Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie razem z Bartkiem rozwijamy serwer New Tribals, także wątpię żeby miał aktualnie czas.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Warning: require_once(Smarty_Compiler.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u696504903/public_html/lib/smarty/smarty.class.php on line 1455 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'Smarty_Compiler.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u696504903/public_html/lib/smarty/smarty.class.php on line 1455   

jakieś pomysły?:)

Opublikowano

po włączeniu /pl1/uczestnictwo.php biały ekran i nic

A jeśli ktoś ma całą paczke web i sql z najnowszymi poprawkami i wgl to niech mi wyśle na pw albo tu wstawi 

Dobra poradziłem sobie z tym teraz jak zawsze nowy problem :D

[Lang] Blad: Plik tlumaczeniowy nie istnieje!! (Sciezka: /home/u631794197/public_html/lang/.ini nie zlokalizowana!)

Opublikowano

@Up Poczekaj jakiś czas to udostępnię zupełnie nowy silniczek;)

No i tak, poszperałem w internecie i BEZ PHP 5 Znalazłem klasę która dosdaje funkcję JSON:D:D:D:D

Planuję na nową wersję silnika dużo zmian, w tym:

- nowy layout, zupeółnie nowy oraz o wiele lepszy niż stary;)

- Nowy system mapy poruszanj myszką;)

- Poprawki we wszystkich systemach - tym razem dopięte na ostatni guzik;)

Dzięki nowej grafice zaczną stopniowo dodawać funkcje premium, oraz usunę ZUPEŁNIE Smarty Class;)

Silnik 100% odkodowany, 100% polski, 100% autorski pojawi się do pobierania za free:D

Pytania co do niego pisać w temacie;)

Opublikowano

@Up Poczekaj jakiś czas to udostępnię zupełnie nowy silniczek;)

No i tak, poszperałem w internecie i BEZ PHP 5 Znalazłem klasę która dosdaje funkcję JSON:D:D:D:D

Planuję na nową wersję silnika dużo zmian, w tym:

- nowy layout, zupeółnie nowy oraz o wiele lepszy niż stary;)

- Nowy system mapy poruszanj myszką ;)

- Poprawki we wszystkich systemach - tym razem dopięte na ostatni guzik;)

Dzięki nowej grafice zaczną stopniowo dodawać funkcje premium, oraz usunę ZUPEŁNIE Smarty Class;)

Silnik 100% odkodowany, 100% polski, 100% autorski pojawi się do pobierania za free:D

Pytania co do niego pisać w temacie;)

a można wiedzieć kiedy wyjdzie silnik ? :)

Demo gierki :)

http://goldensv32.meximas.com/

Opublikowano

Witam,

Wgrałem silnik o wersji 8.3 lecz po instalacji mimo dodania serwera nie widać ani startowego ani tego którego dodajemy.

W panelu admina jest serwer i można go edytować lecz nie jest on przypisany do żadnego gracza.

Po zalogowaniu nic sie nie pojawia nawet opcja wyboru serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up gówno to ty masz w mordzie on odkodował cały silnik jako pierwszy w polsce :)

w pełni się zgadzam ;) Haronis jak znasz się lepiej to wstawiłbyś swoją pracę myślę,że nikt tak tego nie ogarnia jak bartek ;)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...