Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladnie zgadzam sie z Toba

wlasnie nie ;/ jak wystartuje to od razu biore urlop ;d

Nagrasz zapowiedz serii na youtube??:-)

Precz

Co jest z forum i ts3 ?

forum.astium.pl/tsa nie znam,ale poszukaj na forum.

Tak szybko nie wystartują, bo konkurencja Al*ne2 poki co odbila 90% graczy MPC szukajacych serva nowego

Al*ne to calkiem inny gatunek serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak, ale tą prezentacje przegląda 10 osób na MPC a tam obecnie koło 310 osób, a servery Szykry nie sa zazwyczaj stabilne. Stoją pół roku, rok a jak stoją ten rok to zazzwyczaj juz po pol roku gra i tak te 200-300 osób.. To mnie zniechęca do tego priva. Najpierw był Draenor, potem Kalimdor, ostatnio Dr2 a teraz ponownie. Szykra robi genialne servy, ale ma problem z utrzymaniem graczy na nich.

Opublikowano

Tak, ale tą prezentacje przegląda 10 osób na MPC a tam obecnie koło 310 osób, a servery Szykry nie sa zazwyczaj stabilne. Stoją pół roku, rok a jak stoją ten rok to zazzwyczaj juz po pol roku gra i tak te 200-300 osób.. To mnie zniechęca do tego priva. Najpierw był Draenor, potem Kalimdor, ostatnio Dr2 a teraz ponownie. Szykra robi genialne servy, ale ma problem z utrzymaniem graczy na nich.

To nie jest officialna prezentacja, więc ludzi siedzi mniej. I chyba nie znasz pojęcia "stabilnie"

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Astium ma więcej lajków <3 Poza tym to hard , a ten A**** to Easy

Opublikowano

Gdy pojawi sie oficjalna prezentacja i zostanie kilka dni do startu nie bedziesz narzekal na liczbe osob w prezentacji :-)

Serwery Szykry nie padaja,zostaja zamkniete gdy gra ponizej 100osob.Przeczytaj znaczenie slowa stabilnosc.Dr2 byl stabilny az do konca.Gdyby nie bug dalej konkurowal by z najwiekszymi serwerami.Co do twojego al**e nie man zamiaru go hejtowac ale prowokujesz.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak szybko nie wystartują, bo konkurencja Al*ne2 poki co odbila 90% graczy MPC szukajacych serva nowego

I gdzie ten twoj zajebisty serwer? Lec szybko na niego... a przepraszam on znikł tak szybko jak się pojawił. Głupio Ci teraz?:)

Opublikowano

500 lajkow na fb <3

Dobijamy do tysiaca?

Endymion na ktorejs stronie pisales,ze nie mogles skontaktowac sie z administracja.Nie zgodze sie z Toba,poniewaz jest z nimi bardzo dobry kontakt.

Topic@ Widze,ze Na forum astium w dziale beta testy(Znalezione bledy) postow juz nie przybywa.Mysle,ze beta niedlugo sie zakonczy.

Ze zmiankami nie bedzie tak najgorzej,bo z metinow dropia tzw slabe zaczarowania przedmiotu.Wiec mozna mixowac item do 40lv.Zmianki otrzymujemy rowniez za pkt osiagniec tak wiec item z pz nie bedzie,az tak wielkim wyzwaniem.

Co mnie tutaj przyciagnelo?Napewno profesjonalna administracja,oraz "ubogi"is.

Astium bedzie serwerem na dluugie lata.Serdecznie zapraszam :-)

Srij9JT.png

Opublikowano

Było wiele pytań odnośnie startu serwera....Hmmm... To powiem wam, że okolo 28 lipca.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Ty widzisz co piszesz? nie są stabilne serwery szykry jak to przeczytałem to się za głowę złapałem,nie znam nikogo innego co ma tak stabilne serwery co szykra.

Graczy mało ? na starcie Dr2 było ponad 1.3k graczy, na Kalimdorze przez rok utrzymwało się w granicach 800,a ty mówisz o Alien haha

Wystartował : Koń bug,perły z spota po 300 sztuk leci bez sens,teleporty pobugowane,kasa nie wpada do eq, karzą usuwać postacie i robić od nowa konta,żeby wpadało yang do eq masakra jakaś pełen nie ogar a miałem jakieś nadzieje co do Aliena,jak zawsze prezka fajna serwer lipa :) !

Czekam na Astiuma jedyny serwer godny zaufania.,

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Było wiele pytań odnośnie startu serwera....Hmmm... To powiem wam, że okolo 28 lipca.

mmm, to tylko czekać i szykować kaskę na IS.

AW : Ile KU jest w Pudełku z Książką?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

30 stron spamu;oo, odpisze jakas dobra dusza na podstawowe pytania ?

1.Co z koniem ?

2.Co z rosami ?

3.Bony ? 5 bon? etc? skad oprocz is

4.beda jakies szkaty smieszne co podczas gry beda dropic ?

5.dlonie krytyka, i te inne 'polepszacze' skad?

6.jak bedzie z biologiem ?

7.Co z kd, mozna ulepszac? Jaki max?

8.Co z bodziami? Beda magiczne metale?

9.Kiedy official ?

10.Odpowie ktos w ogole ?

Opublikowano

30 stron spamu;oo, odpisze jakas dobra dusza na podstawowe pytania ?

1.Co z koniem ?

2.Co z rosami ?

3.Bony ? 5 bon? etc? skad oprocz is

4.beda jakies szkaty smieszne co podczas gry beda dropic ?

5.dlonie krytyka, i te inne 'polepszacze' skad?

6.jak bedzie z biologiem ?

7.Co z kd, mozna ulepszac? Jaki max?

8.Co z bodziami? Beda magiczne metale?

9.Kiedy official ?

10.Odpowie ktos w ogole ?

kon co 5h czytamy

2. jak pl chociaz kwiatki masz za misje itd

3. pewno bossy i do AV bda dodane

4. kolorowe szkatki jak na dr2 (bez perel)

5.szkaty

6. normalnie a jak

7. max +4, ulepszac od+3 przy pomocy eksraktu z duszy (kazdy boss bodajze)

8.bodzie AV shop, metalae nie

9. +/- 28

10.nie

Opublikowano

500 lajkow na fb <3

Dobijamy do tysiaca?

Endymion na ktorejs stronie pisales,ze nie mogles skontaktowac sie z administracja.Nie zgodze sie z Toba,poniewaz jest z nimi bardzo dobry kontakt.

Topic@ Widze,ze Na forum astium w dziale beta testy(Znalezione bledy) postow juz nie przybywa.Mysle,ze beta niedlugo sie zakonczy.

Ze zmiankami nie bedzie tak najgorzej,bo z metinow dropia tzw slabe zaczarowania przedmiotu.Wiec mozna mixowac item do 40lv.Zmianki otrzymujemy rowniez za pkt osiagniec tak wiec item z pz nie bedzie,az tak wielkim wyzwaniem.

Co mnie tutaj przyciagnelo?Napewno profesjonalna administracja,oraz "ubogi"is.

Astium bedzie serwerem na dluugie lata.Serdecznie zapraszam :-)

ubogi is? jeżeli is będzie taki jak na dr2 to kto więcej załaduje w is ten jest lepszy ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

ubogi is? jeżeli is będzie taki jak na dr2 to kto więcej załaduje w is ten jest lepszy ;)

Na Dr2 nie trzeba było ladować w is, grałem od samego początku serwera i może wydałem z 10 zł, a posiadalem jednego z lepszych wojowników:)

Zgodze się tylko, że ten serwer będzie inny i możesz mieć rację, że na Astium bez is nie będzie szło grać, ale ja czekam do startu i zobaczymy, bo mam wrażenie że próbują zrobić aż za ciężkiego harda:(

Opublikowano

Kiedy będzie oficjalna prezentacja bo ta nie przyciągnie graczy którzy nie kojarzą teamu lub dr2

A w podobnym czasie startuje algoria która jest dobrym serwerem ale ma słabą zapowiedź :)

więc możecie to wykorzystać bo przecież ponad tydzień do startu :)

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...