Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie nie przesadzajcie.Nie porownujcie globala z prywatnym serwerem,bo to 2 rozne swiaty.Exp leci bardzo przyjemnie.Zastanawia mnie tylko ta zmiana bonow poprzez npc.Skoro zmianki sa trudne do zdobycia czy jest ona naprawde konieczna?Ktos tam wspomnial serwer pod is.Tutaj zyski ida na wieksza ilosc osob wiec z samych pdkow i rekawic serwer sie nie utrzyma.Cieszcie,sie ze bojowcow i militarow nie ma w item shopie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Panowie nie przesadzajcie.Nie porownujcie globala z prywatnym serwerem,bo to 2 rozne swiaty.Exp leci bardzo przyjemnie.Zastanawia mnie tylko ta zmiana bonow poprzez npc.Skoro zmianki sa trudne do zdobycia czy jest ona naprawde konieczna?Ktos tam wspomnial serwer pod is.Tutaj zyski ida na wieksza ilosc osob wiec z samych pdkow i rekawic serwer sie nie utrzyma.Cieszcie,sie ze bojowcow i militarow nie ma w item shopie.

Za to masz dodania, zmianki, wierzchowce... Masz to do zdobycia w grze ? Do 30 lvl'a bez rękawicy przy szczęściu 1 zmianka Ci poleci, tak to nie masz na co liczyć.

Opublikowano

A ja mam pytanie: Czy będą te kolorowe szkatułki oraz klucze z, których dropiły np:zmianki/dodania/ pomoce itd?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Za to masz dodania, zmianki, wierzchowce... Masz to do zdobycia w grze ? Do 30 lvl'a bez rękawicy przy szczęściu 1 zmianka Ci poleci, tak to nie masz na co liczyć.

Na konkurencyjnym serwerze masz zmianki,wierzchowce,dodania,teczaki,military etc a mimo to ludzie graja.Na virt*** w is jest eq,brylki,jednym slowem wszystko a licznik pokazuje nie mniej niz 2k.Chodzi mi o to,ze zmianki na hardach to standard a wiele serwerow ma bogatszy is i nikt problemu nie robi.Skoro zmiany faktycznie tak slabo dropia,administracja pewnie zwiekszy ich drop.Po to jest beta.Bez paniki :-)

A ja mam pytanie: Czy będą te kolorowe szkatułki oraz klucze z, których dropiły np:zmianki/dodania/ pomoce itd?

szkat nie ma ,zmianki,dodania i egzo dropia bezprosrednio z moobow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Miałby ktoś może konto na zbyciu? xD

Pogralbym troche i oddam ;D

Pisać PW jak cos xD

po co na becie oddawac konto?

a co z ku ? ile ku do G ?

proponowałbym zmianę czcionki na 14. bardziej przejrzysta jest.

55

Opublikowano

Kur dlaczego nie ma tych kolorowych szkatułek ? wielki blad jezeli tutaj tego nie wprowadza ... na draenor2 strasznie podnosilo to jakosc gry, poniewaz byl z tego dobry drop a nie bylo to trudne to zdobycia. Team powinien to powaznie przemyslec, chyba wiekszosc gracze by wolala zeby zaistanialy na Astium.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Zmienilbym kilka rzeczy mianowicie;

- standardowe zmienianie i zwiększenie dropu zmianek, lub dodania jakiś patroli.

- bronie 75 ponoć tylko z rippera, jak tak to lepiej chyba dodać drop w grocie mały %

- zwiększyć drop zwoi i rad oraz fasolki.

Te rzeczy powinny być zrobione, hard hardem ale nie róbcie serwera trudniejszego od Pl, jak ma być tak Jak teraz to przewiduje że będzie tak samo jak z poprzednimi serwerami szykry, dużo ludzi na starcie a potem spadnie do 100.

Opublikowano

Ten server bd kiedyś działał ?:X

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Zmienilbym kilka rzeczy mianowicie;

- standardowe zmienianie i zwiększenie dropu zmianek, lub dodania jakiś patroli.

- bronie 75 ponoć tylko z rippera, jak tak to lepiej chyba dodać drop w grocie mały %

- zwiększyć drop zwoji i rad oraz fasolki.

Te rzeczy powinny być zrobione, hard hardem ale nie róbcie serwera trudniejszego od Pl, jak ma być tak Jak teraz to przewiduje że będzie tak samo jak z poprzednimi serwerami szykry, dużo ludzi na starcie a potem spadnie do 100.

Z tymi broniami to dowaliles,nie bede nawet tego komentowal.Pisze sie zwoi nie zwoji ;> Do administracji:Wytlumaczcie mi sens zmiany bonow poprzez npc,skoro ich dostepnosc jest tak mala.

Ten server bd kiedyś działał ?:X

Serwer dziala caly czas,trwa beta na,ktorej sprawdzane i naprawiane sa ew.bugi,bledy.

Tenma,na ktoryms z filmow przedstawial opcje,w ktorej mozna bylo sprawdzic,czy ktos ma eq ktorego szukamy.Kto oglada filmy z astium wie o co chodzi.Ponoc mialo to dzialac tylko na mapie handlowej.Skoro zrezygnowaliscie z mapy handlowej wylaczyliscie ta mozliwosc,czy chodzilo moze o miasto ch1?

Srij9JT.png

Opublikowano

Siema. Mam problem z zalogowaniem się na betę . Wczoraj zrobiłem konto. Dziś chciałem się zalogowac a tu takie coś :

2rgz252.jpg

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Te skrzynki i klucze z draenor2 były fajne.. Dlaczego je usunęliście? :(

Serio serwer zapowiadał się ciekawie.. Ale jak zobaczyłem drop itp to czuję się jak bym grał na ulepszonym PL,

co strasznie odpycha. Jak mówili wyżej.. Na początku będzie masa graczy bo nowości a po chwili licznik pokaże max 100-200 osób,

bo nikomu nie będzie się chciało tyle męczyć.

graphic.png

Opublikowano

Te skrzynki i klucze z draenor2 były fajne.. Dlaczego je usunęliście? :(

Serio serwer zapowiadał się ciekawie.. Ale jak zobaczyłem drop itp to czuję się jak bym grał na ulepszonym PL,

co strasznie odpycha. Jak mówili wyżej.. Na początku będzie masa graczy bo nowości a po chwili licznik pokaże max 100-200 osób,

bo nikomu nie będzie się chciało tyle męczyć.

Mi też strasznie szkoda tych skrzynek z dr2, mogli by dać chociaż coś na wzór hematow...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Mi też strasznie szkoda tych skrzynek z dr2, mogli by dać chociaż coś na wzór hematow...

Na dr2 było czuć ten klimat gry.. A tutaj niestety trochę się gracze zawiodą.

graphic.png

Opublikowano

Ten server to pewnie sam syff jak wszystkie servery szykry

haha?

Serwery Szykry to syf? Mi się wydaję, że to właśnie on stawia jedne z najlepszych serwerów :O

Antywarn#

Racja, dodajcie te skrzyneczki co był na dr2. to było coś bardzo fajnego.

Proponuje również:

Zwiększyć drop zmianek/dodań i innych dupereli.

Dodać misję " Patrol " ( było takie coś na dr2 ) za którą by się dostawało dodania i zmianki.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ludzie wy nie widzicie że każdy jego server to albo sklejka albo server którym nikt się nie interesuję po kilku miesiącach

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Ludzie wy nie widzicie że każdy jego server to albo sklejka albo server którym nikt się nie interesuję po kilku miesiącach

Sklejka ? Moim zdaniem robi świetne serwery, lecz ludzi na dr2 odstraszył yang bug po którym liczba graczy spadła, grałem także na kalimdorku i powiem, że serwer był świetny lecz zabrakło tego czegoś. Jego projekty są unikatowe np. system osiągnięć po raz pierwszy zobaczyłem na kalimdorku i wypas, teraz ludzie tylko zgapiają:)

Zobaczymy jak to będzie, jak dla mnie administracja swietna i dam im szansę, szkoda tylko że zabraknie mistrza eventow Tanqusia ;)

Ps; Za błędy przepraszam pisze z telefonu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...