Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Bon niewrażliwy na omdlenia/spowolnienia działa zawsze

RLY? Ciekawe jak będzie wyglądał exp wgrocie :*

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie krucho, bo kto w mt2 już troche czasu to wie, gdzie opłaca się grać. Większość ludzi pewnie czeka już od dawna, a inni graja na innych serwera, bo czekają też.

Opublikowano

hahaha Ciekawe co powie gumiś pro elo cracker śmieć.... Podobno kładzie nowe serwery. W tym sęk że te nowe serwery 12latków nie mają zabezpieczeń *Czym on się szczyci?

Dawaj gumiś atakuj Astium hahahahhahahahahahahah twoje rulony na pf mogą im loda zrobić i będziesz im lachy robił cwelu. Beka z typa.

Serwer zajebisty, czekam na start. Co do łowienia, dobrze dopracowane.

astiumsign.png

Opublikowano

Nie będzie krucho, bo kto w mt2 już troche czasu to wie, gdzie opłaca się grać. Większość ludzi pewnie czeka już od dawna, a inni graja na innych serwera, bo czekają też.

dokladnie tak, czekam juz od pojawienia sie filmiku na yt ^^

Opublikowano

Tenma widzę siedzi w temacie, może jakieś info odnośnie startu czy coś? Data 28 lipiec jest w 100% pewna? Nie będzie żadnych opóźnień?

I czemu nie zrobicie 26 lipca? Tylko akurat pod koniec tygodnia jak ludzie pracują -.- ;x

graphic.png

Opublikowano

Tenma widzę siedzi w temacie, może jakieś info odnośnie startu czy coś? Data 28 lipiec jest w 100% pewna? Nie będzie żadnych opóźnień?

I czemu nie zrobicie 26 lipca? Tylko akurat pod koniec tygodnia jak ludzie pracują -.- ;x

Było wiele pytań odnośnie startu serwera....Hmmm... To powiem wam, że okolo 28 lipca.

Dokładnej daty jeszcze nie podajemy bo może być różnie, data jest przybliżona. Co do Oficjalnej zapowiedzi będzie niebawem.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

hahaha Ciekawe co powie gumiś pro elo cracker śmieć.... Podobno kładzie nowe serwery. W tym sęk że te nowe serwery 12latków nie mają zabezpieczeń *Czym on się szczyci?

Dawaj gumiś atakuj Astium hahahahhahahahahahahah twoje rulony na pf mogą im loda zrobić i będziesz im lachy robił cwelu. Beka z typa.

Wez czlowieku go nie prowokuj.Gumis atakuje serwery,ktore tworzone sa na kradzionych plikach wiec tego nie bedzie ddosowal.(Taka mam nadzieje)

Topic@Wprowadzcie 100% aby ze szkatulki wypadaly 2 ksiegi,bo z ku krucho bedzie.

Srij9JT.png

Opublikowano

taki cwany jesteś widzę ;)

Wez czlowieku go nie prowokuj.Gumis atakuje serwery,ktore tworzone sa na kradzionych plikach wiec tego nie bedzie ddosowal.(Taka mam nadzieje)

Topic@Wprowadzcie 100% aby ze szkatulki wypadaly 2 ksiegi,bo z ku krucho bedzie.

widzisz prowokacja ludzi w necie to jest piorytet :) ale Gumis jak to Gumis ;) Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych . Pozdrawiam. / do zobaczenia na "starcie" .

Opublikowano

Wypadają 2 ksiązki, nie zawsze są to KU bo z pudełek lecą jeszcze dowo,poli itd

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Wypadają 2 ksiązki, nie zawsze są to KU bo z pudełek lecą jeszcze dowo,poli itd

Nom to ładny chuj to co mamy pół roku wbijac 1 skil na g?!

Pięknie w takim razie ja dziekuje za taki serwer.

Serwer będzie klapą zobaczycie. Próbujecie na siłę zrobić harda z dupy, wolę już serwer sensuala.

Opublikowano

widzisz prowokacja ludzi w necie to jest piorytet :) ale Gumis jak to Gumis ;) Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych . Pozdrawiam. / do zobaczenia na "starcie" .

Twoje mozliwosci do niszenia serwerow koncza sie na tym jesli zalozyciele maja max 13 lat. Ni wiem skad sie ty sie wzioles ale czytajac twoje wypowiedzi jestes jakas cipa ktory mysli ze jest zajebisty hakierem. Tak naprawde jestes 15 letinm koniobijca ktory mysli ze zablyszczy rozwalajac serwery dzieciom z podstawowki. Jak jestes taki dobry i jestes super hiper hangsta haker to wez sie czlowieku i rozjeb pandore lub inne tego typu serwery. Wtedy sie przed toba uklonie. Ale nir bo masz tylko jeden sposob na plikach ktore dzieci neo z mpc staiwaja serwy a tak to jestes pipeczka i toba gardze bo myslisz ze jestes zajebistym informatykiem a tak poprostu jestes zwyklym idiota

Opublikowano

2 ku to siema. To juz pl lepszym privem, znaczy, latwiejszym :D

no ale zobaczymy jak to bedzie, mialem wielkie nadzieje

Opublikowano

serwer mial startowac w polowie lipca, teraz ma byc koniec lipca, wg mnie zwaliliscie troche, bo jesli serwer by wystartował w pierwsze dni wakacji, bylo by duzo wiecej graczy, bo wtedy kazdy szuka serwa na wakacje, kazdy poznajdowal sb juz serwer, moze i mowi ze czeka na ten, ale jak cos na innym osiagnie, nie bedzie chcial odchodzic juz tutaj, takie moje zdanie

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

mają się bać? zabawna jesteś :]

-----

jak z KU?

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Nom to ładny chuj to co mamy pół roku wbijac 1 skil na g?!

Pięknie w takim razie ja dziekuje za taki serwer.

Serwer będzie klapą zobaczycie. Próbujecie na siłę zrobić harda z dupy, wolę już serwer sensuala.

Popieram kolegę.

Czekałem na wasz serwer BARDZO DŁUGO i się trochę zawiodłem, bo mogliście zrobić " DR3 " tylko że ulepszony, a wy robicie na siłe MEGA HARDA, że wątpię by jakaś większa liczba graczy na nim usiadła na dłuższy czas ponieważ będzie za trudno, za dużo czasu będzie trzeba poświęcić na postać, jeszcze dodałeś że z Pudełka mogą polecieć zamiast KU dowo/poli itd. dla mnie to już jest jedna wielka masakra.. Szkoda, bo serwer na pewno będzie stabilny, nie będzie czitów itd. ale co z tego, że zamiast 1,5 tyś graczy będziecie mieli mniej bo 3/4 ludzi nie będzie robiła JEDNEGO skilla miesiąc, czy może nawet dwa.

Cóż, nie chce bawić się w proroka, pożyjemy zobaczymy jak to będzie ale boję się, że się zawiedziecie :/

Up#

55KU do g.

KU lecą z metków z Pudełka z Książkami, jednak zamiast KU może wypaść ksiązka typu dowo/poli/instr jazdy konnej i inne syfy.

Rady i Zwoje chyba z metków/Kolorowych Skrzynek.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Moim zdaniem najwięcej ludzi na serwer by wbiło gdyby był to medium lekko podchodzący pod hard. Ostatnimi czasy wychodziły prawie same hardy. Serwer wydaję się na prawdę świetnym projektem ale jak czytam o tym ku lub widzę napis HARD to odechciewa mi się grać. Takie moje skromne zdanie :) pozdrawiam :)

Opublikowano

Rozumiem iz zrobili bugfixy i jakies tam niewiadomo co .

Lecz co z tego jak zadnej nowosci nie ma ?

Druga ravia tylko ze z anti-cheatem , po co robic takie cos skoro sa gm'owie ?

Opublikowano

Jak z tymi ku będzie, słyszałem,że lipa z zmiankami u npc dużo znajomych przez to nie chce grac.

i tak będzie bs na to i tak :D

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Jak z tymi ku będzie, słyszałem,że lipa z zmiankami u npc dużo znajomych przez to nie chce grac.

i tak będzie bs na to i tak :D

może to przemyślą i zmienią ;p a za nie długo ma być pdb zapowiedz officialna to tam all będzie opisane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...