Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Polsce pierwszy nie byłem który odkodował cały silnik DS-Lan, ale za to jako pierwszy poprawiłem funkcje które odkodowałem + udostępniłem...

@Harios Znam się na PHP, nie jestem jakimś mistrzem ale mam tylko 13 lat a i tak większość mi w wiedzy nie dorówna... Jestem pierwszym który udostępnił mapę poruszaną myszką, co prawda to prawda, była zbugowana ale nie wiedziałem że jest klasa która pozwala dodać do php4 JSON, gdyby nie to mapa by śmigała.

PHP Nauczyłem się tylko z praktyki, 0 poradników ani niczego, korzystałem z tego, co miałem a i tak umiem wiele.

Więcej do ciebie pisał nie będe, jesteś jak ten... (pominę słownictwo) Sqery, gada gada że nic nie robię porządnie a sam później na 100% korzystał z mojego silnika -_-

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co ? Pobrałem ten twój silnik :)

Wejdz sobie do plików strony do folderu configs i otworz te wszystkie pliki. Zobacz jak to wyglada :) moznaby to zrobic 10x lepiej 10x krocej i 10x optymalniej bo to co tam jest nie ma ładu ani składu. Skrypty są od SirRoland a nievtwoje dotego to smarty... Naucz się pierw poprawnie pisać a potem bierz się za silnik. Pzdr sorry za bledy pisane z fona

Opublikowano

@up tu niestety musze się z tobą zgodzić niektóre pliki nie maja ładu gra dość długo sie ładuje i ma bardzo dużo błędów ale autor rozwija silnik i mam nadzieje że bd lepszy od orginalnego :D

Opublikowano

Lepszy silnik od oryginału?

Przecież od razu by się InnoGames przyczepiło.

Do tych co twierdzą , że zrobili by to lepiej niech zrobią coś lepszego , a nie piszą na forum!

Potrafisz? Pomóż , doradź , a nie hejtujesz... też mógłbym zrobić to lepiej chociaż nie mam zielonego pojęcia o tym :D

Zazdrość zżera , paranoja i plaga naszych czasów ;(

Tyle w temacie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da ktoś download? Bo na tej stronie wciskam i gówno się dzieje :D

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

A ja mam po instalacji:

Warning: require(include.ini.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\plemiona\index.php on line 12

Czyli, jak rozumiem, plik include.ini.php przy instalacji nie został utworzony...Fizycznie go nie ma. Spotkał się ktoś z tym problemem?

Opublikowano

No jak, pobrałem najnowszą wersję 8.3.

EDIT:

Pobrałem go trzeci raz, za każdym razem ma większy rozmiar :)

68,6 MB (bajtów: 72 032 873)

Opublikowano

No dobra może udostępnię wam parę SC z mojej gotowej pracy;)

Na razie robię Panel administratora, kilka funkcji już w 100% działa a oto SC:

UWAGA! Silnik będzie darmowy do pobrania, licencja jest po to aby NewTribals mogło się utrzymać oraz kupić lepszą maszynę żeby nie było lagów...

sc1.png

sc2.png

sc3.png

Jeśli chodzi o ten menadżer plików to cały czas nad nim pracuję ;)

Opublikowano

Hahahhahahahaa licencja dobre sobie.... Do sądu mnie pozwiesz ? Wiesz że nie można sobie tak pozwać ? Najpierw składa się zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa... A jeżeli takowe byś złożył to ty pójdziesz siedzieć... Czemu ? bo priv plemiona są nielegalne - dlatego.. Może nie ty co twoi rodzicie. Tą licencję każdy głupi usunie sobie z kodu. Jesteś gimnazjalistą i nie masz pojęcia o prawie... Jakby się ktoś uprał to za samo udostępnienie mogą wsadzić ale Ciebie. Jeżeli zakodujesz sobie silnik to będzie on warty tyle co poprzednie. Więc jak dorośniesz to pogadamy...

Opublikowano

@Up po pierwsze mam 13 lat jestem w 6 klasie, po 2 ty mi tutaj nie pyskuj dziecko bo zgaduję że jesteś młodszy ode mnie i tylko rodzice ci dyktowali co masz pisać albo w necie wyczytałeś...

Licencje sobie usuwaj jak chcesz edytować każdy plik z osobna, a mam tych plików pełno i nawet się nie kapniesz z jakiego pliku wychodzi błąd...

Dodałem je po to żeby nie każdy zakładał sobie serwer na moich plikach, a chcemy mieć zysk z tego... Taka licencja będzie kosztowała ~5zł SMS`em.. 2,50 przelewem...

Silnik będzie w 100% z inną grafiką, własnym kodem i jedynym porównaniem do plemion będzie cel gry, przejmowanie wiosek żeby być TOP 1.

Tak jak z poprzednim - nie będę z tobą dyskutował, to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź na twój temat.

Jeśli jeszcze ktoś myśli podobnie tak jak kolega wyżej to może z silnika nie korzystać, mnie to nie obchodzi...

Opublikowano

@UP

Spoko :) tym bardziej 6 klasa :) Lepiej się idź uczyć :)

2,50 przelewem ? Bardzo ciekawe... to się nawet nie opłaca fatygować...

W każdym pliku masz sprawdzanie licencje ? - Już widzę te lagi. Nie trzeba wcale usuwać jej sprawdzania a można jedynie zrobić tak aby akceptowała kod jako poprawny... Pewnie masz to ifem to dodam sobie OR 1=1 i  po licencji... Inna grafika i co z tego ? Myślisz sobie że można kraść pomysły tak od ? Jakbyś rozkręcił to na większą skalę plemiona dojdą do Ciebie. Straszyłeś sądem, teraz piszesz że mogę sobie usunąć licencję... Już się obsrałeś ? (szybko) PS: Mam 17 lat :) Liceum mat-fiz-inf i o programowaniu coś wiem. Patrząc z ciekawości na twoje poprzednie silniki to był jeden wielki syf. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@UP

Nie potrzebuję bo plemionami interesuje się tylko tak sobie :) Nie mam czasu pisać silnika, z którego nic nie nie przyjdzie. Robię projekty na zamówienia za $ :)

Opublikowano

@Up jeszcze nie wiem, dopiero mam podstawy a mam zamiar całą grę napisać od 0, trochę to potrwa ale może jakieś wersje do testów wypuszczę;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...