Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z tymi ku będzie, słyszałem,że lipa z zmiankami u npc dużo znajomych przez to nie chce grac.

i tak będzie bs na to i tak :D

Pisał już kolega.

Ku będzie dropic z metinow od 5 lvl'ze szkaty, z ktorej mogą dropnac 2 ku albo poli, dowodzenie itp. oznacza to że ku będą bardzo drogie, a w dt zrobili tak że z metkach mordu dropi tylko 1 ks, beka co? Nom i 55 ku do g, czyli ponad miech wbijania 1 skila...

Zmianki dropia od m2, jak i dodania + szkaty. Lecz to na tyle dobrego, bo dropia do dupy ponoć i trzeba zapychac do m1 żeby zmienić sobie bony, bo zmiana jest tylko możliwa przez NPC.

To mnie oddycha i nie tylko, lecz zobaczymy jak to będzie po starcie, mam nadzieję że przemyśla to wszystko.

Ps. Za błędy przepraszam pisze z telefonu.

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisał już kolega.

Ku będzie dropic od metinow od 5 lvl'ze szkaty, z ktorej mogą dropnac 2 ku albo poli, dowodzenie itp. oznacza to że ku będą bardzo drogie, a w dt zrobili tak że z metkach mordu dropi tylko 1 ks, beka co? Nom i 55 ku do g, czyli ponad miech wbijania 1 skila...

Zmianki dropia od m2, jak i dodania + szkaty. Lecz to na tyle dobrego, bo dropia do dupy ponoć i trzeba zapychac do m1 żeby zmienić sobie bony, bo zmiana jest tylko możliwa przez NPC.

To mnie oddycha i nie tylko, lecz zobaczymy jak to będzie starcie.

Dokładnie... Mnie również to odpycha, serwer prawie jak PL... 0 nowości, jakiś skrzynek czy coś... Na początku jarałem sie serwerem, bo pokazywano tylko część techniczną, a tam stoją bardzo dobrze, jednak reszta...

Ciekaw jestem ile osób tutaj będzie grać, bo reklamy żadnej chyba nie szykują. Może mają nadzieje na 1,500+ graczy z MPC ^.-

A przecież na tak ciężkim serwerze, prawie jak PLv2 nie znajdzie sie dużo chętnych bez reklamy.

Na chwile obecną z 500osób wydaje mi sie, że będzie, ale jak na takiego harda to za mało.

Ja nie zagram, jednak życze Wam miłej gry.

Opublikowano

@G00D

Nikt nie napisal bo maja kumpli w teamie moderacyjnym ;]

@Na takiego harda , czyli Metin2PLV2 , nie nie robie sobie jaj .

Trzeba z 5k osob online .

Powodzenia

Opublikowano

No to troche dziwnę ...

jak 2 ku ... z 1 paczki ...

masakra ^^ ...

silne 1kk

aura 50 kk znajac życie.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Aż dziwie się, że tego nikt nie napisał

Przybliżony start serwera

czas do jutra do 13.

Pisalem kila razy kiedy przewidywalny bedzie oficjalny start nikt się nie odzywał i przyspamili takze ciekawe czy napiszą kiedy start ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem osób, które krytykują serwer, zniechęcają się, skoro jeszcze nie ma oficjalnego startu :D Zrobili porządnego harda, jakich mało (albo w ogóle) i ludzi, którzy preferują takie serwery to przyciągnie na dłużej. Jest to priv i każdy priv jest łatwiejszy od globala. Do zobaczenia na starcie :)

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Ale te zmiany bonów u npc mogliby jeszcze przedyskutować, ew zrobić jakąś ankietę czy coś skoro to ma być serwer od nich dla graczy :)

Opublikowano

Aż dziwie się, że tego nikt nie napisał

Przybliżony start serwera

czas do jutra do 13.

Em.. data jest od dawna, z reszta serwer działa już długo (to jest zapowiedz bety, która juz dziala od dawna).. Ale prze okazji, start oficialnego serwera 27-30 sierpnia

alepoco.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem osób, które krytykują serwer, zniechęcają się, skoro jeszcze nie ma oficjalnego startu :D Zrobili porządnego harda, jakich mało (albo w ogóle) i ludzi, którzy preferują takie serwery to przyciągnie na dłużej. Jest to priv i każdy priv jest łatwiejszy od globala. Do zobaczenia na starcie :)

Niestety ale sie mylisz - jest już taki hard, mowa tutaj o Globalnym serwerze metin2 ;)

Powiedz mi co ma przyciągnąć ludzi ? Brak reklamy, tylko prezentacja na MPC ? Ludzie nie preferują serwerów gdzie do 30 lvl'a masz może dwie zmianki i jeszcze musisz zmieniać je u npc... Przecież to niedorzeczne.

Łatwiejszy od globala to może jest tylko dlatego, że zmianki lecą z mobów oraz jest coś takiego jak punkty osiągnięć, które ułatwią troszeczke rozgrywke...

Serwer pod względem technicznym stoi bardzo dobrze, ale reszta jest po prostu słaba.

Przyciągnie na dłużej ? Tutaj trzeba będzie siedzieć miesiącami nad skilami, czy wbiciem do eq 2x 15 i hp...

Rozumiem, że to ma być hard, ale to jest hard w hardzie... Nikt nie chce drugiego globala, ale stabilny serwer na którym przyjemnie sie gra, a nie męczy z wbiciem 2 000hp do itemu.

Em.. data jest od dawna, z reszta serwer działa już długo (to jest zapowiedz bety, która juz dziala od dawna).. Ale prze okazji, start oficialnego serwera 27-30 sierpnia

Ale to ma być przybliżona data oficjalnego startu... I nie w poście, ale na pierwszej stronie w prezentacji.

Opublikowano

Niestety ale sie mylisz - jest już taki hard, mowa tutaj o Globalnym serwerze metin2 ;)

Powiedz mi co ma przyciągnąć ludzi ? Brak reklamy, tylko prezentacja na MPC ? Ludzie nie preferują serwerów gdzie do 30 lvl'a masz może dwie zmianki i jeszcze musisz zmieniać je u npc... Przecież to niedorzeczne.

Łatwiejszy od globala to może jest tylko dlatego, że zmianki lecą z mobów oraz jest coś takiego jak punkty osiągnięć, które ułatwią troszeczke rozgrywke...

Serwer pod względem technicznym stoi bardzo dobrze, ale reszta jest po prostu słaba.

Przyciągnie na dłużej ? Tutaj trzeba będzie siedzieć miesiącami nad skilami, czy wbiciem do eq 2x 15 i hp...

Rozumiem, że to ma być hard, ale to jest hard w hardzie... Nikt nie chce drugiego globala, ale stabilny serwer na którym przyjemnie sie gra, a nie męczy z wbiciem 2 000hp do itemu.

Ale to ma być przybliżona data oficjalnego startu... I nie w poście, ale na pierwszej stronie w prezentacji.

Dobra nie pasuje ci to wypierdalaj, po co komu twoje jeki jebany noobie.

Opublikowano

to jest zapowiedź bety a nie officiala, także data bety już jest podana, to ja nie rozumiem o co sie moderator przywala?

nawet nie wiesz co jest, co bedzie a sie udzielasz...

Opublikowano

Dobra nie pasuje ci to wypierdalaj, po co komu twoje jeki jebany noobie.

Akurat zdanie takiego kleszcza i plebsa jak Ty mało mnie interesuje, Twoja wypowiedź pokazuje kto tutaj jest '' noobem '' i kto '' jęczy '' , więc jeśli masz pisać takie wypociny i nie wnosisz nic do dyskusji to - odwrót i ---> wyjazd.

to jest zapowiedź bety a nie officiala, także data bety już jest podana, to ja nie rozumiem o co sie moderator przywala?

nawet nie wiesz co jest, co bedzie a sie udzielasz...

Co z tego, że zapowiedź bety... ? Regulamin mówi jasno, że ma być podana przybliżona data startu, a jak nie chce podawać to temat cls.

Nie wiem co jest ? Grałem na becie jakiś czas i konto założyłem już na pierwszym otwarciu rejestracji.

Mnóstwo było tematów żeby zmienić drop zmianek i dodań, ale jakoś gracze nadal mają pretensje, czyli nadal jest źle...

Na serwerze nie ma dużo nowości, wręcz powiedziałbym, że sporo brakuje... Więc jakiegoś super-priva na którym po dwóch miesiącach gry będzie ponad 1 500 graczy sie nie spodziewam i Wy również sie nie spodziewajcie, bo bez reklamy to będzie na starcie może z 700osób, jednak później ta liczba spadnie.

Opublikowano

Jak dla mnie Administracja robiłą server bardzo długo. Dołączyl się w połowie Dreanor. No ale w odcinkach pokazywali tylko częsci, które są najlepsze. Bet-a jest i tp. Ale co będzie na officialu? Jeśli na becie nie ma żadnego YouTuber-a, ktory ma 500 widzów +? No bez przesady.. A bugi napewno będa.

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Jak dla mnie Administracja robiłą server bardzo długo. Dołączyl się w połowie Dreanor. No ale w odcinkach pokazywali tylko częsci, które są najlepsze. Bet-a jest i tp. Ale co będzie na officialu? Jeśli na becie nie ma żadnego YouTuber-a, ktory ma 500 widzów +? No bez przesady.. A bugi napewno będa.

Po to jest beta, żeby te bugi wyeliminować.

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Po to jest beta, żeby te bugi wyeliminować.

Taaa. Ale jak na rok robienia servra to mogli wbijac o 1 lv do maxx. I popatrrzec na expa, ksiegi, metki i tp. Potem dac bete. A nie robili rzeczy, ktore niby sa ''wazne'' ale nie az tak..

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Akurat zdanie takiego kleszcza i plebsa jak Ty mało mnie interesuje, Twoja wypowiedź pokazuje kto tutaj jest '' noobem '' i kto '' jęczy '' , więc jeśli masz pisać takie wypociny i nie wnosisz nic do dyskusji to - odwrót i ---> wyjazd.

Co z tego, że zapowiedź bety... ? Regulamin mówi jasno, że ma być podana przybliżona data startu, a jak nie chce podawać to temat cls.

Nie wiem co jest ? Grałem na becie jakiś czas i konto założyłem już na pierwszym otwarciu rejestracji.

Mnóstwo było tematów żeby zmienić drop zmianek i dodań, ale jakoś gracze nadal mają pretensje, czyli nadal jest źle...

Na serwerze nie ma dużo nowości, wręcz powiedziałbym, że sporo brakuje... Więc jakiegoś super-priva na którym po dwóch miesiącach gry będzie ponad 1 500 graczy sie nie spodziewam i Wy również sie nie spodziewajcie, bo bez reklamy to będzie na starcie może z 700osób, jednak później ta liczba spadnie.

heh, zapowiedz bety to zapowiedz bety a nie officiala rozumiesz? sam napisales ze regulamin mowi zeby podac start... co ja ci bede wiecej mowil..

Od tego masz rajdy zeby pozarabiac..

Opublikowano

Mam nadzieję, że się pomyliłeś i chodziło Ci o 27-30 lipca, mam rację?

Opublikowano

Ludzie spokojnie :) Nie ma co się denerwować , serwer wystartuje zobaczymy . Ludzie , którzy nie grali na becie wypowiadają się tutaj i nie wiedzą jak naprawdę jest .

I tylko mi nie gadajcie , że ten serwer jest trudniejszy od PLa , zagracie oceńcie i po sprawie ..

Opublikowano

27-30 sierpien.

Ulala.Start mial byc 28 lipca a teraz nagle sierpien?No chyba ze pomyliles miesiace to zwracam honor.

Srij9JT.png

Opublikowano

On sie pomyslil 28 lipiec :D

@co do tematu nie wiem czemu wypowiadaja sie ludzie ktorzy od czasu poprawek nie byli na serwerze.

Wszystkie itemy dodatkowe droply bezposrednio z moobow - nie podobalo sie.

Dodalismy skrzynki z ktorych dropia przedmioty premium i podnieslismy troche ich drop, a osoby ktore od tego czasu nie byly na serwerze dalej mysla ze jest tak jak na poczatku.

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...