Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy serwer oficjalnie startuje ?

Wspominali coś o połowie Lipca, więc już niedługo :>

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala wam beta? ,bo ja sie loguje wybieram postac a ta tylko ruszy ręką i nic sie nie dzieje ?

Opublikowano

[GA]Szykra
[GA]Tenma
[GM]Gzeniu Potrzebujecie jeszcze jakiś dowód że serwer będzie stabilny? ;P stary Draenor to jedyny serwer na ktorym grałem dłuzej niz 6 miechów i zawsze był stabilny, były eventy zuo, ox i to mi sie w tym serwie podoba powodzenia z serwerem napewno zagram :)

Opublikowano

Kurcze jak wbijam na bete to moja postac jest jakby pod ziemia i sypie mi sie caly czas obraz, jakas latka jest na to czy tylko ja tak mam ?

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Kurcze jak wbijam na bete to moja postac jest jakby pod ziemia i sypie mi sie caly czas obraz, jakas latka jest na to czy tylko ja tak mam ?

Zmień ustawienia w cliencie.

Opublikowano

Gram na becie od jej początku i na prawdę szykuje się ostry hard ;), dobrze, że dropią skrzynki od niedawna. Zapraszam do testowania, pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Gram na becie od jej początku i na prawdę szykuje się ostry hard ;), dobrze, że dropią skrzynki od niedawna. Zapraszam do testowania, pozdrawiam

Z calym szacunkiem ale bez reklamy,przy takim stopniu trudnosci nie bedzie tutaj wiecej jak 300osob.Z metinow morderstwa nie dropia ku.Do g oczywiscie 55ksiag.Nie ma tutaj pudelek z ku.Jezeli astium ma byc trudniejszy od ra** to prawdopodobnie podziekuje.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z calym szacunkiem ale bez reklamy,przy takim stopniu trudnosci nie bedzie tutaj wiecej jak 300osob.Z metinow morderstwa nie dropia ku.Do g oczywiscie 55ksiag.Nie ma tutaj pudelek z ku.Jezeli astium ma byc trudniejszy od ra** to prawdopodobnie podziekuje.

Są pudełka z ku

A z samą reklamą na mpc będzie tutaj 800 graczy, to jeszcze nie jest oficjalna prezentacja :)

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Są pudełka z ku

A z samą reklamą na mpc będzie tutaj 800 graczy, to jeszcze nie jest oficjalna prezentacja :)

Na starcie bedzie duzo ludzi to fakt.Niemniej jednak chodzi o to aby liczba online sie utrzymywala.Wiekszosc osob bedzie ciekawa serwera i dlatego go odwiedzi.Jezeli sa pudelka z ku,zwracam honor.Mozna wiedziec ile w takim pudelku moze znajdowac sie ksiag?(do ilu). Start mial odbyc sie w polowie lipca a nie ma nawet officjalnej prezki.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ludzie spokojnie ;) to dopiero beta po becie pewnie tydzien i oficial a zanim beta minie to troche czasu starczy czas na reklame ;)))

Opublikowano

mogliby zmienić ku, żeby było 10 do G, ale usunąć rady i czytanie co 12h np. weź tu czytaj 55 ku

Spokojnie, tylko się wydaję że to aż takie trudne. Zobaczysz, skille G przy dużych chęciach i szczęściu nie będą takie trudne do zrobienia.

Poza tym, satysfakcja za wbicie skilla przez 55ku jest bardzo duża oraz właśnie to mi się w serwerach Szykry podobało .

Warto dodać, że z metków lecą bodajże 4KU więc skill G to kwestia 1-2tyg.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Na starcie bedzie duzo ludzi to fakt.Niemniej jednak chodzi o to aby liczba online sie utrzymywala.Wiekszosc osob bedzie ciekawa serwera i dlatego go odwiedzi.Jezeli sa pudelka z ku,zwracam honor.Mozna wiedziec ile w takim pudelku moze znajdowac sie ksiag?(do ilu). Start mial odbyc sie w polowie lipca a nie ma nawet officjalnej prezki.

mozesz mi powiedziec gdzie i od kogo slyszales ze w polowie lipca? bo ja od poczatku sledze FP astium i ogolnie ich wszystkie kroki, ale nie slyszalem zeby w polowie lipca bylo cos zapowiadane

Opublikowano

Z calym szacunkiem ale bez reklamy,przy takim stopniu trudnosci nie bedzie tutaj wiecej jak 300osob.Z metinow morderstwa nie dropia ku.Do g oczywiscie 55ksiag.Nie ma tutaj pudelek z ku.Jezeli astium ma byc trudniejszy od ra** to prawdopodobnie p

I to jest wlasnie ok. Bedzie sens bicia metkow. Wydaje mi sie ze ludzie bada mieli po 3 gora 4 dniach skille na g. Przerabiane to bylo juz na Triad*rze gdzie ku lecialy jak glupie, aura byla wtedy nic nie warta i ludzie naewet metinow nie bili. 10 Ku to jedynie moglo by byc ale bez egzo i rad.

Opublikowano

my nic nie mowilismy ^^

caly czas trwa beta dostosowujemy powoli wszystko, dodalismy kolorowe skrzynki z dr.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

a mi coś beta nie chce działać, wyskakuje błąd "Error: Unknown function name." wie ktoś o co chodzi? ps mam win 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...