Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pie*dole czemu nie ma dropu z metkow mordu w dt?

O tym jest dyskusja na forum. Będzie to dostosowywane. To jest dopiero beta, więc nie ma o co płakać :)

Opublikowano

Ja pie*dole czemu nie ma dropu z metkow mordu w dt?

Po co Ci drop z tego metka, potem latają neosy i psują komuś dt żeby sobie jebaną książkę dropnąć.

Pomyśl trochę.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Po co Ci drop z tego metka, potem latają neosy i psują komuś dt żeby sobie jebaną książkę dropnąć.

Pomyśl trochę.

To zróbcie prywatne dt :) Proste

Jak nie będzie dropu z metkow mordu w dt to nie zagram

Opublikowano

Pomyśl trochę.

hahaah idioto na globalu jest drop z metka taki jak w piekle. Ale tu takie ułomki jak ty nie wiadomo co wymyslaja. Pozniej bedzie płacz jak aura będzie po 20kk a inne ksiegi po 500k. Ale ty jestes za glupi zeby to zrozumiec na tyle ludzi co ma tu grac oraz na 55 ku do g to ciekawe skad wezmiesz tyle ksiag? Dodajac ze na becie kazdy ma rekawice zlodzieja a bez niej leci pudlo z co 3 metka, a z metkow ponizej 25 lvl chyba z co 10. Zreszta robcie jak chcecie ale jak zostanie 200 osob na serwei bo nie bedzie ku to wtedy bede sie smial z wszystkich tych madrali. Wydaje wam sie ze jak ktos wejdzie na 7 pietro bedzie bil metki na okraglo przez 10 goddzin. jak po 1 h godzinie gora go wywali

Opublikowano

hahaah idioto na globalu jest drop z metka taki jak w piekle. Ale tu takie ułomki jak ty nie wiadomo co wymyslaja. Pozniej bedzie płacz jak aura będzie po 20kk a inne ksiegi po 500k. Ale ty jestes za glupi zeby to zrozumiec na tyle ludzi co ma tu grac oraz na 55 ku do g to ciekawe skad wezmiesz tyle ksiag? Dodajac ze na becie kazdy ma rekawice zlodzieja a bez niej leci pudlo z co 3 metka, a z metkow ponizej 25 lvl chyba z co 10. Zreszta robcie jak chcecie ale jak zostanie 200 osob na serwei bo nie bedzie ku to wtedy bede sie smial z wszystkich tych madrali. Wydaje wam sie ze jak ktos wejdzie na 7 pietro bedzie bil metki na okraglo przez 10 goddzin. jak po 1 h godzinie gora go wywali

drop bedzie,natomiast slyszalem cos o ograniczeniu czasowym.Tak do 1h by mi pasowalo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi jakies ograniczenia i brak dropu na metkach w dt w ogole nie odpowiada , nawet na globalu masz drop Ku , jezeli tego nie bedzie to na 100% nie zagram , wiem jednego niezadowolonego mniej zaraz ktos pomysli sobie , ale ja jestem 1 z np 1000 osob ktore byłby za dropem z metkow w dt^^ . Poki co poczekamy zobaczymy

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Bedzie tutaj mozliwosc bezpiecznego handlowania postaciami?

Wprowadzicie mozliwosc laczenia sie tych kolorowych kluczy?Zajmuja sporo miejsca.

Kiedy officjalna prezka? Miala byc dzisiaj.

Macie youtuberow do reklamy ?

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie moge wlaczyc clienta , bo wyskakuje mi Line 4389 Error : Unknown function name. O co chodzi?;/

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Bedzie tutaj mozliwosc bezpiecznego handlowania postaciami?

Wprowadzicie mozliwosc laczenia sie tych kolorowych kluczy?Zajmuja sporo miejsca.

Kiedy officjalna prezka? Miala byc dzisiaj.

Macie youtuberow do reklamy ?

Powiedz gdzie administracja napisała że dzisiaj officjalna prezentacja?

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Pozostaje nam czekać na start. Myślę że w tym tyg. będzie wszystko jasne kiedy start.

Ps. Coś mi się zdaje, że nie będzie tu tak pięknie jak myślałem, ale zobaczymy wszystko:)

Opublikowano

Oby start się nie przedłużał , bo ostatnio cieżko zagrzać gdzieś miejsce , wszystko na 2-3 dni i nuda..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

No wreszcie! :D

Czekałem na serwer od czasu offu draenorka, kiedy przewiduje sie oficjalny start + client juz jest?;)

Opublikowano

Szyykruś = Zajebisty serwerek ^^

tylko teraz kiedy start?! jestem pewien,że serwer nie zawiedzie :)

Szykra+Tenma= bomba w pizdu :D

piątka!

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Oby start się nie przedłużał , bo ostatnio cieżko zagrzać gdzieś miejsce , wszystko na 2-3 dni i nuda..

dokladnie zgadzam sie z Toba

WIADOMO KIEDY START?

wlasnie nie ;/ jak wystartuje to od razu biore urlop ;d

Opublikowano

Już tak długo czekamy na przybliżenie daty startu serwera, zdradźcie nam to wreszcie! Umrzemy z niecierpliwości.
+ mam nadzieję, że zrobicie coś z tym okropnym dropem zmianek i dodań, bo na chwile obecną nie wiem czy wybonuje całe eq na hp do 40-50lvl przy takim dropie bonusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...