Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Mam pytanie co do tego silnika, czy korzystanie nawet z najnowszej wersji przerobionej przez ciebie (mówię tu po postawieniu serwera dedykowaneg) nadal jest nielegalne ?

Zależy.. nielegalne jest właściwie tylko i wyłącznie grafiki plemion :) reszta nie należy do Plemion :)

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy.. nielegalne jest właściwie tylko i wyłącznie grafiki plemion :) reszta nie należy do Plemion :)

Nie byłbym pewny. Możliwe też że mogłyby być problemy przez bardzo podobny układ elementów na stronie (CSS).

Opublikowano

Plemiona nigdy nie zwróciły większej uwagi na podróbki, tylko adres jako cenzurę dawali...

Stworzyłem idealną kopię mojej mapy, taką samą jak na plemion.pl! Niestety. tymczasowo działa ona na zasadzie wymagania wszystkich GET a następnie funkcja require ładuje stronę idealnie taką samą jak mapa na plemiona.pl, tak samo z minimapą:)

Kiedy zobaczę jak wygląda zwyczajne wymaganie, uda mi się uzyskać pełną ilość danych, na ich podstawie będę jeszcze bliżej zrobienia mapki:)

Opublikowano

Jakie jest hasło do dodania administratora na dany świat (Kod potwierdzający bycie właścicielem), bo wpisuje plemionka i nic. Z góry dzięki.

Wersja silnika 8.1

Opublikowano

a co z silnikiem kiedy publikujesz

Wpisujesz swój login, a jako hasło plemionka i klikasz --> "dodaj rangę administratora!", po kliknięciu na nowo pokaże się do wpisania login i kod, ale już nie trzeba wpisywać tylko potem uruchamiasz serwer "localhost" i po zalogowaniu do gry w prawym górnym rogu obok "wyloguj" masz opcje na czerwono admin.

Opublikowano

Zły cytat zaznaczyłeś:)

Wczoraj rozpracowałem skład całego wywołania funkcji JS, efekt jest pozytywny:)

Tak wygląda link którego JS żąda:

http://pl78.plemiona.pl/map.php?v=2&e=1387477060150&460_480=1&

Pod linkiem macie ładny skład całej mapki:) Kiedy tylko wprowadzę poprawne funkcję w PHP - Efekt u mnie będzie w około 90% podobny jak i ten powyższy, a w skrócie - Stworzę mapę poruszaną myszką:)

Opublikowano

Wpisujesz swój login, a jako hasło plemionka i klikasz --> "dodaj rangę administratora!", po kliknięciu na nowo pokaże się do wpisania login i kod, ale już nie trzeba wpisywać tylko potem uruchamiasz serwer "localhost" i po zalogowaniu do gry w prawym górnym rogu obok "wyloguj" masz opcje na czerwono admin.

Tylko że jak wpisuje te hasło: plemionka to wyskakuje komunikat

Błędny kod zabezpieczeń!

http://zapodaj.net/a897567727a49.jpg.html

Może ktoś podać mi link do pobrania silnika v8.1.

Może nowy silnik rozwiąże mój problem.

Opublikowano

Wiem, stare wersje zostaną wgrane za jakiś czas, tymczasowo tworzę 8.3, i co w 8.3:

-Nowy system uczestnictwa( Dla mniej uważnych nic nowego )

-Nowy layout administratora świata

-Dodawanie wojsk graczom/wioską za pomocą nowej funkcji:)

-Możliwość usunięcia wszystkich wiosek barbarzyńskich:D

-Tak jak powiedziałem - tak i zrobiłem! Cały panel administratora jest teraz możliwy do przetłumaczenia w pliku konfiguracyjnym PHP - PANEL W GRZE!

-Dzięki rozpoczęciu projektu minimapy poruszanej myszką powstał błąd mapy poruszanej myszką, lecz źle ona przesyła dane:(

+ Już wiem co gdzie jak w mapie poruszanej myszką:)

Opublikowano

Najprędzej:) Ale wszystko się może zmienić, w tym czasie małe ogłoszenia:

Mapa została rozpracowana w 100%! Nie zmieniałem oryginalnego JS,jeśli ktoś chce zobaczyć efekt może dołączyć do sieci hamahi:

PL-Lan-Test

PL-Lan-Test1

PL-Lan-Test2

Itd...

Hasło do wszystkich:

plemionka

Aby zobaczyć mapę należy wejść na adres:

http://25.217.169.136/mapa

Następnie JS zrobi swoje - niestety wciąż grafika się źle wyświetla, plemienia zostaną dodane, gracze zostaną naprawieni, krzaki źle działają...

Ale mam nadzieję że do jutra, lub jutro naprawię :)

Opublikowano

i jak silnik?? :)

pobrałem jakis stary silnik z chomikuj i stwierdzam ze fajna zabawa z tego jest. niestety bylo tam sporo blędów, nie do konca dzialaly wszystkie funkcje np, stworzony przezemnie swiat nie dzialal. no cóż. czekam na nowy silnik i mam nadzieje ze wszystko będzie sprawne.

Opublikowano

ok. czekam na 8.3 ;d ciekawie się zapowiada ;p jak coś mam na gryzoniu od 7.2 czy od 7.3 silniki ;d
+
bartekst jak chcesz Tobie udostępnie od 8.0 za free ;p jakbyś nie miał ;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jeśli macie linki do jakichś silników (Nie z chomikuj), podawajcie mi na PW a ja zaktualizuję linki na mojej stronie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...