka dni będą się zajmowali pilnowaniem porządku;)

1 Opiekuna - jego zadaniem będzie dodawanie skryptów/silników do listy gdyby ktoś taki zgłosił;) Dostaje wszystkie uprawnienia na forum(Równy adminowi) oraz hasło do panelu administratora na mojej stronie!

Opublikowano

moze dac ktos linka do tego solinika i napisac co i jak ? a nie gadacie jakies kocopoly;d

A Ty tylko po to się zarejestrowałeś? -,-

Ale w sumie fakt, może ktoś udostępni pliki 8.3 jak ma? :D

Opublikowano

Jeszcze dziś strona będzie działać...

Wgrałem już silnik, teraz stworzę admina + zabezpieczenia do niego >.<

I już za kilkanaście/kilkadziesiąt minut strona będzie gotowa;)

@Edit

Link:

pl-lan.96.lt

Później dam skan oraz link w 1 poście;)

Opublikowano

Wyłapałem buga w 8.3 z wiadomości powyżej, a mianowicie po wciśnięciu przycisku "Wyloguj!" wita następujący ekran:

902kv20npozv.jpg

Potem można sobie wcisnąć dowolną opcję, np. podgląd wioski i wtedy widok przełącza się jedynie z dziennego na nocny, a grać można dalej :P
Po ponownym naciśnięciu "Wyloguj!" sytuacja się powtarza, a więc w wielkim skrócie - nie wylogowuje.

Opublikowano

@up

\pliki_tpl\game.tpl

linia 1287

zamień na:

<a href="game.php?village={$village.id}&action=logout&h={$hkey}&screen=" class="footer-link">Wyloguj!</a>
Opublikowano

@2up
Dzięki wielkie, działa :D

@up
Jak to nie ma panelu admina? o.O
Jak już stworzysz sobie konto to nadaj mu właściciela i potem w oknie logowania po wpisaniu passów na dole masz taką małą czcionką "przejdź do panelu admina" lub jakoś w ten deseń :D

Opublikowano

Tak jak na plemionach Pokaż wszystkie światy to tutaj jest Przejdź do panelu admina.

Panel admina świata można dostać wpisując hasło na tej stronie: localhost/pl1/admin

Hasło: plemionka

Opublikowano

Mimo że odkodowałem silnik, to wciąż najlepiej jest korzystać na VPSach z lampa do obsługi silnika, oczywiście teraz możecie dodatkowo wgrać nowsze PHP a nie 4.4;)

@Edit:

W nowej wersji mam zamiar:

- Poprawić kilka mniejszych błędów

- Naprawić listę publicznych serwerów plemion;)

- Dodać poprawne ikony przy budowaniu

- Naprawić czas budowy

- Możliwe że przepiszę trochę system BB-Code

- Na 100% Wprowadzę funkcje które pozwolą użytkownikom dodawać dodatkowe funkcje oraz opcje w panelu admina;)

- Już poprawiłem minimapę, kolory odznaczonych + poruszana myszką już nie ma luk

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu na stronie wgrałbym jakiś lepszy silnik forum i poprawił zdeczka stronę. :) Bo te forum trochę odstrasza a zmiana nie jest dużym problemem. 

Opublikowano

Czemu nie można postawić ich na darmowym hoscie? Pisze żeby zainstalować silnik, a instalacja i tak nic nie daje.

Opublikowano

Wiem że są błędy, w następnej wersji poprawię oraz dodam to jedno:

Ostatnio zająłem się projektem, na którym mogę zarobić, nie powiem teraz konkretnie co to jest ale powiem że to jest kolejny silnik, tym razem nie gry tylko ItemShopu pod minecraft;)

Pracowałem sobie z tym systemem i chciałem go złączyć z Ownserver, gdy natknąłem się na JSON, słyszałem o tym wcześniej ale się tym nie interesowałem.

Cała mapa plemion działa w tym systemie, lecz niestety wymagane PHP 5, poszukuję osoby która tym razem na serio napisze mi na pw jak zainstalować nowe PHP bez kontaktu na GG...

Na co pozwoli nowa wersja PHP? :

Na poprawienie konfiguracji i klas w silniku

Na zainstalowanie nowego PHPMyAdmin który ma świetne systemy - będzie można kilka razy szybciej edytować graczy czy co tam się chce;)

Poprawienie oraz stworzenie systemów w AJAX

Opublikowano

Warning: main(../configs/config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory inC:\Users\Administrator\Desktop\8.2\htdocs\pl1\include.inc.php on line 20

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../configs/config.php' (include_path='.;C:\Users\Administrator\Desktop\8.2\php\pear\') inC:\Users\Administrator\Desktop\8.2\htdocs\pl1\include.inc.php on line 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...