Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi coś beta nie chce działać, wyskakuje błąd "Error: Unknown function name." wie ktoś o co chodzi? ps mam win 8

Uruchom jako Administrator ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

w tej zapowiedzi prawie nic nie ma ;) tylko,,dodatki" a handlarze itd.?
narazie poczekam i chce sie dowiedziec kiedy bedzie official ?

Opublikowano

w tej zapowiedzi prawie nic nie ma ;) tylko,,dodatki" a handlarze itd.?

narazie poczekam i chce sie dowiedziec kiedy bedzie official ?

Po becie ukaze sie nowa prezentacja.Mam wrazenie,ze daty startu nie zna nawet sama administracja.Top@ Na czym stanelo wkoncu z metinami 75(dt). Mieliscie wprowadzic ograniczenie czasowe,ale moim zdaniem to obled.

Srij9JT.png

Opublikowano

Po becie ukaze sie nowa prezentacja.Mam wrazenie,ze daty startu nie zna nawet sama administracja.Top@ Na czym stanelo wkoncu z metinami 75(dt). Mieliscie wprowadzic ograniczenie czasowe,ale moim zdaniem to obled.

dyskusja wciaz trwa... pewnie wprowadza zwykly drop bez zadnych ograniczen, bo jest wiecej argumentow za normalnoscia niz jakimkolwiek modyfikacjom na tym pietrze

Opublikowano

Witam opłaca się grac na serwerze ? Postoi więcej niż 2 miesiące ?

Serwer jest w fazie beta.

Wątpię, żeby szybko padł...

graphic.png

Opublikowano

Masa cheatów zablokowana, ale żadnych nowości ;(

Innowacyjny system petów, okienko biologa czy chociażby kostium YouTube. Nowości są podane w prezce pod "Co nowego na Astium?", więc polecam zakupić okulary u najbliższego optyka. Warto również dodać, iż jest to zapowiedź bety (na oficjalnej pewnie będzie coś więcej dodane). To hard, nie easy, więc nie można tu mówić o nie wiadomo jak dużej liczbie nowości (chociaż na harda to i tak sporo). Lepiej mieć pewność, że serwer jest stabilny i przyjemnie się na nim gra, niż grać na takim, gdzie jest masa nowych (a raczej powtarzających się) rzeczy i który padnie po paru tygodniach.

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Innowacyjny system petów, okienko biologa czy chociażby kostium YouTube. Nowości są podane w prezce pod "Co nowego na Astium?", więc polecam zakupić okulary u najbliższego optyka. Warto również dodać, iż jest to zapowiedź bety (na oficjalnej pewnie będzie coś więcej dodane). To hard, nie easy, więc nie można tu mówić o nie wiadomo jak dużej liczbie nowości (chociaż na harda to i tak sporo). Lepiej mieć pewność, że serwer jest stabilny i przyjemnie się na nim gra, niż grać na takim, gdzie jest masa nowych (a raczej powtarzających się) rzeczy i który padnie po paru tygodniach.

Mogles dodac,ze jest rowniez duzo autorskich questow,zmieniony system ox,nowe dungeony.Ogolnie nowosci jest duzo.Nie wiem czego ludzie oczekuja.Moze zlotych hwangow?:-)

Witam opłaca się grac na serwerze ? Postoi więcej niż 2 miesiące ?

Czy postoi dluzej niz 2 miesiace to zalezy tylko i wylacznie od nas.Pomysl,gdybys mial swoj serwer chcialbys do niego dokladac czy raczej liczylbys zyski.Badzmy szczerzy administratorzy tworza serwery miedzy innymi pod zarobek.Tutaj nie ma co sie obawiac frekwencji,poniewaz widac ile serca wlozyli Tenma i Szykra w ich wspolny projekt.Mysle,ze gracze to docenia.

Srij9JT.png

Opublikowano

Spokojnie, tylko się wydaję że to aż takie trudne. Zobaczysz, skille G przy dużych chęciach i szczęściu nie będą takie trudne do zrobienia.

Poza tym, satysfakcja za wbicie skilla przez 55ku jest bardzo duża oraz właśnie to mi się w serwerach Szykry podobało .

Warto dodać, że z metków lecą bodajże 4KU więc skill G to kwestia 1-2tyg.

W skrzyni z metinów znajdują się tylko 2 KU

Opublikowano

No serwer szykuje się fajny :)

Maszynę to oni mają taką że dzieci z atakami im nie straszne xD

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Do 2 panów up . kiedy official .. Iż słyszałem że jak juvia wróci do domu to w poniedzialek się wezmie za zapowiedz oficialną to pewnie we wtorek będzie podana data startu : oficiala ;))

Opublikowano

Serwer startuje wkrótce, pod koniec Lipca na pewno już będzie chodził, mam na myśli date + 19.07 ;)

Beta trwa bodajże od 7.07 :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Beta jest długa, żeby nie było niespodzianek w postaci bugów oraz żeby były jak najlepiej dopasowane rzeczy typu drop yang, drop itemów, nagrody za questy, exp itp. Dzięki temu jest większa szansa, że nie będzie żadnych zmian w trakcie trwania serwera i nie będzie osób poszkodowanych przez to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...