Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że przysporzy to kilkudziesięciu potencjalnych graczy ;)

Żeby tylko kilkudziesięciu ;>

Otwarcie serwera jest przewidziane na kiedy tak mnięj więcej ?? :D

Do 20 Lipca planujemy się wyrobić. :)

Serwer bedzie na 1.5.2 czy na 1.6.2 ? Moim zdaniem lepiej na 1.5.2 bo konie zepsują rozgrywkę...

A kto powiedział, że konie będą dostępne? ;)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko czytaliście może książkę Metro 2033/34?

Bo widzę na ss'ie "Topór Burbona", a to jest z gry, która ma zupełnie inną fabułę, bohaterów etc.

Opublikowano

Mam pytanko czytaliście może książkę Metro 2033/34?

Bo widzę na ss'ie "Topór Burbona", a to jest z gry, która ma zupełnie inną fabułę, bohaterów etc.

W Metro mieliśmy przecież okazję spotkać Burbona :)

Jak już wspominałem kilka razy, serwer nie będzie odwzorowaniem książki. Będzie on w jego klimatach. Więc nie ma co się doszukiwać szczegółów. Szczerze? Niewiele będzie rzeczy z książki/gry na serwerze. Chcemy umożliwić grę każdemu, nawet tym, którzy w Metro nie grali. ;)

Pozdrawiam!

humannus.

Opublikowano

Czy będzie więcej bosów niż ten jeden Ratham?

Będzie wiele bosów, lecz będą one dodawane z czasem.

Fajnie by było gdyby było z 3 bosów.

^UP

Opublikowano

Czyli na dzień startu ile będzie bossów? Jeden? A reszta sukcesywnie dodawana?

Ratham, jako boss "wstępny" będzie przy każdej stacji głównej. To daje nam już trzy. Dodatkowo będzie jeszcze jeden, może uda się wykombinować dwa. Reszta będzie dodawana z czasem.

x16qKrz.png

Opublikowano

Kali będzie robić Live z Serwera ??? :P Tak dzisiaj przypadkowo trafilem na niego na twitchu.

a co do tych bossów to dobry pomysł :)

Opublikowano

Kali będzie robić Live z Serwera ??? :P Tak dzisiaj przypadkowo trafilem na niego na twitchu.

a co do tych bossów to dobry pomysł :)

Może uda mi się z nim coś ugadać ;>

Dzisiaj prawdopodobnie wpadnie trailer na kanał Kaliego ;]

Opublikowano

Myslalem ze ten trailer bedzie lepiej wygladal.. A tu jednak pokazane byly tylko spadki fps i lagi serwera :(

Opublikowano

Myslalem ze ten trailer bedzie lepiej wygladal.. A tu jednak pokazane byly tylko spadki fps i lagi serwera :(

Nie tyle lagi serwera, co lagi komputera twórcy. Niestety, ale nasz sprzęt nie pozwala na lepsze wyniki. Sam chciałbym zrobić trailer o wiele lepszy, lecz nie mam jak. Mam nadzieje że nam to wybaczycie ;)

Opublikowano

Pytasz czy zagramy... dasz premium to jak osoba, ktora nie ma premium wejdzie? ^^, mysl.

A do tych pokoikow fajnie by bylo jak byly pod ziemia i sie schodzilo do nich drabinka. :)

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Pytasz czy zagramy... dasz premium to jak osoba, ktora nie ma premium wejdzie? ^^, mysl.

A do tych pokoikow fajnie by bylo jak byly pod ziemia i sie schodzilo do nich drabinka. :)

Nie łącz dwóch ankiet w jedną.

W jednej ankiecie zbieram informację ile osób byłoby zainteresowanych zagraniem, a w drugiej sprawdzam jaki % z tych osób ma konto Premium. Nie jest powiedziane, że ankiety wyznaczą jaki będzie serwer. Chcę tylko wiedzieć, ile osób z tych którzy zagrają będą mieli premium, i czy będzie opłacalne zrobienie serwera z wstępem tylko dla nich. Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości ;)

Co do pokoików - muszą one być małe, ponieważ takie były realia życia w książce/grze. Nie było tam piętrowych mieszkań, ponieważ nikomu nie zależało na tym gdzie będzie mieszkał, tylko na tym żeby mieć gdzie spać. Tutaj dorzucamy Wam, graczom, możliwość przechowywania tam swoich przedmiotów, więc i tak trochę to podkoloryzowaliśmy. ;>

Pozdrawiam i dzięki że miałeś odwagę uzasadnić swój głos (jako jedyny ;D),

humannus. ;)

Opublikowano

Najlepiej jakby było non premium ponieważ dużo osób nie ma premium.

Sam nie mam premium niestety, ale mam zamiar kupić jak tylko zbiorę kase :)

Opublikowano

Najlepiej jakby było non premium.

Sam nie mam premium niestety, ale mam zamiar kupić jak tylko zbirę kase :)

Konto premium najprawdopodobniej nie będzie wymagane.

Opublikowano

Najlepiej jakby było non premium ponieważ dużo osób nie ma premium.

Sam nie mam premium niestety, ale mam zamiar kupić jak tylko zbiorę kase :)

po co wydawac kase na gre?

lepiej kup dziewczynie albo mamie kwiaty i idz z ziomkami na browca

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

20 lipca miło, to szybciej niż się spodziewałem.

Mam pytanie czy nacje są z góry nastawione na wrogie stosunki między sobą?

Myśleliście o zrobieniu coś w stylu posterunków czyli wysuniętych baz nacji obserwujące czy potwory nie podchodzą za blisko stacji i czy nie kręcą się w pobliżu osoby wrogiej nacji oczywiście mogą to być bardziej wysunięte zajmując na przykład strategiczne miejsca metra także takie bazy muszą otrzymywać zaopatrzenie które zawsze będzie można przejąć by osłabić nacje jak i dzięki tej chwili słabość przejąć posterunek na własność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...