Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na starcie oficjala tez dodtaniemy takie eq pocztkowe i 1000kr? Czy handlarze ulegna zmianie?

100 kr nie dostaniesz.Handlarze nie powinny ulec zmianie,chociaz nigdy nie wiadomo.

Kiedy starT?

Serwer dobry myślę że zagram ale może i nie

http://www.mpcforum.pl/topic/988959-dluiscript-oraz-ruut-z-astiumpl/
Start juz niebawem tj polowa lipca,po uplywie beta testow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jest 50 wolnych miejsc, tutaj macie jeden kod bo więcej nie chce mi sie kopiować ide wpierdalać bakłażany

vw4uWmUOtYHA6WwIYZEV

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

4499d2ca7dcc2992e77a
c7dca50394757b96cfb1
6100988daef6a86d1a48
4969b8ee73f4cfef72dc
61ece0811f29a549c9cf

Kody :)

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

c82b6f27858a955d7897
30a0d82ef3c8fb751b03
6e8ffd8b66cc7a900b5f
7b6db1150e8526bb24d6
830544adc907bf8011f7

proszę jakby ktoś chciał ;)

Opublikowano

Jeśli komuś wyskakuje error ściągamy to i wrzucamy do folderu z grą : http://www.speedyshare.com/dSPS4/MD5Hash.dll

btw. Mam problem, gdy aktualizuje mi się gra i dochodzi do 100% i klikam Graj to nic się nie dzieje. Jakieś rozwiązanie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kur, co jest inni grają a tu od 2 dni wyskakuje mi nieprawidłowe passy ;x

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Po obejrzeniu filmów na YT, czy właśnie prezentacji serwerem byłem zachwycony, jednak po wejściu na bete... Od początku kiedy sie zalogowałem coś czułem, że serwer mi sie nie spodoba i niestety miałem racje.

Administracja kieruje sie myślą '' hard to hard '' , a raczej '' global to nasz priv '' - niestety, ale taka prawda.

0 nowości, nie widziałem nic nowego, nic mnie nie zaskoczyło... Rozumiem, że beta to beta i trzeba wszystko dopasować, jednak szczerze, to na innych serwerach widziałem już więcej atrakcji niż na tym.

Obecnie serwer moge uznać dla is'u - zmianki w item shopie, a dropią po prostu tragicznie. Zrobiłem temat na forum z możliwością wprowadzenia odpowiednich skrzynek z których leciałyby zmianki / dodania / dłonie krytyka / przeszywki / obrony boga smoków itp, temat posiada ankiete : 16 głosów na tak | 0 na nie, jednak administracji nadal robi problem wprowadzić owe skrzynki na serwer.

Nie mówie, że administracja jest do bani, bo jest świetna, czuć atmosfere, potrafią naprawić bugi które występują nawet na PL'u, ale co oprócz tego ? Gdzie tutaj nowości ? Gdzie tutaj element zaskoczenia ?

Nie ma nic czym bym sie jarał jak na innych hardach...

Jest również system osiągnięć - bardzo fajna sprawa, dodatkowo można kupować tam przedmioty ułatwiające rozgrywke, ale niestety... Ich cena jest po prostu śmieszna i niedorzeczna.

Osoby, które grają na becie orientują sie o czym mówie... Na start otrzymaliśmy 1000 kredytów, kupiliśmy pd'ki, rękawice i oczywiście dodania i zmianki, więc spokojnie na 15 lvl'u można było iść do m2 i brać spota dzikusów, jednak na officialu nie będzie takiej możliwości, trzeba będzie iść i brać po 4/5 grupek, bo z tym system dropienia zmianek, to nikt, ale to absolutnie NIKT nie bedzie miał do 20 lvl'a chociaż jednego bonu w itemie - taka prawda...

Osobiście serwer polecam, bo jest świetna administracja, potrafią naprawde wiele, jednak ja nie zagram... Nic mnie tam nie zaciąga, nic mnie nie zaskoczyło, a wręcz odepchneło...

Życze miłej gry każdemu : )

Opublikowano

Kur, co jest inni grają a tu od 2 dni wyskakuje mi nieprawidłowe passy ;x

A potwierdziłeś link który przyszedł ci na email? ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Po obejrzeniu filmów na YT, czy właśnie prezentacji serwerem byłem zachwycony, jednak po wejściu na bete... Od początku kiedy sie zalogowałem coś czułem, że serwer mi sie nie spodoba i niestety miałem racje.

Administracja kieruje sie myślą '' hard to hard '' , a raczej '' global to nasz priv '' - niestety, ale taka prawda.

0 nowości, nie widziałem nic nowego, nic mnie nie zaskoczyło... Rozumiem, że beta to beta i trzeba wszystko dopasować, jednak szczerze, to na innych serwerach widziałem już więcej atrakcji niż na tym.

Obecnie serwer moge uznać dla is'u - zmianki w item shopie, a dropią po prostu tragicznie. Zrobiłem temat na forum z możliwością wprowadzenia odpowiednich skrzynek z których leciałyby zmianki / dodania / dłonie krytyka / przeszywki / obrony boga smoków itp, temat posiada ankiete : 16 głosów na tak | 0 na nie, jednak administracji nadal robi problem wprowadzić owe skrzynki na serwer.

Nie mówie, że administracja jest do bani, bo jest świetna, czuć atmosfere, potrafią naprawić bugi które występują nawet na PL'u, ale co oprócz tego ? Gdzie tutaj nowości ? Gdzie tutaj element zaskoczenia ?

Nie ma nic czym bym sie jarał jak na innych hardach...

Jest również system osiągnięć - bardzo fajna sprawa, dodatkowo można kupować tam przedmioty ułatwiające rozgrywke, ale niestety... Ich cena jest po prostu śmieszna i niedorzeczna.

Osoby, które grają na becie orientują sie o czym mówie... Na start otrzymaliśmy 1000 kredytów, kupiliśmy pd'ki, rękawice i oczywiście dodania i zmianki, więc spokojnie na 15 lvl'u można było iść do m2 i brać spota dzikusów, jednak na officialu nie będzie takiej możliwości, trzeba będzie iść i brać po 4/5 grupek, bo z tym system dropienia zmianek, to nikt, ale to absolutnie NIKT nie bedzie miał do 20 lvl'a chociaż jednego bonu w itemie - taka prawda...

Osobiście serwer polecam, bo jest świetna administracja, potrafią naprawde wiele, jednak ja nie zagram... Nic mnie tam nie zaciąga, nic mnie nie zaskoczyło, a wręcz odepchneło...

Życze miłej gry każdemu : )

Jeszcze nie grałem lecz juz zasysam clienta. Może dla niektórych to jest masakra grać bez tych ułatwień, typu zmianki u handlarzy itp. Tutaj będzie coś w stylu starego PL'a jak to się grało jeszcze co nie było dużo nowości, a zarazem grało dużo ludzi. Teraz PL się posypał a tutaj może przyciągną graczy :)

Opublikowano

Jeszcze nie grałem lecz juz zasysam clienta. Może dla niektórych to jest masakra grać bez tych ułatwień, typu zmianki u handlarzy itp. Tutaj będzie coś w stylu starego PL'a jak to się grało jeszcze co nie było dużo nowości, a zarazem grało dużo ludzi. Teraz PL się posypał a tutaj może przyciągną graczy :)

Bez reklamy wątpie, że przyciągną. Dla mnie to PL v2, a takich serwerów nie lubie, jednak miłej gry i powodzenia ;)

Opublikowano

Może i robią na wzór starego pl-a, ale żeby to nie był taki totalny hard...nie o to chodzi, że mi to nie pasuje, ale wielu graczy nie chce grać na czymś aż tak hardowatym, więc niech nie przesadzają z tym...

io7e.jpg

Opublikowano

Trzymajcie chłopaki!

e758a2bfb309bde66eb5

64a2a5c7881b4339a64e
c5a6927b4b97b975e170
569645af4ba38ec26773
cbdaf939e5e77dca87dd

Reklama w sygnie.

Opublikowano

no dokładnie, nie żeby to było za bardzo z tym hardem. ale taki w miarę żeby był. I fakt, reklama musi być żeby było ludzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...