Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to jest temat w dziale beta, niektorzy nie maja tam dostepu

No to skoro nie wie gdzie co jest, to po cholere sie wypowiada ?

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie robi jakiegos specjalnego szalu jednak Nevrast byl jak dla mnie najlepszym serwerem w porownaniu do tych wszystkich serwerow prywatnych metina . Mysle ze Astium jest tylko dobrym serwerem na krotka mete potem sie znudzi grac na nim . Nevrast byl calkiem inna era metina mial swoj klimat szkoda ze sie nie utrzymal

Opublikowano

To, że przez jeden dzień nic nie robilismy nie oznacza, że olaliśmy wszystko, te skrzynki zostają dodane dzisiaj tak jak wiele innych rzeczy.

alepoco.jpg

Opublikowano

To, że przez jeden dzień nic nie robilismy nie oznacza, że olaliśmy wszystko, te skrzynki zostają dodane dzisiaj tak jak wiele innych rzeczy.

no i to mi się podoba :) skrzynki bedą to git :D a można wiedzieć ile potrwa beta jeszcze

Opublikowano

szkoda ze tenema polączyl się z nimi mial być taki fajny easy a jest chujowy hard:(

Jeden woli rywalizacje i satyswakcje ze zdobytych przedmiotow drugi natomiast zabawe.Kazdemu nie dogodzisz.Uwazam,ze dobrych serwerow'hard w polsce jest zbyt malo.Tak wiec pomysl z gatunkiem serwera nie jest zly.Topic@ Zwiekszycie,drop zmianek?Do expa nie mam zastrzezen.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeden woli rywalizacje i satyswakcje ze zdobytych przedmiotow drugi natomiast zabawe.Kazdemu nie dogodzisz.Uwazam,ze dobrych serwerow'hard w polsce jest zbyt malo.Tak wiec pomysl z gatunkiem serwera nie jest zly.Topic@ Zwiekszycie,drop zmianek?Do expa nie mam zastrzezen.

beda szkatulki ze zmiankami itd

Opublikowano

Limit kont beta wyczerpany :( Niedobrze

Jesli ktos potrzebuje konta na bete to zapraszam na pw

Top@Kiedy mozemy spodziewac sie officjalnej prezentacji?Pisaliscie,ze start odbedzie sie w polowie lipca.Wyczuwam lekkie opoznienie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jest juz jakies forum ?

Jak tak to niech ktos da linka.

Wysłałem na PW, bo zakaz podania linków do innych for :)

@topic:

Będą te zwiększane lvle na becie ?

88980808639483698438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...