Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przetestowałbym. Jeśli jest jeszcze taka możliwość - proszę o PW.

( mogę także sprawdzić strone pod kontem bugów - znam w stopniu zaawansowanym php/css/js/java/as i posługuję się jquerty i mysql ofc :P )

x

Opublikowano

Mógłby ktoś udostępnić konto na betę? Chętnie bym zobaczył to cudo przed startem :3

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Weź wyjdź dzieciaku. Zazdrość zabija? Wyp. Na swoją Azer... (Serwer na tutach)

Teraz ty robisz z siebie dzieciaka.

Tylko skomentowałem avatar tego już w Polsce nie można ?

Azeria to nie serwer na tutach ...

Zobaczył byś co oni mają to by Ci szczenka opadła.

Nie tak jak tu tylko bugi ponaprawiane i zablokowne hackowanie ( napewno jakis hack bedzie dzialal ...)

graphic.png

Opublikowano

Nie tak jak tu tylko bugi ponaprawiane i zablokowne hackowanie ( napewno jakis hack bedzie dzialal ...)

pokaz co jest na tutu

Opublikowano

Jaki Ty kurwa jesteś żałosny szczylu obesrany , nie łudź sie nawet , że srazeria wystartuje , a jeśli nawet za 10/11 razem im sie uda , to będzie tam 5 online i to jeszcze same sklepy. Mówisz , że mają tam nowości , tak kurwa mają , gówno w kiblu , którego nawet spłuknąć nie umieją bo imbecylizm przeważył w ich psychice. Znam tamtejszą administracje , to dzieci tępione w szkole ,które nie mają o niczym pojęcia. W sumie to sie nie dziwie , że sie tak napaliłeś , sam pewnie jesteś gimbem , a swój do swego ciągnie.

9kf9.png

Opublikowano

Azeria? Prezentacja wygląda jakby ktoś napluł jedną wielką "melą" z czego "nowości" były na mpc oni jedynie mają zmienioną grafikę, która nawet wyglądu nie ma, nic się kupy nie klei. Zobaczymy jak będzie z Astium :D

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś byłby tak dobry i oddał konto.Co do serwera oczywiście że polecam i myślę że nie bd o co było z draenorem.Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o konto.

Opublikowano

Mam 1 konto na oddanie pisac pw;)

Nie polecam brać od niego konta, wyexpicie postać a nagle Wam wszystko zniknie ;)

Opublikowano

Co do postu Pavecio

Konto dostaly 3-6 osoby zadna z Was nie pomyslala aby poprosic GA/GM o zmiane pasow ?

Trudno, jak mialem podzielic 1 konto na 3-6 osoby ?:)

Mialem 2 konta, glowne ktore jest jedynie moje oraz bufa - ktorego wam oddalem i byl bez zadnej postaci.

To ze dalem tylu osobom aby mogly sobie wbic to juz nie moj problem, powinienes byc wdzieczny ze dalem Ci mozliwosc sprawdzenia bety zakichany bocie.

Ale wiecej szans Ci nie dam, oraz cala sytuacje zapamietam :)

P.S. Jezeli serwer bedzie taki jak beta w tym momencie to bedzie to fail roku ;)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Co do postu Pavecio

Konto dostaly 3-6 osoby zadna z Was nie pomyslala aby poprosic GA/GM o zmiane pasow ?

Trudno, jak mialem podzielic 1 konto na 3-6 osoby ? :)

Mialem 2 konta, glowne ktore jest jedynie moje oraz bufa - ktorego wam oddalem i byl bez zadnej postaci.

To ze dalem tylu osobom aby mogly sobie wbic to juz nie moj problem, powinienes byc wdzieczny ze dalem Ci mozliwosc sprawdzenia bety zakichany bocie.

P.S. Jezeli serwer bedzie taki jak beta w tym momencie to bedzie to fail roku ;)

jak serwer ma byc jak beta? logicczne ze na becie sa bledy i w ogole...

zreszta co ci tutaj na becie nie pasuje?

Opublikowano

Co do postu Pavecio

Trudno, jak mialem podzielic 1 konto na 3-6 osoby ? :)

Znalazłbyś chwilę i rozwinął myśl jeżeli chodzi o fail/:)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Otoz do 30 z rekawica nie dropnalem ani 1 zmianki i dodania ;p

Smigalem z 3k pz i dalej smigam, a GA Szykra twierdzi ze tak ma byc.

Zmianki i dodania sa dostepne w IS..

Drop z metka tupy KU masz co 3-4 metki :)

Z Pudelke z ksiazkami oprocz KU dropia Sun ZI, Wu ZI itp.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...